16

Анонимен

преди 2 години

То си беше ясно лятото свършва подишахме месец два сега на ново яко затваряне предстои. Безработица фалити и прочие. Ама тоя път да затварят бизнесите само на тия които отказват ваксинации те са тия които ще пълнят болници, които са ваксинирани няма да стигнат лесно до кислород.

15

Анонимен

преди 2 години

Разгеле дочакахме да озъбтят това обезумяло ПЛЕМЕ !!!ЛОКДАУН му е майката !!!

14

Анонимен

преди 2 години

За настоящата вълна се приключи с авксинациите. Който се ваксинирал, ваксинирал. Ако тепърва някой се реши, поне месец и половина е нужно на тялото да изгради антителата.

13

Ваксиниран

преди 2 години

България е малка, ако се бяхме ваксинирали 70% нямаше да усетим вълната, сега го мислете, няма база за сравнение с други страни

12

Анонимен

преди 2 години

След една седмица ще започнат да растат и бройките на умрелите. Лесно е така, разбиваш конспирациите, а други плащат с живота си.

11

Анонимен

преди 2 години

и по 100 инжекции да сложат на планетата, цирка няма се спре, болни винаги ще си има, в болниците пациенти също винаги ще си има, театъра който се разиграва само народа може да го спре, народ като френския

10

Тъпооо

преди 2 години

Абе що не се ваксинирахте бе хора, сега заради вас други ще изгорят , пък и вие ще патите

9

до 4

преди 2 години

Хохохоо, още ли си повтаряте мантрата, че като се ваксинираш, вероятността да се разболееш нараства. И сигурно останалите конспиратори потопват от радост как са разкрили схемата

8

Анонимен

преди 2 години

Ще докарате хората до лудост,нещастници

7

Аз

преди 2 години

Бойко е виновен!

6

АнонимеН

преди 2 години

ТЕЗИ МЕРКИ СА САМО С ЦЕЛ ДА СЕ СВИКВА С МИСЪЛТА ЗА ОГРАНИЧЕНИЯТА И КАТО НАЛАГАТ БАВНО ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ДА СЕ ПОНАСЯ МАЛКО ПО-МАЛКО ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНО ДА СЕ ВАКСИНИРА!!! ЖАБАТА ВЪВ ВОДА НА БАВЕН ОГЪН ЩЕ СЕ СВАРИ БЕЗ ДА ИЗБЯГА И ПРИ ХОРАТА Е ТАКА!

5

Анонимен

преди 2 години

Вече рядко стъпвам в заведения .Причините са няколко- след Ковида масово високи цени,малки порции на храната ,абсолютно ниско качество на предлаганите ястия ,предястия,салати и каквото се сетите ..не си струва ..останаха малко читави,предимно квартални кръчмета

4

Анонимен

преди 2 години

абсолютни неадекватни мерки 2ра година

3

Мерки и теглилки

преди 2 години

Пак започва бурната имитация на дейност от бюрократите. Каква "заболеваемост", като PCR теста според създателя му е абсолютно неподходящ за целите, за които уж се използва в упорито дирижираната пандемия? Същия брой болни могат да посочат и като броят пукнатините по тавана. И как точно помагат "мерките", щом вече е неоспоримо, че и ваксинираните са разпространители на вируса? Важното е "извънредната обстановка" да се превърне в норма, а неваксинираните - в хора "втора категория", нали?

2

Лилияна

преди 2 години

Дано скоро да влезнат в сила зелените паспорти. Прекрасно е да си с превилегии!

1

Loopianix

преди 2 години

Къде са сега собствениците и работещите в заведенията и фитнесите, да излезем малко на площада и да им запари под краката на тези малумници!!