28

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия клюкарски истории, бе, Тошко!

27

до 24

преди 2 години

мн си наиеен бе, баба ти Таня ли ще хванеш в подкуп. Къде видя пари, някакво имагинерно листче, аман от правни експерти разбирковци

26

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам някой в тая държава да хвърля толкова много глурости и твърдения без доказателства в пространството както господин 12 тоалетни. Но за това съм склонна да вярвам на Тошо, предвид Мая как се точеше за премиер, как се умилкваше на Радев, че даже на Шипка се качи да му налети. А помните ли Хаджигенов как въртеше в кулоарите и само подкукуросваше да се водят преговори веднага, как го каза "на всяка цена". Израза беше точно този. Че Тошо е шут, факт. Но шута май каза истината.

25

палячо

преди 2 години

Щом Джуджето си отвори устата, моментално електоратът на чалгарите спада с 1%. Браво, Тоше, мачкай чалгарите!

24

Тралала

преди 2 години

До 24 А чак след като получат мейли

23

Някой по долу

преди 2 години

пише за кирливи ризи. А аз се чудя, това НС (всички визирам и диван войвода и Хорейшо Хаджигенов и прочие) първо си гласуваха за заплатите им, ок, след това за пенсиите, ок - всеки ден драми, комедии, заплахи за убийство което би било по приемливо ако беше заплаха за логопед - кога и как мислят да ни кажат, че ще ни увеличат данъците защото точно това е очевидното с техните гласувания, но само ни баламосват с пълни глупости

22

Тинтири-минтири

преди 2 години

До Дедо ПенсНяма нужда да откача, явно си е такъв по природа. Чакам го кога ще заформи и един бой в Парламента.

21

Анонимен

преди 2 години

Защо човекът, когото е подкупвала Дончева не е сезирал веднага съответните органи? А едва когато ги настъпят вадят кирливи ризи? Този човек пасивно е участвал в опита за подкуп и си трае.

20

Тошко.си.знае

преди 2 години

Електората..... квартални пияници, неудовлетворенци в чужбина, чалгарчета от село с осми клас, интересчии да се наместят някъде, стари моми, надяващи се нещо да им се случи, хора с умасвена изостаналост И Т.Н. Предполага, че тази гмеж няма да изкара дълго и.....айде зли сили Тошковия проект разцепили.

19

Мемет Доган

преди 2 години

Сещате ли се коя черта на Тошко харесвам най-много?

18

Тралала

преди 2 години

Митева имаше покана за премиер, да каже какво са й предлагали

17

Да напомня

преди 2 години

на невежите, които имат телвфони само като аксесоари - Татяна Дончева е уволнена от поста градски прокурор в София след като отказва да регистрира ДПС като партия!!!! А вие крепостни селяни плюнчовци продължавайте да ръсите мозък кой какъв е!! Явно тая леля има много повече достойнство 90% от всички ВАС!!

16

Анонимен

преди 2 години

Цалата комунистическа смррад е събрана в парламента, вие точно по Тошко викате. Ясно от кои сте.

15

До 16

преди 2 години

Не Бат Бойко сега е ред на Маджо да, стане премиер и да ни управлява още 30 години тоя *** народ

14

Мефистофелчо

преди 2 години

До АнонименТози е вреден за психическото здраве на българите, а оттам и за националната сигурност. Нищо чудно някой да изперка и без всякакво предупреждение да му забие едно здраво круше, с което съвсем да му доразмъти мозъка./ако изобщо има такъв/

13

ХАН КРУМ

преди 2 години

без бате бойко няма да стане и затова ще сиговръщаме на бял кон като истински винету.колкото и да невисе иска алчаци.

12

Анонимен

преди 2 години

Татяна е отявлена комунистка и политпарцал. Като Мая. И като Куневица. И като всички от "протестната" им коалиция. Протестират, че БСП не е на власт. Не се учудвам.

11

Анонимен

преди 2 години

Тая стара мома има толкова пари да те бие от София до Бургас с тях беше адвокатка на мутрите

10

Разликата

преди 2 години

ме между Тошко и Чекмедже Ага е само в кюлчетата!

9

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Танчето е Милионерка...Ама едва ли ще падне толкова ниско ...да подкупва Чалга-Пълнежа.Дългия им е зачукал Неустойки по 5 млн.Евро при напускане.2009 - Боко със 117депутати, Си Купи от Волен 4 човека станаха "независими" с/у 100хил./ Калпак. И Ни подкара към 12г. Беднотия и Усвояване....Отделно е Въпроса, че Станишев трябва да бъде Разчекнат защото тогава Бокича щеше да е със 91, ама му дойдоха още 26 (мажоритарни) бонус.