65

Сандо

преди 2 години

истината умира първа по време на война. Зверства има само от страна на загубубилите. Като свърши войната ще разберем кои е бил виновен за всичко, а до тогава Киев все още ще е цял

64

Четете бе

преди 2 години

Образовайте се бе хора, четете. Стига с тия глупости, че Украйна била изкуствено създадена държава и стига я оприличавахте на Македония. Укарйна я е имало 1000 години преди русия. Когато Московия е била сбиршина от блата, населена с блатници, в Укарйна е имало държавно устройство. Простото четете елементарна история начално ниво. Това че после са я завладели и са заели името русия от Киевска рус (сегашна Укарйна), не прави днешна русия по-стара държава и най-вече не и дава основание да напада.

63

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се избивате едни-други, защо не се обедините всички православни християни под император Путин? Така ще станете световна империя, Велика сила на три континента и на три океана. Украинци, руснаци, сърби, българи македонци, румънци, гърци, етиопци - вие всички сте една древна православна империя!

62

Къде си Бобо? Парашу

преди 2 години

Къда са Боби, парашутиста, факта, Веселин? Къде са за да чистят рушшистките дела? Едно е да се скача с парашут, друго е да видиш какво са направили рушшистките парашутисти. Беше лесно да се говори за тактика, но най-трудното за рушшистките ще е да чистят и видят сделано в Русия когато ще прибират труповете.

61

Анонимен

преди 2 години

Още не мога да повярвам, че има хора на тази планета, които харесват фашизма, възроден с пълна сила в Украйна.

60

Някой криминалист...

преди 2 години

да обясни този модел на поведение. Идват от някъде с мотива да избият повече украинци, но не ги избиват, а ги оставят за десерт малко преди да си тръгнат. Руснаците стрелят по АЕЦ-а!... а, не стреляли по АЕЦ-а! Ама можеше да стрелят по АЕЦ-а! Руснака стреля по жилищата сграда! А, то имало танк паркиран пред нея! Ама можеше и да няма! Колко пъти ще четем такива новини още? Военните престъпления се разследват и доказват в края на военния конфликт. Всичко е спекула и се ползва от двете страни.

59

Анонимен

преди 2 години

7 000 000 ХОРА УМИРАТ ОТ ГЛАДОМОР В УКРАЙНА ПРЕДИЗВИКАН ОТ СТАЛИН 1933/1935Г, НЕЩО ПОДОБНО СЕ ОПИТАХА ДА НИ СПРЕТНАТ И РОДНИТЕ КОМУНИСТИ- ДР ГЕЧЕВ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НАПРАВИ ЗАПЛАТИТЕ НИ 3/5 ДЛ СЕГА НАБЛЮДАВАМЕ ДО КЪДЕ ЩЕ НИ ДОВЕДАТ ЛЪЖЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ...

58

Мухаха

преди 2 години

До Анонимен: Къде видя да мърдат трупове бе....промит руско-комустически мозък?.... На клипа разпространяван от украинските медии. Точно когато джипа със снимащия минава покрай един "умрял " ясно се вижда как си мърда ръката а като отминават на страничното огледало се вижда как се мести към тротоара за да не го сгазят. Руснаците напуснаха града ТРИ ДЕНА преди Укрите да разберат. Акмета на града направи изявление и каза че всичко е наред.... и изведнАж - се появиха убитите... Сирийски сценарий.

57

Анонимен

преди 2 години

Какво има Русия да обвинява Украйна в тия гадости. Хем е нахлула в чужда територия, хем видите ли, украинците се избиват едва ли не сами. Абе идите на.... мръсно долно племе.

56

Анонимен

преди 2 години

Бой по фашистите,щом американци са възмутени от действията им, вече нещата са ясни.

55

Анонимен

преди 2 години

Как ще реагира Духин като го питат защо руския мир означава убити деца? Как ще реагира Прюдлюн ако трябва сам да чисти това? Как ще има мир между украинците и московчаните /Русия/рашшистите?

54

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Про-кълна-тата сатанинска *** Пидо-Рашка трябва да бъде унищожена. Мир-изли-вите монголои-дни ***-расти трябва да бъдат изолирани напълно от света. 10-на атомни бомби над Москвабад и околностите би било чудесно допълнение.

53

М-во на истината

преди 2 години

Опитвам се да повярвам на украинците, но не мога и не мога. Приятелят на моя близка живее в околностите на Киев и вчера й каза, че нещата са спокойни и че местните не се страхуват от руснаците.

52

Анонимен

преди 2 години

До До 20 , Когато те управлява Сталин и от глад умират милиони (глодомор) всеки който се противопоставя ще стане герой . Левски се води терорист в турските исторически източници

51

Русия плаща

преди 2 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.

50

Тя

преди 2 години

Тя Русия отрича и че е нападала Украйна?!?! И да не си въобразяват, че няма западни журналисти там, а Главният прокурор в Хага вече ТРИ пъти ходи ЛИЧНО там!!! Или може да изкарат, че украинците групово са се самоубили ?!?! Сребреница2!!

49

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е спретнал номер! Неговите хора са ги убили и сега искат да набедят руснаците!

48

Анонимен

преди 2 години

Какъв трябва да си да, сравняваш Левски със Степан Бандера? Без коментар.

47

До 39

преди 2 години

Проучи кой по-точно е Бандера, просто е трябвало да избира между два диктатора и по очевидни причини е избрал тоя, които говори немски. Това въобще не значи, че е нацист и че е вярвал в идеологията. Финландия също се бие на страната на Германия и пак има причина за това

46

dakotabg

преди 2 години

А сега де....руска,или украинска е пропагандата...