60

АнонимеН

преди 2 години

НАЙ-ВАЖНОТО Е , ЧЕ ПОКАЗА НА СВЕТА КАКТО ПРЕДСТАВЛЯВА ЕДНО СРЪБСКО КОМУНИСТИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО!

59

Одобрявам

преди 2 години

На такава брада - такъв бръснач!

58

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

Странна птица е българинът. Ако нещо такова беше сполетяло Григорът, в мрежата щеше да има 1 милиард подигравателни коментара, но за сръбкинчето-антиваксърче сълзи се леят, за свобода и антифашизъм говорят панелкаджиите.

57

Анонимен

преди 2 години

Може да си излязал от селото, но селото не е излязло от теб. Балкански тарикат! Срам.

56

Анонимен

преди 2 години

Немогат да преглътнат ,че един Балканец ще стане най добрия тенис. Един балканец ще победи звездите им и то с лекота. Каква тъжна картинка за спорта.

55

Анонимен

преди 2 години

Ноле затова е един от най-великите в своето поприще а именно, че не се отказва никога, бори се докрай и никога не избира да се пуска по бързата и отъпкана писта.

54

Анонимен

преди 2 години

Много шум за нищо. Има много по-важни неща от това дали някакъв спортист ще играе на един турнир. Като не играе на този ще играе на следващия.

53

SDI

преди 2 години

Получи се една смесица от балкански тарикатлък (Джокович), отявлената и неприкрита омраза на англо-саксонците към хора като нас от Източна Европа веднага лъсна с пълната си сила, защото за тях ние сме втора ръка хора и ако не беше Джокович, а Надал или Федерер щяха да си затворят очите. А най- интересното поне за мен беше това, как един човек може да отмени по своя воля решението на съда, при това най- обикновен министър. Недопускането до турнира го разбирам, но те си направиха страшна гавра.

52

Анонимен

преди 2 години

Австралия стана тоталитарна ***, както и целия западен свят. В България бе добре преди идването на Просто Киро. Не разбирам защо е този терор щом човекът седящ срещу мен може да ме зарази независимо от ваксинационния си статус.

51

Атанас Велмазов

преди 2 години

Адмирации ! Аман вече ми писна да слушам за тоя селю ! Дано го вкарат и в затвора !

50

Анонимен

преди 2 години

Няма да му позволят да има най-много титли от големия шлем. За това е цялата работа. Повече на АОупън няма да играе. Предполагам и в САЩ няма да играе. Иначе че лъже за тестове и карантини е без съмнение. Все пак е от Земунския клан на мафията.

49

Анонимен

преди 2 години

Фашистите без бой няма се дадат

48

АнонимеН

преди 2 години

НОВАКС ЛЪЖЕ ДЖОКОВИДЧ: И КВО КАТО СЪМ НАГЪЛ СРЪБСКИ ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ И АЗ И СЕМЕЙСТВОТО МИ!! КВО КВО КВО ЩА МИ НАПРАВИТЕ БЕ КВО БЕ

47

Анонимен

преди 2 години

Един път стомна за вода,втори път стомна за вода,трети път се счупи.Явно там бе виреят балкански нрави.

46

Волф

преди 2 години

Брей, много ваксърчета екстремисти в коментарите, откъде се народихте толкова - готови да се бучат на всеки 3 месеца, за да спасят света. А този неблагодарник Джокович не иска - а бе направо в затвора, а?

45

Анонимен

преди 2 години

Абе имаше един Сидни Австралия често пишеше и обясняваше колко страхотно там.Ко стана стана с този човек. ДА не е в концлагер пишете че го мисля туй момче.

44

Анонимен

преди 2 години

Няма вече никакво значение дали,ще играе или не. В главата ми са само думите на Австралийския министър председател: "дай ми причина, защо не си ваксиниран".Дай ми причина да ти гледам турнира и да ти пълня джоба Австралийски клоуне? Айде чао завинаги гнусни фашяги

43

АнонимеН

преди 2 години

СРАМ ЗА АВСТРАЛИЯ , ЧЕ НЕ МУ ПОТЪРСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЛЪГАНЕ ПРЕД СЪДА И В ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ВИЗА!!!!

42

...

преди 2 години

Австралийците можеше и да направят компромис,ако не се беше надигнала тази шовинистична пропагандна вълна в Сърбия...

41

Анонимен

преди 2 години

Не ми дреме нито за австралийците нито за сърбина ама... Малко достойнство трябваше да покаже и да си тръгне още като го вкараха в мизерния хотел за мигранти, забраниха му да влиза в страната, а не да напусне.