26

Анонимен

преди 2 години

Още 5 дни ще трябва да търпим гербавите тролеи... Пишете, пишете, Герб има пари да ви плаща, че и машини да внесе чрез "Сиела"... Богата партия!

25

ЕМО

преди 2 години

Значи празните бюлетини ден преди изборите в КОСТИНБРОТ бяха опасни, а машините на които може да се сложи само една флашка и да фалшифицират вота са БЕЗОПАСНИ.... Ей ТОНЧО ти за безмозъчни ли същества ни вземаш.???

24

Анонимен

преди 2 години

Кутев каза: Честна пионерска! Никой не подготвя манипулация на вота!

23

Анонимен

преди 2 години

До Карамфилов Тиквата поне не беше изтривалка за обувки на никого. А Слави трифонов си изтри гъзъ с пацо шнорхела.

22

Анонимен

преди 2 години

Ако за почтенният и за хунтата му това е най лошия вариант , аз и двете гласувания съм за ЗА!

21

Карамфилов

преди 2 години

До 7/8Хе-хе , а тиквата малък клоун ли беше като премиер. Ако герп и депесе направят коалиция в която премиер е някой друг а на банкянсктото светило, най-добре да си вземат Орехарски, че вече има голям опит в подлагането.

20

Анонимен

преди 2 години

Типичен лъжлив и крадлив комунист е другаря кутев. От университета директно в парламента и така до днес. Винаги БСП и ДПС са управлявали и крали държавата заедно. Президента радев е избран с гласовете на ДПС и БСП! Това са фактите а другото са лъжите на кутев!

19

Анонимен

преди 2 години

До MaйMyнaтa От сегашната ситуация може да се излезе само с гражданска война.

18

Анонимен

преди 2 години

Позволено е само на БСП да управлява с ДПС. Друг не може. А най-лошия сценарий е да управлява БСП , която ни докара Луканов зима , Берова-мутренска година, Жан-Виденова зима, а сега кадрите на БСП ( като Рашков) в служебното правителство и областните управители, които пият, но не се тестват за алкохол, ни управляват и ни докараха Радева зима.

17

Анонимен

преди 2 години

Кутев радев и другите *** отивате в затвора. В неделя излизаме и си връщаме Бойко и почва чистка ама тоя път ще се чисти до корен да се напълни затвора догоре. Бойко ще ви тричи яко вас червените бандюги

16

MaйMyнaтa

преди 2 години

Няма по-лошо от ситуацияга в момента, самоубийство ще е ако се эапази!

15

Анонимен

преди 2 години

Щом е говорил по телевиЗОРа, значи всичко, което казва, е вярно... Ха ха

14

:)

преди 2 години

Герб + Дпс + БСП = ВНЛ

13

Въпрос

преди 2 години

Аз не си спомням ГЕРБ да е управлявал с ДПС. Виж, партията на другаря Кутев, да. Тройна коалиция си правиха, целуваха се на Орлов мост, прощаваха си. Та, не знам, но Бойко го няма от април. Новите на другаря къде са? Да се коалират и да се захващат властта. Нали са по-умните и красиви. Защо една година властта се търкаля по улиците и никой не иска да я докосне с пръст??!?

12

Гербераско троляче

преди 2 години

Предпочитам pязаната карабина на Ердоган, отколкото руския ботуш на Путин.

11

7/8

преди 2 години

Искаме Пацо-Шнорхела премиер. Такъв велик сергиджийски премиер още е нямала България.

10

Анонимен

преди 2 години

Чекай да минат изборите ве мен, много рано правиш изводи......хахахаха :)) Българина е непредведим, причината в това е, че е изгубил отдавна вярата във вас политиците, просто не ви верва, разбира се, причината е в политиците, не в народа :)))

9

Кутев

преди 2 години

и той вЕрва, че няма да има манипулация. Ама много доверчиви тея бе! И Рашкоф вЕрма и Слафчо вЕрва и Ицко вЕрва - дето преди искаше даже пред камера да се броят бюлетини. Ето това е промяната на Радев! Живеем в един по- добър свят на вЕрата, където дори нарушаването на Конституцията е нещо нормално-безобидно и дори не ни прави впечатление! Ние вЕрваме!

8

Анонимен

преди 2 години

Лош ама за теб и твоите дружки, страх холям

7

228

преди 2 години

Бойко е вкарал 228 машини, за да си направи цирка.