98

Анонимен

преди 2 години

Духхай го бе комунист

97

Германец

преди 2 години

"Революция в умовете и сърцата на всеки един българин" -- Ама тогава тия 84%, в които се кълнеш, няма ли да си обърнат мнението?

96

Кирил

преди 2 години

Революция му се привижда на руския чехъл!Ходи в Украйна там има революция, ама срещу руския ботуш.Стани един капитан Петко!Македония ще влезе в ЕС и много скоро хората там ще прогледнат истината.ЕС означава свобода и демокрация! РФ е синоним на робство, подтисничество и мизерия за всеки човек!Днес всичко се вижда от всеки с малко акъл и желание.А хората с такива качества стават все повече и повече.Дните на мракобесието са преброени!

95

Анонимен

преди 2 години

Нвма нужда от революции.Македония официално се отказа.

94

Анонимен

преди 2 години

Нека не се лъжем, че предложението не е предварително съгласувано с РСМ. То не би могло да стигне дотук, ако не беше предварително договорено, каза Мицкоски.

93

Бебо

преди 2 години

Тоя не беше ли агент на ДС / РАЗБИРАЙ КГБ /. Мисля че на последните избори едни от кандидатите му за депутати бяха великите мислители и изключителни музиканти - Искрен Пецов и Кристина Димитрова. Въобще не е корумпиран а е чист като сълза, нищо че се е омазнил от папкане.

92

Анонимен

преди 2 години

Революции се правят от млади хора, с не от преяли с власт шкембелии.

91

Анонимен

преди 2 години

Революция! В някой ресторант на някоя тежка маса и на шише ракия ще видите какви големи патриоти сме ВМРО.

90

социолог

преди 2 години

СЛОЖЕТЕ ПЛЮС ЗА ПП. СЛОЖЕТЕ МИНУС ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ! ДА СЕ ПРЕБРОИМ!

89

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС! НА КОЛЕНЕ ЗА ФРЕНСКА ЛЮБОВ!

88

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов, а партизаните ти готови ли са да слязат от Балкана като почне революцията? И ти като истински войвода, да развееш байряка, да издигнеш червеното знаме и да ги поведеш? Имаш време да се подготвиш - до 9-ти септември имаш повече от месец!Само че да ти кажа нещо: Румъния няма да пусне Червената Армия на Путин през Дунава! Те са много по- добре въоръжени от нас!

87

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ КЛЕКНА, МАКЕДОНИЯ НЕ!

86

Анонимен

преди 2 години

"Незнам как още не си пристанал на Възраждане, ама явно такива са командите на Доган куче долно." - Коцката се отказа от ВМРО защото се опитаха да го вербуват и пращат на срещи с ДПС и той се възмути. Не би го взел по никакъв начин във Възраждане. ВМРО вече са изпята песен за БГ, остана им само Е.С. където се опитваха да натискат Европа да праща оръжия, ама представителите на Ирландия толкова насолиха Джамбаза, че той напусна залата (тва е предисторията на кадъра с вдигнатата ръка от европарламе

85

Кроки

преди 2 години

Как нежно милваше кайсиите на Бибитко, толкова бързо ли забрави революционери? Теб ще запомним с торбичка Б И Л А и платени македонски паспорти .Позор.

84

Анонимен

преди 2 години

Мицкоски: Френското предложение е предварително договорено с РСМ

83

Смях

преди 2 години

Единственият, който не разбра какво е гласувал днес парламентът и как яко го зачукваме на макетата. Дори самите макета го разбраха и почнаха да вият на умряло :) Само Шкембе войвода още е неориентиран и тича да прави революции. Хайде, като прочетеш документите се изкажи пак ;)

82

Бау

преди 2 години

На Бау най му е кеф, как ДПС и Греб плъзнаха тошки и копейки да гласуват вота и сега ги натириха!

81

бойкоумре

преди 2 години

Що ги няма още 8 те изтребитела, торбичката-била малка ли ти беше.Продажен мамут.

80

Маке

преди 2 години

Странджа. Много си бил срамежлив! *** при макетата да се бориш за освобождението им от тях самите. Ето,сами показаха,че не са за Европа .Албанците много ще им се зарадват.

79

Каракачанов-ДС агент

преди 2 години

Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!