79

Анонимен

преди 2 години

До ДжугашвилиМАНИПУЛИРАНИЯТ ЗАПИС НА МИХАЙЛОВ С КОЙТО БЕШЕ СВОЛЕН ЗАКОННО ИЗБРАНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ, С ДУМИТЕ РЕАЛНО КАЗАНИ - СТАНКО / Тодоров, председател на народното събрание/ да дойде, е позорно петно върху този преход. Това е първата от диверсиите срещу законно избран президент от БСП,у втората е акцията срещу Жан Виденов. искаме съвременна независима експертиза на думите на младенов, който от притеснения почина без време. А сега евгени се е мутросал... нали е демакрат та дрънка.

78

Анонимен

преди 2 години

Мутрите от 90те години бяха аматьорчета в сравнение със сегашните

77

Анонимен

преди 2 години

Ахахаха! Тия ми говорят за морал и мутренски години. Вашия началник Т.ик.во.ний е СИК-аджия. Бил е съдружник в една фирма с мафиоти. Трафикант на метаамфетамини според държавния департамент на САЩ. Та к'во викате за морала?!

76

Анонимен

преди 2 години

69 - и какво чудно има? на тези протести например имаше 7-8 годишни деца. Не виждам плоблема един тийнеджър да отиде да протестира, навремето имаше голямо въодушевление.

75

стига бе

преди 2 години

До Малко история === И какво общо има НСС с курса на долара? Я раздуй, че явно съм учил друга икономика.Иначе някой ден може и да излезе истината за това кой и как направи курса на долара по времето на Жан Виденов толкова висок. Виденов не искаше да приватизира държавата на безценица, затова и го махнаха. Дойде Костов и раздържава активи за над 20 млрд. а получихме по-малко от 2 млрд.

74

пияница мистик

преди 2 години

Абе, дрогаре ***. Този психопат и дрЪт комунист Рожков защо при цялата злоба която изпитва, типично по комунистически към демократите и про-европейските партии като ГЕРБ не говори нищо за това прословуто, измислено и подредено като за снимка чекмедже? Само вие тук си дуднете за него :) Да ви кажа ли защо? Защото дори и той, при целия си реваншизъм знае, че шефа му Фигуранта направи тази поръчка и че червените шарани толкова ви трябва да налапате.

73

Анонимен

преди 2 години

Напълно нормално е човек когато не работи вече на даден пост да му се отнеме правото на достъп до секретна информация. Според гепраджиите достъпа трябва е доживотен? Както и доживотни директори с по 60-70 000лв заплата. И така нататък...

72

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно държавен чиновник да притежава 19 (ДЕВЕТНАДЕСТ) недвижими имота? Как ги е придобил? От къде са парите? Само кенефите му са 12? С него стават 13! рашкоф трябва да отговаря пред народа! Как е забогатял този мастит чиновник?

71

:-)

преди 2 години

До Калеко АлекоЗДРАСТИ РАЗВРАТИТЕЛЮ НА МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО! ЗДРАСТИ - ПСЕВДОМОДЕ! КАК Е, ВЪРВИ ЛИ МАНИПУЛАЦИЯТА! НЕЩО НЕ ВЪРВИ МАЙ А? СЪВСЕМ СЕ СКРИХТЕ ТИЯ НИКОВЕТЕ ГЕРБАСИ

70

Мутри фалират ли?!

преди 2 години

На морето пият отлежало шотландско и пушат пури.А панелните таласъми ги пращат да копаят.Всичко в Бг е мутренДско.

69

Анонимен

преди 2 години

Рашков не знае как се върши сериозна работа - пусакаш проверка - АДФИ, Сметна палата, НОИ и пр. впослесдствие завеждаш дознание, дознанието прераства в следствие, следствието в обвинение, обвинението се доказва в съда и когато осъдиш човека на последна инстанция се отчиташ. В момента Рашков е новият Гешев, само че с обратен знак - прави някакви ефектни кампании, които по своята същност са кокошкарски истории, да не говорим, че ще паднат пред всеки уважаващ себе си съд.

68

Анонимен

преди 2 години

Ето от къде са му парите на г-н Рашков. Той бил шев на следователите през мутренските години. Златните години за трупане на капитал.

67

Така е

преди 2 години

Клин клин избива.

66

отровна гад

преди 2 години

Бойко Рашков е криптокомунист! Типичен пример за олигарх на комунистическата номенклатура! Думата "олигарх" означава буквално "забогатял от власт" - не от бизнес, далавери, престъпления или нещо друго, а именно от власт! Някой да е чул Бойко Рашков да се е занимавал с нещо друго освен с участие във властта?!

65

Жал ми е за вас

преди 2 години

Но ми е жал и за мен, Рашков и господата комунисти не са се променили от 1997 г до сега, но явно вие сте се променили, защото сте останали съвсем без мозъци.КОмунистите винаги са търсили врага, за да обсебят цялата власт, а вие най-безропотно ги подкрепяте за всяка тъпотия само водени от омраза която те ви създават.Един човек става виновен когато е осъден, а не когато някой комунист или псевдодемократ го заявява. Това хора е болшевизъм и скоро така ще станеме Русия.А вие се радвайте.

64

прибират

преди 2 години

Сандъка на топло и мутренските времена свършват !

63

Анонимен

преди 2 години

Цялото поведение на Рашков е "Аз така чух" "На мен един анонимен свидетел ми каза, ама той после си оттегли показанията, пък после пак си ги върна" "Получих сигнали (разбирай- доноси)"Вместо да се занимава с големиете проблеми и да направи едно разследване как Горанов правеше чадъри над Божков и шефката на НАП, той занимава България с едно убито прасе.

62

ПроСоТо

преди 2 години

обаче верно това изперкало момче-"Т. Биков" нещо не е наред...Бил е на ДЕСЕТ години през 1990.та.!993-та е бил на 13!..Още не му е ставала ***,обаче..бил "УЧАСТВАЛ В ПРОТЕСТИТЕ"..?!?!?!...Да се смее ли човек,да плаче ли?!...Но Рашков много точно му е отговорил за водача им..Все пак аз съм доволен,че най-простата отпростите тикви-тази от Банкя,успя да привлече като магнит ей такива изкукали същества..Целият му Харем е от такива...Така че поизчисти другите от лошияматрял..

61

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Епиграми : 1 . След Девети заспа комунист , след Десети се събуди реформист . 2 . Престори се на десидент - за пост висок е претендент . 3 . От рублата отървани - за еврото заковани . Лъвът балкански залиня , но ни пораснаха крила . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията , военните , военните медици , полицията, медиците, институции и граждани.

60

:-)

преди 2 години

ЧЕСТИТА СВОБОДА БЪЛГАРИ! СЪЖАЛЯВАМ ГЕРБЕРИ, НО ВАШИЯ ИНТЕРЕС ДА ОБСЕБВАТЕ ДЪРЖАВАТА И СВОБОДАТА НИ Е НЕРАЗБИРАЕМ ЗА ЕДИН ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК! ПРАВАТА НА ЕДИН ЧОВЕК СВЪРШВАТ ТАМ, КЪДЕТО ЗАПОЧВАТ ПРАВАТА НА ДРУГ ЧОВЕК. СВИКНАХТЕ ДА МАЧКАТЕ, АМА ВЕЧЕ МАЧКАТЕ ЛИ - ДЕЛО!СЕГА ВИ Е СТРАХ ОТ МАЧКАНИТЕ НАЛИ? ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО Е РЕКЪЛ НАРОДЪТ!