55

Анонимен

преди 3 години

Полицаите като бият - ама защо биятКогато полицаите бъдат бити - ама как така.

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48По Байтошово време нямаше нито наркотици, нито цветни телевизори, коли, апартаменти, храна и всичко останало! Само партийни събрания и вестник "Работническо село" имаше в изобилие. Блажени времена бяха!

53

Анонимен

преди 3 години

Утре когато полицаите правят народен съд пак ще има хора да ги поздравяват

52

Анонимен

преди 3 години

До 54 Казвам просто (мое мнение не факт),че ако някой друг беше на мястото на този Кристиян щеше да яде лобут горе в ареста след катастрофата аз така си мисля!

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48..Кажи на твоя приятел,където все питаш за него че...ИМАШЕ И ПРЕДИ само че нямаше гласност,не знаехме...

50

До вуйчо ваньо

преди 3 години

А аз ако те набарам и започна да ти вкарвам шамари с крак,струва ли си някой да се намеси и да ти помогне,за да не изяде и той тупалка в главата ???

49

бившо ченге

преди 3 години

До Анонимен 43Напротив,българите трябва да видят как ние биехме на времето такива пишмантарикати,и тогава "волните ездачи" ще се кротнат!Проверено!

48

Еййййй, аман...

преди 3 години

...така и не се научиха да прилагат сила по правилата......а , ако знаеха как, завинаги можеха да лишат тази *** от следващ шанс да убие невинен човек с безотговорните си действия....

47

Патриот

преди 3 години

До Вуйчо Ваньо Ами виждаш го, че е идиотт, пА пусни го, обади се на колеги да заградят периметъра и ще го хванете.И тоя зад първия ъгъл зарязва колата и тръгва пеша, после как ще докажеш, че той е бил зад волана? Като скочат 100 НПО-та и ромски организации да плачат за правата на горкия рецидивист, който сигурно е обрал 100 човека досега.Много добре са направили, че са го подгонили и са го хванали, сега поне ще полежи в затвора.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41.Нещо неправилно се изказваш.Кристиян не е бил опсност по пътя докато не удари Цветков лека му пръст.Нямаше нужда нито от гонка,той е бил в шок за разлика от криминално проявеният.Пиши коректно.

45

Анонимен

преди 3 години

Против насилието съм. Но щом е багъл явно има защо. Ако беше им спрял нямаше да се стигне до тук! ... пък и наркоман от добро не разбира. Явно им се е правил на мъж и са го ошамарили

44

До вуйчо Ваньо

преди 3 години

Те си имат процедури ,но има известна логика в това ,което казваш ,на мястото на стрелялият полицай щях да се притесня от рикошет ,защото стане ли беля сам си няма полиция милиция отиваш на съд!

43

Анонимен

преди 3 години

Хаха, какво толкова го бият на клипа ?Два ,три удара с палка и един ритник.Та това полицията в Русия,САЩ,ЕС,Турция,Гърция го правят на демонстранти и превъзбудени активисти.Тоя БЯГА ОТ ПОЛИЦИЯТА -наркоман ,рецедивист лежал в затвора без книжка в насрещното !Дано в ареста го продължат !Бой до 0% трябва за назидание,защото заради юридически причини може в другиден да е на свобода ,а такива не е редно да са сред обществото!Опасни са!Моля,дайте адекватни правомощия на полицията в България !

42

Анонимен

преди 3 години

Полицаите твърдят че е шофирал след употреба на наркотици - полицаите могат да твърдят че това е ОСАМА БЕН ЛАДЕН.

41

Анонимен

преди 3 години

До ГласоподавателТези полицаи трябва да бъдат наградени с уволнение

40

90% ОТ

преди 3 години

БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ МОЖЕ САМО ДА БИЕ И ДА ВЗЕМА РУШВЕТИ.

39

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Тия дето ми цъкат минуси ще ги запитам само едно.За Не спиране на палка струва ли си да гониш някой по улиците на ГРАД с хора, и да стреляш по Улиците?!? Ами виждаш го, че е идиотт, пА пусни го, обади се на колеги да заградят периметъра и ще го хванете.Ами ако беше помлял пешеходци на тротоара кво правим?!Ясно, е че тоя тъппук ще е виновен, ама хората от гробба кой ще изкара.Струва ли си риска?!?

38

Гласоподавател

преди 3 години

Тези полицаи са за награда. Малко останаха такива. Повечето само пишат констативни протоколи.

37

Анонимен

преди 3 години

България трябва да види поне един полицай когото бият по същия начин. Само един и всички полицаи ще се кротнат.

36

Обективно

преди 3 години

Ама за Кристиян нямаше такова отношение нали!?Само случайници!Кристиян не е бягал от полицията, нямаше причина да го стрелят и да го бият. Сложиха му белезници тихо и мирно и спокойно го заведоха в ареста. Ако беше тръгнал да се прави на Рамбо, можеше и той да отнесе някоя палка по главата или по бъбреците, нищо че майка му е от ГЕРБ