234

хахаха

преди 2 години

хотелиерите алчни пак зареваха за нещо, те друго не могат, освен да "реват" :D

233

Анонимен

преди 2 години

Искат шведска маса, не столова от соца

232

Анонимен

преди 2 години

С такива навлеци се процедира така: казваш му дата, до която искаш да си тръгне. Повтаряш му я с наближаване на датата, за да не каже, че не е разбрал. На следващия ден след крайната дата влизаш, събираш му багажа и го изнасяш пред входа. Ще пописка малко, ще вдига скандали, трябва да се настроиш, че ще му слушаш истериите, ама накрая ще си тръгне и работата ще е свършена.

231

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да приютявате талибани, те били по добри от белите руси високи украинци :))) Иначе съм съгласен, че ние сме бедна държава, не можем постоянно да издържаме 100 хиляди украинци, ама нали реваха хотелиерите, че им требва работна ръка, или може би се срамуват да им кажат колко ще им е заплатата :))) Ако искате да изгоните чужденец от БГ, казвате колко еминималната и средната заплата, те сами ще избягат :)))

230

40 лв не се дават на

преди 2 години

40 лв не се дават на украинците, а на хотелиерите!

229

до 259

преди 2 години

злобен *** така и не запомни, че тези 40 лв не се дават на украинците, а на хотелиерите!

228

Анонимен

преди 2 години

Халал да са му на Петков наглите гости! А дано го застигнат и в Канада като си тръгне.

227

-_-

преди 2 години

Алчните хотелиери се молеха на държавата срещу 40 лв, през зимата, дойде лятото и сега искат по 400

226

Анонимен

преди 2 години

Пуснаха си таралеж в га щи те за сметка на парите от някъде си, а най-вероятно пари, пренасочени от българите към русите , сега се вайкат как да ги натирят навлеците... Ще има шоу на 1ви юни. Ще победят 40 000 армия от па ра зити. Ще ползват децата си като жив щит. сезон на морето няма да има. Никой няма да плати да е на почивка в новата ро мска маха ла

225

Анонимен

преди 2 години

Положението ще стане дядовата ръкавичка.

224

Анонимен

преди 2 години

До СмяхАко има класация за нагли "бизнесмени" в БГ, то хотелиерите ще заемат първото място, хем реваха за украйнци за да им дава пари държавата, хем сега реват за друго :)) То всъщност хотелиерите винаги са ревали, не се сещам за година дето да не искат нещо от държавата и да не се оплакват :))

223

123

преди 2 години

Не би трябвало да имат претенци. След като бягат от войната, би трябвало да са благодарни на всяка помощ. Те не са туристи, за да си изкарат лятотот по морето. Хората отвориха хотелите си за тях, но при условия. Ако искат да останат би трябвало да платят и да остават, но ако нямаш възможност трябва си благодарен, че ти осигуряват покрив и храна, колкото и неприятно да е местенето.

222

до 246

преди 2 години

Колко българи живят с таква сума на ден??? ?

221

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам що се унижаваме да ги питаме, дали им харесва дадена база, местиме ги и това е, като не искат, да спят на плажа и той им е много

220

До 246

преди 2 години

Е аз ако получавах по 40лв на ден - трябваше да получавам Поне 1200 лв пенсия, а тя за 37год стаж при това САМОосигуряващо се лице, е 380 лв!

219

Смях

преди 2 години

Алчните хотелиери се молеха на държавата да им даде да подслонят украинците срещу 40 лв. през зимата, ама дойде лятото и сега искат по 400 ама няма... Прави ми впечатление, че свръх богатите хотелиери обичат да се правят на жертви вече трета година, ама си карат луксозните джипове и спортни коли, клатят си манекенки, осигуряват на минималната, плащат за Бог да прости, сервитьори без заплата разчитат на бакшиши, камериерки на 1000 лв., единствено взеха да плащат на готвачите от няма накъде...

218

!

преди 2 години

хем помагаме, хем хотелиерите правят парички

217

Анонимен

преди 2 години

Сега ще видим кон боб яде ли и как се гонят 100 хиляди нагли укри от хранилката!

216

Обективно

преди 2 години

ДОКАТО НЕ ИЗМЕТЕМ КИРО - ТАКА ЩЕ Е!!! ПО.ДЛ.О.ГИТЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ! СЪМНЯВАМ СЕ ДАЛИ ВЪОБЩЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ. РЕШЕНИЯТА СЕ ВЗЕМАТ БЕЗ МОЗЪК И ИМПУЛСИВНО!

215

Белгиеца

преди 2 години

Украинец тук ако има кола над 10 000 евро никакво социално жилище,никакво OSMW да се оправя сам това е