34

Мукарина

преди 2 години

аз обичам на климатик летоска, че като ме напече почвам да говорим глупости, като е тоо наркоманин на снимката

33

Наблюдател

преди 2 години

Елементарен популист. Оставете си от субсидията за проостия Филип, да не идва по шорти.

32

Анонимен

преди 2 години

Много обичам, когато чалгаря Славчо се прави на морално извисен.

31

тото

преди 2 години

Слави няма чекмедже пълно с народни пари, Мата Хари, къщи в Барселона - вече Гърция и т.н. Бойко има чекмедже, пълно с кюлчета и пачки в евро, видно от снимките, като не даде обяснение нито въднъж от къде са, каскета не ще да го проверява - това е мутренска държава. Слави нищо все още не е откраднал, а е спестил на хазната. ФАКТ!

30

ПроСоТо

преди 2 години

..та да отиде на портите на града,там да му пробият ушите и да им турат халките..Така робът става ДО ЖИВОТ "собственост" на господаря си...И НЕ,НЕ съм го измислил аз!!!..Просто направете справка в Писанията!

29

Анонимен

преди 2 години

Пак ли някой ти написа поста в фейсбука или пак ще четеш написното от някой друг от Ауто Ку то....голям политик си хахахахаха

28

до 27

преди 2 години

ИТН е системна партия. Трифонов е продукт на системата.

27

адолф

преди 2 години

Аз па много обичам когато некой чалгар ми се отваря на тема" управление на държавата".

26

Анонимен

преди 2 години

Жалък си..даже си смешен

25

Владо

преди 2 години

Голям политик, голям речник :)))))

24

Т К О

преди 2 години

Не е откраднал.....хахахахаха хахахахаха!!!А къде са му парите някой знае ли???

23

ПроСоТо

преди 2 години

Един ден в Музея на "Историята на българската политика" централно място ще заемат..ОБЕЦИТЕ НА ЧАЛГАРЯ!!!...Да са ви честити!..Впрочем,нема да съм аз,ако не използвам случая:..-Знаете ли от къде идва "традицията" на обеците?..-Ами от древен Израиль,от къде другаде..Още на времето е въведено това правило:-Когато измине определено време РОБЪТ в къщата на евреина ИМА ПРАВО да бъде освободен..Но ако той каже:-"Не щем да съм свободен,тоя дом ми харесва",тогава да отиде на портите на града да му пробия

22

Бонго Бонго

преди 2 години

Публикувал...любимият глагол на Славе.Нахрани рибите Славье, дан забраш?Ъндърстенд му?

21

Анонимен

преди 2 години

"Има такъв народ" не осъществява грабеж над българските гражданиОсъществява не грабеж, а ПРОДАЖБА. Пазарлък като през 90-те, далавера да има.

20

Анонимен

преди 2 години

Ние пък много обичаме някой да се превъзнася по nишката си, ако му станела, какво щял да направи.

19

до 18

преди 2 години

Ние искаме ама БСП не дават. Импекsова казва, че като е 1лв. субсидията престъпни групировки ще спонсорират партиите. А сега кой спонсорира Нинова, че плаща 50 000 лева на Петър Илиев (зет на Червеняков) за консултации??? Наема на Позитано не са платили, но пари за консултации имат. :D Тотално изтрещяване. Повече от ясно е, че ги спонсорират олигарсите и масоните.

18

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 17/ А ГЕРБ РАЗОРИ ДЪРЖАВАТА С 10-КИ МИЛИАРДИ И Я СМУЧЕ ОТ ГОДИНИ С ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ ОТ ПО 8 ЛЕВА И ВЗИМА МИЛИОНИ ГОДИШНО!!!! КОЕ Е ПОВЕЧЕ !!! САМО ОТ СУБСИДИЯ ДЪРЖАВАТА ГУБИ ПО НАД 20 МИЛИОНА ГОДИШНО ЗАРАДИ ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ КОЙТО НЕ Я НАМАЛИ НА 1 ЛЕВ!

17

сина

преди 2 години

Честност трябва в момента, единствените честни до момента са ИТН, въпреки че всичкия апарат политически, медиен и всякакъв друг е впрегнат да ги осмива, оплюва, принизява и т.н.С честност се печели, да нямат опит като политици, но за кратко време вярвам ще придобият. Трудно е да се бориш срещу гиганти, като буци, доган, прокопиев и т.н.Надявам се чистотата, коректността, честността да победят и да има някаква промяна, иначе виждам буци и компания, подкрепени от ДБ след поредните избори...

16

Мдааа

преди 2 години

Пак махленски изказвания по фейсО ,хахаха,явно ще затваряме парламента!

15

ПроСоТо

преди 2 години

А ТИ на КОИ тема "са отвараш",бе?..Я кажи:..-Къде си "отворен",и къде-"затворен"?!