91

Ало

преди 3 години

ЕТО,ВИ ЕВРОПА...ПАЗАРУВАМЕ ОТ БИЛА,ЛИДЛ,МЕТРО...И ПЪЛНИМ ДЖОБА НА ЧУЖДЕНЦИ! ЕТО,ВИ И НАТО-АМЕРИКАНСКИ БАЗИ В БЪЛГАРИЯ! ЕТО,ВИ ЕВРОПА-ЧУЖДИ ФИРМИ ЗА ТОК,ВОДА,ЗЛАТО,РЕСУРСИ НИ КРАДАТ-И СИ ИЗНАСЯТ ПЕЧАЛБАТА! ЕТО,ВИ ЕВРОПА-БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРОМИШЛЕНОСТ,СЕЛСКО СТОПАНСТВО,ИКОНОМИКА,АРМИЯ-ПОЧТИ НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ....ВСИЧКО Е ВНОС! ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ???

90

Анонимен

преди 3 години

Туя са *** лицемерите- 5 години спираха Хърватска за ЕС заради важен за тях граничен спор, накрая уж се споразумяха, но след като влязоха в ЕС, хърватите им го начукаха, а ЕС си измиха ръцете, че не можели нищо да направят. По-добре да не следваме техния пример, бой по каските на античките до пълна капитулация

89

А Х

преди 3 години

От километри си личи какви са лъжци и на змамници македонците.Карат коли с български номера,имат български паспорти,но на преброяването едва 1200 човека се определят,като българи.От това по-голямо доказателство,че политиците в Македония са лъжци здраве му кажи.Да не говорим за историята,която така бясно манипулират.Пълно е с разни "исторически" паметници,но те са строени едва вчера.Чисти негодници.

88

Анонимен

преди 3 години

Чухме словенските и хърватските мижитурки. Още някоя плюнка родена през 1991-ва да се изкаже по темата с българската история? Косово още ли не са обслужили орално Брюксел?

87

на оружие братя

преди 3 години

словения има опит с балкански субекти предизвикващи балкански войни. а българия е предизвикала няколко такива балкански войни и то с печални резултати.

86

Euroslayer29

преди 3 години

Да и пак да!България е злокачествения ттумор в ЕС,бре!Ако някога съюза се разпадне,което не е невъзможно,то една от причините е ясна отсега!

85

Анонимен

преди 3 години

Не може 30 годишна държава да ми обяснява че трябва да задраскам 1300 години история.

84

do 108

преди 3 години

Ква сила ква мощ :) България е източник на чалга и простотия :)

83

Анонимен

преди 3 години

Ето ТОВА е хубавото да сме в ЕС: че словенката може да поиска, а ние можем да й откажем. :))))

82

фокус

преди 3 години

Госпожо, с РСМ българите са подложени на гонения, заради етническото си самоопределение. На ЕС са предоставени достатъчно материали по въпроса. Преди да отправяте упреци към нас, моля проверете за какво и по какъв точно повод са исканията на България. Историята си няма да дадем. Защо се взимат предвид исканията на страната кандидат, а на членката на ЕС - не?

81

Стоян

преди 3 години

Измислените държави Чехия,Словения,Македония,Хърватска,Косово кога "станаха ***,кога им почерня г.за" та почнаха и те да дават акъл.

80

Анонимен

преди 3 години

Ае тез що не ходят знаят къде?

79

Анонимен

преди 3 години

Таз *** от словения, да си затваря вонящия плювалник, майната на ес и техните *** интереси. България е Источник на Сил а и Мощ затова толкова много мразят и искат да унищожат България, че им като трън е ***

78

Анонимен

преди 3 години

Госпожо, не обобщавайте с оценките. Това че вашите колеги евродепутати българи са такива каквито ги описвате, не означава че всички българи са такива. Много добре се знае кои отиват евродепутати от България. Един пример е Бареков.

77

Гай Баньо

преди 3 години

Ако някой политик пусне аванта на тия клоуни македонците,лично аз ще му организирам една бясна революция.Ще му затрия всичко,което обича.Ще му пречукаме дори *** у тях.Не ме интересува нито ЕС,нито САЩ,нито Русия.Всеки да си гледа интереса.

76

Анонимен

преди 3 години

Яд ли те е, че всичко зависи от България, а не от теб, евромършо? Повръща ми се от такива безродни мекотели готови и от майка си да се откажат в името на "общото благо".

75

Македонците

преди 3 години

Са насилствено посръбчени българи, фусто югославска.

74

Анонимен

преди 3 години

България може да стартира наказателна процедура срещу Словения, нека им спрат еврофондовете и да се гласува преди това резолюция срещу външната политика на Словения на Европейски съвет.

73

ЕМО

преди 3 години

ТАЗИ СЛОВЕНКА ДА Е ЧУВАЛА, ЧЕ МАКЕДОНЦИТЕ ИСКАТ ДА КРАДАТ ИСТОРИЯТА НИ.... САМО ПОРТУГАЛЦИТЕ УСЕТИХА,ЧЕ ИСКАТ ДА НИ ИЗИГРАЯТ МАКЕТАТА....

72

Анонимен

преди 3 години

Госпожо, откажете се от историята си и се върнете в състава на Югославия, стига с това ваше себично и егоистично поведение.