59

Анонимен

преди 1 година

Ако руснаците не свалят Путин заради фанелки пума, тогава ще им спрем нике, и без нике вече ще го свалят.

58

Анонимен

преди 1 година

Путин е един от най-големите убийци на руснаци в историята на Русия. Праща войниците на сигурна смърт.

57

Разликата

преди 1 година

...между Запада и Кремълския империализъм, е че Путин може да изпрати 200 хилядна армия за пушечно месо и целият Лужники да му ръкопляскат , докато Западът треперят за всеки човешки живот!

56

Анонимен

преди 1 година

Z - пречупеният кръст на руския фашизъм.

55

Нарко Путинофил

преди 1 година

В абстиненция съм! Дайте газ, искам руска газ! Помагайте, получавам гърчове!

54

13 август 2014

преди 1 година

13 август 2014г съществуването на Украйна приключи. Този ден беше point of no return, не преди това в Одеса когато гориха живи хора, не когато украинския летец стреля в административнита сграда в Луганск. А именно на 13 август, когато украинските ракети полетяха към детския плаж. От този момент тази държава която се нарича Украйна престана да има правото да съществува.

53

Зеленски

преди 1 година

От днес на сетне ке водиме партизанска война

52

Анонимен

преди 1 година

Адидас само е способен да свали Путин от власт. Путин може да те управлява само ако на краката носиш Адидас. Ако Путин ти вземе Адидаса, Путин отива в Безсмъртния полк.

51

Споко

преди 1 година

Споко, сега като останаха без фанелки пума заради санкциите, руснаците ще свалят Путин. Ей такива хубави неща.

50

Странни

преди 1 година

...са воплите на щатните таракани, защо Днес не защитавали нахлуването на руските нашественици в Украйна? Какво търсите там бе, освен да грабите и завладявате ресурсите на съседни държави! Тепърва ще затъвате! Путин стяга икономиката, като въобще не се интересува колко Груз 200 ще му върнат обратно в Русия! И ако за Запада съществува сценарий Русия да затъне яко във тази война, то Путин се натриса директно в техният сценарий! Тежко на народ, който ръкопляска на един Психар, военно-престъпник!

49

Анонимен

преди 1 година

Русия бавно и систематично унищожава украинската армия с минимални загуби и минимални разходи. Всеки украински войник има избор - или да бъде погребан, или да се предаде в плен. А САЩ изобщо не ги интересува колко украински войници ще бъдат погребани, за САЩ е важно колко руски войници ще бъдат погребани, но не осъзнават, че реално усилват руската армия която придобива опит и много бързо се приспособява, а вярата на руския народ към своите ръководители се усили.

48

Анонимен

преди 1 година

NATO не е в състояние да воюва с Русия в Украйна. Дори в конвенционална война, няма войници, няма достатъчно боеприпаси, няма логистика как да ги достави. Затова ще доставят на Украйна всевъзможни оръжия и чрез Украйна ще воюват с Русия до последния украинец и докато и последния завод в ЕС спре.

47

циркаджията Шолц

преди 1 година

Циркаджията Шолц с цяла делегация костюми слизат от мерцедесите и отиват да "инспектират" турбината на Газпром, дават го по централната немска телевизия, погали я с ръка, гледа в дупката на турбината и направи експертиза - тубината е изправна. Газпром да си я вземе. А Газпром казаха - какво прави някакъв съвършено чужд човек при нашат турбина, и защо е в Германия, като Сименс трябваше да ни я достави на нас. Не можем да я приемем при това положение, Сименс наруши договорите.

46

анонимен келеш

преди 1 година

Здравейте.Сега последно да попитам,че нещо се обърках вече. България праща ли Бум Бум на Украинската армия да изтребват руснаци или не?Корнела каза,че само за Полша сме изнасяли,а за Украйна нито едно патронче:):):):)

45

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще изберат Пума пред Путин. Те обичат Путин, но повече обичат Пума.

44

Анонимен

преди 1 година

Русия воюва със собствени средства, със собствено оръжие, което тя произвежда, с ограничен контингент, имайки ресурса постоянно да го възобновява, използвайки далеч не всички възможности, с които разполага, запазвайки значителни възможности да води и на друго място военна операция от съпоставим мащаб.

43

Анонимен

преди 1 година

Ко стана сега? Руснаците от военна операция ще влязат в държвен военен режим. А нато още не са влязли във войната. Великата руска армия. Муахахахаа. Клоуни. Да залагаме ли кога ще бъдат изринати окупаторите от Крим? Разумните вече започнаха да го напускат в посока към матушката си.

42

Анонимен

преди 1 година

Стрелков сега ще им разкаже играта ;) Май ще го пуснат да воюва . А ко стана с нащо глиги ? Май не ще вече да ходи в Украйна ?

41

focus.de

преди 1 година

И Германия се готви Habeck will offentliche Gebaude auf maximal 19 Grad heizen

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 Руснака никога не е възставал срещу сатрапа си. Никога! Руснака е роб и от него свободен човек никога няма да стане.