120

Анонимен

преди 3 години

До 99. Че кой и кога е казал, че ГЕРБ ще прави правителство? Самият Борисов няма да иска и това, което предложи е временно експертно такова без него. Това е, няма друго.

119

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ==26,20%БСП- 15%бегайте от тука

118

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

До РоРо не лъжи герберуги. Има си документи и те показват, че Факултето са гласували за герб. Даже тук имаше статия

117

Анонимен

преди 3 години

До Реалист 111 8.5 % e преднината на партия на 15 години, от които 12 е на власт. Да не казваме, че тази партия е в коалиция. Тоест процентите за герб не са 26% а по-малко. Насреща имаме партия създадена вчера. Това ако не е резил, здраве му кажи

116

Анонимен

преди 3 години

Сега пък Тошко не искал подадената ръка на БСП.... Май шубето за УПРАВЛЕНИЕ голям страх... Започнаха да осъзнават ТЕЖЕСТА И ОТГОВОРНОСТА...ХА ХА ХА.

115

Анонимен

преди 3 години

До При положениеЕдно чекмедже, разпределено сред махали от определен етнос иска Герб да управляват.

114

МИСЛЕТЕ!!!

преди 3 години

Самото име на тая партия- ГЕРБ е ОБИДА ЗА РОДИНАТА МИ!!!Нека някой от ЖУРНАЛЯТА да питат баща си какво е ГЕРБЪТ!Партията на ГРОБАРИТЕ НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ КОЛОНИЯ НА САЩ!!!ПИСНА МИ ОТ ПРОСТОТИЯТА НА бОЙКО.Той каза-АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ,ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ...Омразата към дядо Бойко ще продължи ДА РАСТЕ!!!

113

Гроби Таласома

преди 3 години

Криза има само в главата на Бойко Тиквата! Кризите са шансът на Бойко да се закрепи вечно в управлението, ако ги няма, той ще ги измисли! рзберете, криза няма! Кризата е картина във вашите празни кратуни внушена от медиите на Бойко, а Бойко чрез Кризата иска да управлява от гроб. Дечурлига, а вие, знаете ли, че аз, откак са помна, т.е. от социализъмът, ние се сме в криза?;))) Смешни сте! Това, че Бойко нема да управлява е Криза, ама за него! За вас е Свобода, ***!

112

Анонимен

преди 3 години

Трифонов има,ли ковид,човека или няма?Два дни и нищо не се казва.Да не би изследванията да са пратени в ЦЕРН за по сигурно.

111

РоРо

преди 3 години

Във факултето бие майчето и в столипиново също

110

Анонимен

преди 3 години

Факт е, че хората отново избраха ГЕРБ . Факт е, че останалите партии ще искат прецакат тези гласове дадени за Борисов , което ще е пагубно за самите тях . Политика не се прави срещу голяма опозиция.

109

Жожо Звяра

преди 3 години

Г-н Трифонов, от днес сте Политик.

108

Анонимен

преди 3 години

Червените лаят какво пазите стдото се разбяга

107

Реалист

преди 3 години

До пирова победа. Дрън-дрън, старата опорка. Администрацията, ромите, фирмите. Ами да бяха другите на власт, да са техни, що не са?А като си с 10 процента пред втория какво е бе, църввул, загуба ли е? Да не сме Северна Корея?

106

Анонимен

преди 3 години

Да, герб могат да направят правитеслтво в сянка в ЦСЗ, северно крило.

105

Анонимен

преди 3 години

Не барайте Нинова, тя си върши отлично работата.

104

При положение

преди 3 години

че повечето хора искат ГЕРБ да управлява не разбирам защо все някой напира да се правят анти ГЕРБ коалиции? В края на краищата демокрацията е точно това - управлява този, когото подкрепят повечето хора. Как може да се управлява особено в криза без подкрепата и съгласието на народа? Когато трябва да се взимат непопулярни мерки? Ей така - да си управляваме на въпреки - експеримента Орешарски - факт е че да правиш същите грешки и да очакваш различни резултати е неумно.

103

истина

преди 3 години

и остават само мутрите от контейнерите и чалгарите. Щастлив живот ви чака.

102

Анонимен

преди 3 години

55 000 *** си играли на руска рулетка с бъдещето на България

101

Анонимен

преди 3 години

Вижда се ясно, че плювачите на ГЕРБ умеят да плюят, но като им дадеш да управляват и се крият веднага.Единствен премиерът Бирисов излезе като лидер, пое отговорност и предложи решение за излизане от кризата.