51

Анонимен

преди 2 години

Ей, ама са му подбрали числото този път типично по илюминатски - 22.. По принцип в нумерологията се казва, че 22 е царско число. Но само така се казва, иначе в действителност по малко по-друг начин стоят нещата. Та ще ми е интересно как ще им се получи...

50

Анонимен

преди 2 години

Яснооо! Малко умряха до сега! Ще пуснат нещо по-сериозно! .... Шози свят върви съм своя край! Уви, тежко на човечеството!

49

Случаен минувач

преди 2 години

Отдавна се чудят как да направят пандемия, така че да намалят световното население. В края на 20 век опитаха със СПИН. Не се получи. От началото на 21 век са много по-активни. През 2006 - луда крава - не стана. През 2010 - свински грип - не се получи. През 2012 - птичи грип - не стана. През 2014 - Ебола. Ахаа да се получи. Пак не стана, ограничи се само в Африка. А и измислиха лекарства за нея. Е най-сетне през 2020 успяха!

48

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Мога само да съжалявам хората, които ми се подиграваха и ми се смееха! Вече е късно, нищо повече не може да се направи!! сърбайте си попарата и се кефете на новият си хуявей...

47

Анонимен

преди 2 години

ковид 22???? елате ми повече, и 23 и 24 и 100 да дойде, чакам ви сите

46

Джендю

преди 2 години

А, дали може да се предава по полов път... Само питам?

45

АнонимеН

преди 2 години

НЕВАКСИНИРАНИТЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В ИЗЧЕЗВАЩ ВИД! А ВАКСИНИРАНИТЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В НАРКОМАНИ ЩОТО ЩЕ ГИ БОДАТ ПО 3, 4 ПЪТИ С ЕДНА ВАКСИНА ДОКАТО ДОЙДЕ НОВАТА С КОЯТО ЩЕ ГИ БОДАТ ОЩЕ ПО 3-4 ПЪТИ ДОКАТО ДОЙДЕ НОВАТА ОТНОВО И ОТНОВО!

44

Случаен минувач

преди 2 години

По време на дискусията имаше призиви например при пандемия да се спре Интернет, за да не се разпространявала "дезинформация". От ЦРУ обаче възразиха - в днешно време интернетът е мястото, където всеки казва какво мисли. Не трябва да се спира, така по-лесно ще следим хората. Освен това: към края на дискусията, от фармацевтичните фирми някой каза - ние ще произведем ваксини, ако обаче хората не ни вярват, ако трябва ще ги слагаме насилствено!

43

Анонимен

преди 2 години

абонамент няма да си поръчвам за експерименти, ще я карам на естествен подбор и имунност, плъхове има колко щеш, те да си се редят на опашка, не са за мен тия работи

42

антиваксър

преди 2 години

Работливи тези прилепи :)

41

Случаен минувач

преди 2 години

Тази работа няма да свърши скоро. Вижте "event 201", намерих го и с български субтитри. На 18 октомври 2019 Бил Гейтс сяда на банкет с представители на банкерските кланове (Рокфелер, Ротшилд, Морган и др.), с представители на ЦРУ, на ФБР, на СЗО, на световни фармацевтични фирми, здравният министър на Китай (!). И си разиграват "пандемия", според която трябва да умрат 50 млн. за 1 година. Просто е дразнещ цинизмът им! Казват например, че ако избухнат безредици, да се намеси армия и жандармерия!

40

Анонимен

преди 2 години

А те от къде знаят? Вече е готов и забъркан в лабораторията ли? Сигурно и датата на пускане знаят и първичната точка. Бас държа, че знаят и точния прилеп дето ще го разнесе. Но иначе ние сме виновни, че това чудо не затихва. Ахаха.

39

Анонимен

преди 2 години

Много нагло от страна на създателите на тези вируси, скоро очаквам и реклами. За това ли учите, за това ли ровите в недрата, да откриете биологично оръжие. Достигнахте тока от която няма връщане назад

38

Анонимен

преди 2 години

Големите доктори "специалисти", станаха само информатори, за нищо друго не стават, само плашещи статистики, бройки, зони и бля бля. Да си късат дипломите, сатанисти гнусни! Затваряйте границите на Бг и всяка жаба в гьола си, ай стига са ни мъкнели бети, гами и все гадости!!

37

Анонимен

преди 2 години

за тва ли пуснаха антиутопичния филм "Songbird" в който точно показват кво ще се случи когато наближи к23, кой не го е гледал да го гледа, кво пуцане и гонене е

36

Ямболски цървул

преди 2 години

Цирк Ковид продължава хахахахахаха

35

лекия

преди 2 години

Дали ще изпревари Епъл и Самсунг по продажби? Супер ще следим този модел.

34

АнонимеН

преди 2 години

УРАААААААААА ВЕЧЕ ЩЕ ИМАМЕ НЕ 1 А ДВА НОВИ ЩАМА БЕТА И ГАМА РЕДОМ С ДЕЛТАТА ПРЕЗ 2022 :D А ОТ АМЕРИКА ОСВЕН ЩАМ ЛАМБАДА ЩЕ ИМАМЕ НОВИ ДВА НОВИ ЩАМА МАКАРЕНА И МАМБО, А ЗА 2023 ВЕЧЕ СА ПРЕДВИДЕНИ ГАНДАМ СТАЙЛ , САМБА И САЛСА. рАЗБИРА СЕ КЪМ ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ЩАМ ВЪРВИ И ИДЕНТИЧНА ВАКСИНЕ НЕМОЖЕ САМО С ЕДНА!

33

Анонимен

преди 2 години

Погледна в кристалната топка и го видя...

32

има време

преди 2 години

До: бмб (номер 22) Ми почакай още малко, като свършат гръцката азбука, ще започнат и с българската!