74

Анонимен

преди 2 години

Мале, ако хакнат ФБ и тая чалгапoмия изчезна!

73

Анонимен

преди 2 години

Берачите на плодове са представени от един търтей лежащ на диванче и даващ команда да му напишат пост у фацебука.

72

БСП под прикритие

преди 2 години

Ха е нали щеше да управлявате???? Или сега зад другаря може и опозиция?? Слави ок давай ти си си знаеш!!!

71

Анонимен

преди 2 години

Вие със Слави Тр и 20г да правите избори все същото ще е.

70

Анонимен

преди 2 години

Това е пълна трагедия. Че са некадърни, некадърни са чалгарите, ама не очаквах да са нагли толкова. Той ти се лези от екрана и ти се прави на голямата работа, всъщност е дин съдран .. Ех, направиха услуга на хората с парите, с мръсните червени пари. За кой ли път излъгаха маса народ. Време е за затваряне, явно не е случайно, че държавата ни е била толкова дълго под чуждо управление. Не си ценим държавата и това си е. И тоя чалгар е фрапанстния пример.

69

Анонимен

преди 2 години

Боже какъв ангел небесен е учиндолската мутра! Почтен, честен,предсказуем......Ей мутро вие бяхте единни и непоклатими с ортаците си -протестъри само и единствено в лъжите и помията си срещу Борисов.Щом стигнахте до кокала работата се Раз-Пър-Дя.Защо продължаваш да лъжеш хората?Вие нито знаете как се управлява държава,нито имате подход,а за уличния ви език да не говори.Разкарайте се ,достатъчно.Видяхме колко может-не ставате

68

Анонимен

преди 2 години

Много е сбъркан този чиляк. Още преди да обявят резултатите от изборите предложи правителство, а днес вече бил в опозиция?! Я да идват лекарите да го освидетелстват и да го пратят на правилното място. И дабъдат така добри и да му предложат демократичен избор - 4 километър, Курило или Карлуково!

67

Плюнко

преди 2 години

И зафърчаха плюнки, като пороен дъжд. Давайте! Можете още!

66

Анонимен

преди 2 години

Слави пише от мавзолея дето го държат на -18 градуса, сигурно са го балсамирали като мумия.

65

Антигробер

преди 2 години

Това беше целта от самото начало, но всички се изненадахме, дори и Дългия, от броя на чалгапитеците в тая държава. Славуца се надяваше на 7-8%, да стои в ниското и оттам да плюе и върти далаверки, както прави по телевизията и да се оправдава "От нас нищо независи". Малък народ, но много ***!

64

Анонимен

преди 2 години

То това ти беше целта още от самото начало чалгаджия нещастен за да може само да плюеш и нищо да не правиш,каквото и правиш цял живот де.

63

Анонимен

преди 2 години

Когато си дребна душичка си дребна завинаги!Колкото и да си Дълъг.

62

Анонимен

преди 2 години

По добре късно да му дойде на акъл отколкото никога , практиката на слави му демонстрира ясно ,че управлението е трудно и непосилно за него ,така че човека си взе поука и си постави нови цели да е опозиция, естествено Слави винаги е бил шоумен и опозиция тип клоун, но вече се отказа и е в политиката така че ще трябва да бъде политическа опозиция , съмнявам ще се справи с това но пък никой не му пречи да пробва,

61

Анализатор

преди 2 години

Христо Иванов се показа, като мижитурка и службогонец. Можеше спокойно да каже на Слави - даваме ви 3-4 месеца картбланш, заради кризата и после според поведението ви ще преценим дали да продължим да ви подкрепяме . Но той - "не". Повярва си, че Слави ще му клекне. Слаб лидер, който е на път да опропасти добрата инерция на ДБ.

60

сминдух енд чесън

преди 2 години

Това е логичното поведение на този етап.Подкрепа за правителство на ИТН изобщо не е стояла на дневен ред.Как да си обясним сегашния ентусиазъм на Манолова и Иванов за трети мандат на всяка цена.

59

Ъ.

преди 2 години

Ква опозиция, бе байно, като не ставаш и за *** за зеле?

58

СЛАВЧОГЮБРЕТОНАБОКО

преди 2 години

"УВАЖАЕМИ УПРАВЛЯВАЩИ, НИЕ ИТН, ГЕРБ И ДПС ЩЕ БЪДЕМ ВАШАТА /НЕ/КОНСТРУКТИВНА ОПОЗИЦИЯ!!! ДОТОГАВА, ДОКАТО ДОКОПАМЕ КИНТИТЕ!!!" СЛАВУЦА, *** СЕ ЛЕКУВАЙ! НЕ САМО ФИЗИЧЕСКИ, НО И МЕНТАЛНО СИ УВРЕДЕН. И ТИ ЛИЧИ, ПРО СТАКО! НАЛИ ЗНАЕШ КАКВО Е ГЮБРЕ? Е, ТИ СИ НА БОКО И ДОГАНЯ ГЮБРЕТО!

57

Дзерове ниедни

преди 2 години

Тия червени токсични партии на промяната.са като имаше един филм погрешен завои с едни дзерове те са дзеровете срещу нормалните хора.слави е фурнаджииска лопата без цел и без визия в живота ден да доиде друг да мине.от мене толкова

56

Анонимен

преди 2 години

С хора като Слави и Рундю вече съм напълно убеден, че може и по-зле от Жан, който между другото не е лош човек.

55

Анонимен

преди 2 години

Славчо, видяхме колко си конструктивен то момента, благодарим! Дори не ти стигнаха топките да се появиш наяве. И още: "Явно някои неща, като последователност, да си държиш на думата, почтеност, компромис, жест, уважение, явно тези неща са част от нормалния живот, но от политическия - не са!" МИ ТО И ЗА ТЕБ НЕ СА. До момента се държа като малко дете, дори не като политик.