156

та така

преди 3 години

тошку-славчу ше командват , шнорхела ше изпълнява . скоро ше разберем кой ше издава заповедите .

155

Зозо

преди 3 години

Чалго-социалистите на Сатанаил Трифонов ще се провалят с гръм и трясък. Боко с това гласуване против им го тури два ката :)))))))))))) Ся без БСП и ДПС нищо не става.

154

Анонимен

преди 3 години

До учудентя ще агитира да ваксинират децата не гледаш ли в германия какво ставапрочети статиите

153

до 182

преди 3 години

И как точно разбра, че са калинки? Знаеш ги всичките ли? Толкова сте жалки гербавите :)

152

учуден

преди 3 години

На Велислава Петрова да не са и объркали ресора . Каква работа има един вирусолог сферата на образованието. Или е трябвало да бъде намърдана някъде в кабинета ......

151

Анонимен

преди 3 години

Много министри, много нещо, за всека сфера си има калинка.....буахахахаха :)) Тоз ми падна в очите, особено като взе да си показва австрийските хартийки, големата работа се изкара :)) Все пак разбирам, хартийките за Славчо винаги са били приоритет :)

150

Анонимен

преди 3 години

Май ИТН ще се самоизчегъртат, имат много грешна представа за политиката и очевидно лидерите им са не просто за психолог, директно за психиатър.

149

Анонимен

преди 3 години

Драги ми балскански селяни. 12 години ви командваха най-големите калинки, които държавата можеше да предложи с баш калинката начело. Така, че няма как да е по-лошо :)

148

Беновска пипа

преди 3 години

Все сме виждали абсурдни правителства, но това ще бие всички рекорди. Това не са експерти, които могат да направят нещо за България, а запълване на дупки с това, което има ИТН. А то се вижда, че е некачествено.

147

Анонимен

преди 3 години

Министър на ОБРАЗОВАНИЕТО - 31 годишна стипендиантка на Б.Гейтс от Глобалния алианс за ваксини - Женева. Който иска присъствено - децата с по две-три дози. Айде, учителите ще напуснат, но децата ...

146

Силвия Вартан

преди 3 години

Този "ошамарен" кабинет на Чалгаджята, е толкова жалък , че въобщене можем да го сравняваме със Служебния кабинет на Радев ! Така че им теглете, шута . . .

145

Анонимен

преди 3 години

Изпр()стелият български народ,който от злоба,завист,мързел,тарикатщина,гледане в канчето на другия и ограничен ум е загубил всякакво чувство за реалност и способност за аналитично мислене,отново бе излъган като шиле в стремежа си да намери някой,който да му даде и оправи! Вечно недоволен този народ за пореден път сам влезе в капана на своя егоизъм и алчност.България за първи път от 30 години бе тръгнала към морален и икономически прогрес,а те вдигнаха юмрука и поискаха промяна.Честито !

144

Анонимен

преди 3 години

Ох жалък гербав рев гали ушите ми :)))))

143

Анонимен

преди 3 години

Ристю е активирал троловете, яко спамят.

142

Чалгаря

преди 3 години

Само да ги узаконят и въвеждаме задължително с шнорхели и плавници по улиците!

141

Липсва

преди 3 години

Защо няма министър на астронавтиката, все пак обещаха Мъж и Жена да изпратят в космоса и един от Северна Корея

140

Анонимен

преди 3 години

Турчулята са хитри, няма да гласуват

139

Зозо

преди 3 години

Министър без портфейл по еврейските въпроси - Боян Расате :)))))))))))))))))))))))))))))))

138

Анонимен

преди 3 години

До Никакъв Доган ли?!Съпругата на арестувания кмет на Несебър също стана клиент на прокуратурата, съобщи Нурдживан Димитрова е разследвана за хулиганство.Става дума за случай от края на октомври, когато Нури Димитрова била в Специализирания съд заради мярката за неотклонение на мъжа й.В една от почивките тя се обърнала със заплашителни думи към две прокурорки. Засега обвинение срещу кметската съпруга не е повдигнато.

137

Анонимен

преди 3 години

Така като гледам, това правителство ще бъде подкрепено само от ИТН и ДПС.