53

Офф

преди 3 години

Трябва да има национален референдум дали да бъде подкрепена занапред РСМ. за членство в ЕС. Тези хора наричани от нас братя ежедневно доказват с гаврите си спрямо БГ, че не заслужават такава услуга от наша страна. За БГ лични карти са българи ама за друго са кореняци македонци. Също така нека се даде гласност на премълчаваните гаври на тяхната полиция спрямо българи в Македония. През годините имаше не един и два известни. Имаше осъдени за това че са се нарекли българи.

52

джаич

преди 3 години

Императорът на Източната Римска Империя Василиос Вулгароктонос е от македонската династия , ама един неграмотен и небрежен писар е сменил К с Х и се е получила смешката Василиос Вулгарохтонос - преведено българороден и това се коментира сериозно во бугарските универзитети од историчари клинички *** - вистински татарски патриоти.

51

Да

преди 3 години

До ДаВече си станал анонимен 37

50

Анонимен

преди 3 години

Винче Нафтоски от Куманово е Вин Дизел, а Уесли Снайпс е Весле Снаjпески от битолската дивоградба.

49

дядо Джо

преди 3 години

САЩ: България блокира консенсуса в ЕС за Северна Македония, разочаровани сме. САЩ се присъединяват към позицията на Германия и други европейски държави, че в преговорната рамка няма място за двустранни въпроси. В текста на изявлвнието на държавния департамент България се приканва двустранните въпроси да не се решават във формат ЕС, но с уточнението, че членството на Северна Македония е цел и на САЩ (наречено е "нашата обща цел").

48

SHEFA

преди 3 години

-ВЪРНЕТЕ ХИЛЯДИТЕ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ.АЗ НЕЗНАМ КАК ВИ ГИ ДАДОХА?-КАТО ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ СТЕ-ПАСПОРТИТЕ ДА ГИ ВЪРНЕТЕ.

47

Споко

преди 3 години

Мачът е свирен. Васалите от София ще направят това което им кажат господарите.

46

До Ванче Митровски

преди 3 години

Имате си своя държава и сигурно сте и велики. Лошо няма. Но истината е, че сте българи.

45

+-

преди 3 години

Има нещо вярно в това което учат,но не всичко е тъй както се пише в учебниците им,както и при нас ,не всичко е тъй и двата народа избиват на патриотизъм,а това както знаем е далеч от истината.

44

Касандар Македон

преди 3 години

Не ви го сакаме Чингиз хан, Кубрат, Аспарух. Ги сакаме Ацета, Гоцета и Пиринот.

43

Анонимен

преди 3 години

Българите не татари. Татарите са високи, стройни, с красива осанка, светли, с финнни кости, най-често със сини очи и руси коси. Една от най-красивите и артистични раси. Българите са ниски, набити, с дебел кокал, къс врат и в повечето случаи мypгави като братята роми. Все пак българите могат да са горди, че са основали града който днес е столица на Татарстан и третата столица на Русия, и едновременнот с това световна културна столица, но българите не са татари.

42

Анонимен

преди 3 години

"монголско татарско племе от тюркската група народи"--------Нали самите ние това го пишем в учебниците и се гордеем с номадството и конските опашки?

41

SHEFA

преди 3 години

ИСКАМ ЗАЕВ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ТРИБУНАТА И ДА КАЖЕ ОТ КОЯ ГОДИНА СА ДЪРЖАВА И ДА ПОКАЖЕ УЧЕБНИКА ПО ИСТОРИЯ.-МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ С ЕДИН ЛИСТ С ДВА РЕДА.-ПРЕТЕНДИРАТ ЗА ИСТОРИЯ-ОК.-АМА КАДЕ Е?

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41А някой да е виждал Гюзел от Татария как изглежда? Писано македонско девойче.

39

Жалки крадци

преди 3 години

По сърбежите Северомакедонци са жалки крадци на чужда история - гръцка и българска, поради липса на своя !

38

Анонимен

преди 3 години

Самуил дори не е цар, а се провъзгласил за такъв, истинския български цар по туй време е бил в плен във Византия. Византийците са го освободили за да се върне и да се скарат двамата. Стражата обаже го убива по погрешка и Самуил остава ""цар" Самуиловата крепост е във Охрид и там стражата на Самуил убива Борис 2 по погрешка, а може и да не било грешка и да го убили като са знаели кой е.

37

Анонимен

преди 3 години

Двама македонци се срещат в центъра на Ню Йорк:- Ех, Трайче, колко е малък светът- Не е малък, Македония е голяма

36

Анонимен

преди 3 години

ВИН ДИЗЕЛ е македонец. Оказа се че истинското му име е ВАНЧЕ НАФТОВСКИ.

35

Регистриран по ЗЗД

преди 3 години

Умните македонци четат написаното от Ким Мехмети. В Македония основният враг на България и Албания е Белград.

34

Анонимен

преди 3 години

От тюрки и татари станахме монголи. Ще умра от смях! Тия някога виждали ли са жив монголец как изглежда?