30

Анонимен

преди 2 години

Радев се провали с ковида по същия начин както се провали Тръмп.

29

Исторически парк

преди 2 години

Що не пишете за стотиците младежи с миокардит?

28

Анонимен

преди 2 години

"Вече имаме почти над 600 в интензивните отделения" Евала министърче за тоя бисер. Как така имате "почти над 600"? Или имате под 600, или имате точно 600, или са над 600. Като почнете с около почти приблизително над под значи шикалкавите. Всъщност от доста време е очевидно, че правите именно това - тръбите ала - бала за ушите на раята. Ясно е защо действате така - указанията на кукловодите отгоре трябва да се изпълняват. ЕС нарежда на вас, а на ЕС нареждат фарма лобитата.

27

Анонимен

преди 2 години

ЖЕРТВИТЕ НА ГЕРБАВИТЕ ВАКСИНИ СА ПОВЕЧЕ!

26

Анонимен

преди 2 години

Държавата на Радев и хунта - руски Гулаг от 21 век !

25

Анонимен

преди 2 години

И тези черни рекорди ще достигнем скоро с тоя *** антиваксърски народ.

24

Бил Гейтс

преди 2 години

Казвах ви че сте глупави и наивни,но се оказа че сте още по безнадежден случай!!Къде се е чуло и видяло да си безсимптомно болен от смъртоносен вирус?Целта е само и единствено да се набодете с моите чудотворни ваксини,а малко по късно ще разберете защо!!

23

do 17

преди 2 години

и при мен беше така същата история миналата седмица... трагедия е положението....и на никой не му пука, докато не му опре до газЪ

22

123

преди 2 години

До БургасАми не знам точно какви са фокусите, но все повече мои познати (живеем в Бургас), които са били с положителни бързи тестове след декември 2020 г. (т.е. след като ги признаха наравно с ПСР), при опит да си изкарат сертификат се оказва, че в РЗИ или липсва информация или теста фигурира като отрицателен. А тази информация се подава в РЗИ от лабораторията, направила теста. И сега им се налага да се разправят и с лаборатории. Та, какви са фокусите?

21

Анонимен

преди 2 години

Тези искат да заключат вкъщи неваксинираните и да ги мачкат. Това е смисълът на локдауна. Но неваксинираните не са животни и няма да се подчиняват на биотерористично правителство и незаконните му заповеди!

20

Айти

преди 2 години

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!

19

Анонимен

преди 2 години

До jще тестваш учениците ама друг път, нали се сещаш, че трябва съгласие от родител. Няма да пипате децата ни, сатанисти алчни

18

Наблюдател

преди 2 години

Радев върна ,,държавността'' в България. Зкрепи се горе на върха и....до тук.А вие чааааааайте да ви оправи.Гласувайте отново за приятелите му от ДС.

17

Анонимен

преди 2 години

Леля ми си отиде днес! След триседмична битка с Ковид! Изгуби битката! На 55 години! Просто нямам думи! Някакъв ужас беше, и все още е!

16

Читател

преди 2 години

Здравно министерство, друг път. По-скоро, погребално.

15

й

преди 2 години

Още сега лок даун... уникално неадкватни мерки и време за задължителна ваксина

14

Анонимен

преди 2 години

"Радев-21" - най-смъртоностният щам на COVID-19 за българите !

13

Никакъв

преди 2 години

локдаун! Като го въведете, ще го спазват само ваксърите като Бау и Марсел Попов. Хахаха!

12

Анонимен

преди 2 години

Говорят за частичен локдаун. Ще засегне (директно) само неваксинираните.

11

j

преди 2 години

Все нови и нови цифри....... а действия никакви. Отлагат се във времето, а положението става все по-трагично и по-трагично. Добра идея със зелените сертификати, но много закъсняла и вероятно ще е лошо контролирана. Освен това, от 15.09 трябваше да въведете тестване на учениците. Цяло лято имахте на разположение да подготвите училищата - било то със стеми за пречистване на въздух, лампи и прочие, а вие, нищо! Очаквахме бурята да ни подмине.... А така като гледам, май тепърва започваме.......