68

до 51 от славянин

преди 2 години

18 000 души умряха (дали умряха наистина от ковида е друг въпрос) от прогнилата ни и корумпирана ''здравна'' система и ''компетентните'' ни лекари с протоколното им лечение! По-добре ни кажи защо от 30 години насам сме световни рекордьори по инфаркти, инсулти и рак, може би пак ''заради ковида''!?

67

Анонимен

преди 2 години

Еми прав е човека. Много свестен и кадърен доктор, между другото.

66

Явор

преди 2 години

Закрития НОЩ се състоеше от сервилни по отношение на Тиквата хора, но на Мангъров те са му колеги. За него очевидно такова нещо като професионална етика нищо не значи. Мутафчийски беше по-голям реалист от него в тази ситуация.

65

Петър

преди 2 години

Мангъров е самодоволен комунист!

64

Румен

преди 2 години

Ваксините са най-правилния начин да се защитим от коварния вирус, но Мангъров е пpocт и не може да го разбере това нещо.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 всеки чел история знае какво се е случило със евреите със значки! Дано не се повтаря, ама слуховете за драстично намаляване на популацията са тревожни!

62

Явор

преди 2 години

Ясно е, че Мангъров е много суетен и му е приятно да се показва. Но смятам, че Мон Дьо и други не бива да го канят. Май за коронавируса мислят като него, макар че Мон Дьо се зарази, ако не е излъгал цел самореклама, разбира се. Мангъров говори едно и също. През 2020 в Италия и Испания, когато не затвориха, имаше ръст на заразени и починали. Няма ефект, каквото и да напишеш. Мисли, че знае, освен това е неколегиален. Оплю колегите си от Щаба, които все пак осъществиха контрол над инфекцията.

61

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм чувал още някой да си е направил ваксина срешу хепатит, и след няколко дни да се разболее от хепатит! Докато след ваксиниране с ваксините срещу модния вирус, маса хора се разболяват от него, без изключение коя ваксина, навсякъде. И после ни обясняват, че ваксините не давали гаранция, че няма да се заразиш, а можело да прекараш леко болетта, а може и тежко. А той модния вирус и без това се кара леко в 99% от случаите - тогава за какво е задължителното ваксиниране!

60

Анонимен

преди 2 години

Казват учените и ковид-фашистите че наличието на антитела не са причина, да не се ваксинираш? Ами нали ваксиниата е за това, да създаде изкуствено антитела, тоест имунитет. А ако човек вече има вече имунитет, защо фашистите го застявят да се ваксинира? Значи ваксината не е за създаване на имунитет, а за нещо друго, което ковид-фашистите не ни казват!

59

Анонимен

преди 2 години

Да принуждаваш здрав човек да се ваксинира си е чист фашизъм.

58

Анонимен

преди 2 години

Ковид-фашистите делят хората на свръх-човеци и на непълноценни - нисши. Висшата раса може да се разпорежда с нисшите като животни, като cкотовe, и да прилага върху тях медицински манипулации без тяхно съгласие. Както ветеринарния лекар ваксинира животното без негово съгласие.

57

Анонимен

преди 2 години

Прав е, фашизъм е. Че и фашистки приоми ползват. Уж за добро, но с ваксиназионен номер, който тоя път не татуират на ръката, но пък го вкарват в нет досието ти, т.е. пак си татуиран. В Англия и Израел слагат и значки на ревере, на които пише че са ваксинирани. Само дето за да не ги разберат сега не отнемат официално права, а уж дават бонус да ходят на кино, ресторант и да пътуват. Същите фашистки приоми, но позитивни че да не се усетим. Е усетихме се! И им показваме среден пръст!

56

L.

преди 2 години

Най-сетне някой трябваше да назове НЕЩОТО - медикофашизъм.

55

Анонимен

преди 2 години

Така е г-н Мангъров, но това не се ли отнася и за детските ваксини, за които сте голям радетел, нали и те са наложени задължително?Аз се радвам, че има хора като Вас да разсейват статуквото, защото иначе е страшно, но е време да се замислите и за фашизма върху децата.

54

123

преди 2 години

Който иска да се боцка с каквото иска, но никой няма право да ти казва какво да правиш с тялото си.

53

Добре

преди 2 години

Както винаги доц. Мангъров е на място и яко дразни троловете с истините които казва. А Бау пак се е наредил за черна кожена спринцовка :))

52

Лекар

преди 2 години

Добре, че има достойни лекари и специалисти в цял свят, на които може да се вярва и разчита. Мангъров е срам за професията!

51

Хайде като в Чечня

преди 2 години

Мангъров още не е наясно що е фашизъм. Бандитът Кадиров с благоволението на Вовата вече забрани на неваксинирани да бъдат продавани и основни храни, на небоцнатите мюсюлмани забрани достъп до джамиите. Така се затягат гайки. В най-демократичния Туркменистан, където беше забранено даже да се споменава коронавирусът, просто направиха ваксинацията абсолютно задължителна. А си гъкнал, а си го отнесъл с все сила. И в либерал-болшевишка Европа ще усетим благия терор на корпорациите и спекулантите.

50

Бay

преди 2 години

Антиваксъра не вярва на стотиците хиляди лекари и учени. Той вярва на ФБ и слухове :D Всички искат да го излъжат, разболеят и да му убият децата. Голям майтап сте :D

49

Анонимен

преди 2 години

18 000 българи умряха заради мангъра. Всъщност смъртността 2020 е с 35 000 по-висока от предните години. Как име лице още са се явява и да пропагандира! И тукашните ангиваксъри го аплодират и се вдъхновяват, затова че са убили бабите, бащите си, приятелите си....