57

Хайде, хайде

преди 2 години

Сега, хайде по спокойно. ИТН имаха една, единствена задача - да покажат на арогантните гербаджии, че няма как да продължава наглото им високомерие! И я изпълниха перфектно! Просто Герб няма как да управляват държавата никога повече. Такива гадости излязоха които Герб са прикривали, че няма накъде повече!

56

Не разбрах ?!

преди 2 години

Кой е тоя орангутан с коефициент на интелигентност под стайна температура ...???? За какво му се дава трибуна ...и какво иска да каже ?!

55

Анонимен

преди 2 години

Истината е че ние българите вибдаме проблемите когато не сме във властта добием ли власт и вдичко става мазало

54

izh

преди 2 години

Седят изкудкдякали бивши партийни секретари, напъват си кратунките и промитите мозъци каква помия да измислят за тези дето им сритаха отрочетата да плащат поне някакви данъци. Е, държавицата се видя за кратко с пари, ама мераклиите още от луканово време бързо организираха схемата и ето РЕЗУЛТАТА за 6 месеца опоскаха годишен бюджети сега плачат за още. Е, мутренски слуги какво са ви спуснали да лъжете сега?

53

анонимен

преди 2 години

Тошето е много зле с аритметиката(с какво ли е добре?).ИТН имат 65 депутати,ГЕРБ-63,което е почти същото кол-во.Зад тях стоят почти толкова избиратели,колкото и зад чалгарите.Ккаво иска този лилипут да ги зачеркнем тези хора или да се направим,че не съществуват.Нали тези избори бяха честни и не фалшифицирани и пак протестърите не можаха да спечелят мнозинство в парламента.А и да бяха спечелили пак нямаше да се разберат за баницата.

52

Анонимен

преди 2 години

Бокооооо, в ЗАТВОРА ви е мястото!!!Това иска да ти кажат хората!!! ..........И ще стане !!!

51

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че Тошко Йорданов е прав за ГЕРБ, но с милиардите откраднати докато бяха на власт, мутрите могат да купят всеки.

50

Православна

преди 2 години

Тошко Йорданов e тoлкова нaперен, зaщото нa гoлемите xристиянски прaзници cи прeкадява чуркaта c мaнастирско кaндило пo изгрeв cлънце прeд икoната нa Cвeти Никoлай Чудoтворeц, зa дa пoрасне тя eдра и мoгъща кaто дунaвски шapaн пo Бoжиятa милocт.

49

Анонимен

преди 2 години

Слави, признай си просто, че не ставате за нищо, и че сте пълен резил. Прибери си сценаристите и всички грешки, и ако не те видим повече, няма да липсваш наистина. Объркахте хората и държавата.

48

Демутризация

преди 2 години

Явно демутризацията в България върви бавно.

47

анонимен

преди 2 години

Единствената партия,която не трябва да се допуска до парламента на пушечен изстрел е ИТН.Такова опростачване на тази институция никога не е имало.А на Тошко и Филипчо трябва да им се наложи доживотна забрана да заемат депутатските банки поради професионална непригодност.

46

Анонимен

преди 2 години

Къде ще се сравнява Тошко Умното с Борисов по ентелект? Борисов цяла книга е прочел, а Тошкото още не е слязал от клона.

45

ИТН

преди 2 години

Вече ми писна да гледам и слушам комплекарските изпълнения на този Тошко африкански, един зле изглеждащ чичак, те едно шоу по телевизията не могат да скалъпят, тръгнали да управляват България.....

44

Анонимен

преди 2 години

Че слави и хората му са странни е ясно, но бойко е тотално изчаткал и си говори каквото му дойде.Помня го преди 15 години не беше така, но явно е изчаткал с годините или от многото власт

43

Анонимен

преди 2 години

До Факт "Каквото и да си говорим, Борисов лъже за всички и всичко!" Казваш, той е фалшифицирал нацисткото изказване на Тошко ли?

42

(-_-)

преди 2 години

Тоя е толкова нагъл, че и Хитлер нямаше да може да го 'излекува'..

41

Анонимен

преди 2 години

Когато аматьори като ИТН се бутат при големите, единствено може да станат за смях....

40

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха!! И тъй нататък, Слави!

39

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "Тиквата е неадекватен както винаги" От такива като теб това е комплимент. П.С. Бягай при баща си в ТКЗСто.

38

Факт

преди 2 години

За съжаление, такива като Тошко африкански създават само напрежение, дразги, конфликти, типично по български. Никой няма нужда от това, ИТН може да се самоизчегъртат.