69

Анонимен

преди 2 години

Само злоба ръси от сутрин до залез няма спирка тия бръснати черепи с коси какъвто е вожда им такива и те благодаря на Бога че и на тия им доиде края отиват в историята като наи злобни и поЗДи

68

Анонимен

преди 2 години

Тука няколко герберясяли трола са получили опорки да плюят срещу изборите. Цър.вули, светиня ви и прасето само от камерите за винетките завлякоха един милиард, вие сте се загрижили за разходите за изборите. По-добре с избори да намерим верните хора, отколкото да правим революции и да се избием по улиците. мафията повече няма да се върне, избийте си го от главите

67

Анонимен

преди 2 години

Тоше, отивате на избори и губите, но след като ще се правите на обидени, да видим докъде ще я докарате.

66

Сериозен

преди 2 години

Слави чалгаря да си преглътне егото, да зашлеви един шамар на отворкото Тошко, да близне топките на бат Бойко и ГЕРБ ще му изберат правителството шнорхелисти.

65

много наивни

преди 2 години

се оказаха , да рприпознават Мая и Татяна за "промяна", ама нищо това са уроци за тях , новите политици

64

Анонимен

преди 2 години

Хора от протести. Работещи нямаше много на протестите, защото си изкарваха прехраната. Ако нямаш работа и не си на работа, значи си безработен.

63

Анонимен

преди 2 години

До Д...че кой те кара да гласуваш?

62

Факт

преди 2 години

Никой не иска да се съюзява с мутренска партия. Това са някакви сънища на мутриет в мечтата им за власт и още крадене.

61

Анонимен

преди 2 години

още не е взел властта, дългия почна да стриже - днес острига тошко, а утре ще подкара и народа!

60

Анонимен

преди 2 години

Да осъждаш е лесно. После, когато дойде време ти да бъдеш осъждан за политическите си решения - осъзнаваш, че май няма да се справиш. За мен добродетелите се почитат и подкрепят. Ако осъждаш тези, от които имаш нужда от подкрепа, или дори да няма, не осъждаш. Едни и същи приказки от 30 години чуваме, не ни план за развитие. Пенсии и комунизъм не е актуално, работещите и бъдещето, - то е важно.

59

Ха-ха!

преди 2 години

До 62: Защото ги избрахме да изчегъртат ГЕРБ, а не да се съюзяват с тях.

58

Анонимен

преди 2 години

до 60. Кой та пита тебе кво искаш ?

57

Анонимен

преди 2 години

Това ли са ви философите и държавниците, тези оскубани пилци?

56

Анонимен

преди 2 години

Не се разбраха, защото принципите не са достатъчни. Малките ги подпряха с пари и медийни кампании външни играчи,които не желаят да излязат с имената си. Точно това е задкулисието. ДБ не искат само съдебна реформа, искат пост, за да овладеят правосъдната система, а от там, да отмият благодетелите си. И Галевата пчеличка е с зависимости, и като не виждат печеливш ход, обърнаха го на личностна война.

55

Анонимен

преди 2 години

А защо не направят коалиция с ГЕРБ? Съвсем логично е двете партии с най много гласове да се обединят. И двете партии са западно ориентирани. За ЕС и НАТО. Дори програмите им се покриват на 90%.. Всичко друго е някакъв инат и лакомия за власт.

54

Логично

преди 2 години

Имал е въшки - обръснал се е.

53

Д

преди 2 години

Не искам вече да ми харчат моите пари от данъци за безсмислени избори петнайсет пъти, защото банда некадърници се карат вече няколко месеца. Засрамете се всички политически партии, вие сте едни кръгли нули. Най-добре е в БГ да има само служебни правителства, защото явно останалото е един театър. Дайте ги тея пари за нещо по-смисленно-някое детско отделение, апаратура, домове. НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ ДУМАТА ИЗБОРИ ВЕЧЕ!

52

Ха-ха!

преди 2 години

Тошко бетонира статута на ИТН като партия еднодневка. Днес са силни и вилни, а утре ги няма. Язък!

51

Анонимен

преди 2 години

Истината бай тодоре, е че има още няколко мандата за връчване, след като ви бламират, задето ви знаят толкоз много човките. Чак след туй са изборите. И си народен представител, от уважение към народа се обличай прилично , а не като треторазреден селски наместник.

50

Анонимен

преди 2 години

Коп.елета гадни бяхме всичките, до един...