106

Велика Албания

преди 3 години

Бугарите винаги имате отговор за всичко. И сте много смели на 5 ракия.Но това ви е грешката.. Биете гърда с *** ***.. но губите многоПак ще говорим когато Макединия стане АлбанскаА македонец говори бугарски.. но нищо ще научи и Албански. Бугарите мразят Македонци

105

Анонимен

преди 3 години

"Пич, там е работата, че вие закърмените с християнски простотии си мислите, че мюсюлманите имат ДРУГ бог..."Те имат друг бог защото са закърмени с мюсюлмански простотии.

104

Анонимен

преди 3 години

Сръбските, византийските и македонските п***чи могат да си вият на умряло до Охрид и надоле всичко е наше. Хан Крум е знаел как да се оправя със натрапници и нахалници.

103

Анонимен

преди 3 години

Сърбите изобщо кой ги пита

102

Турчина

преди 3 години

Искаме турски език в училищата до 12. клас.

101

Истината е само 1

преди 3 години

И историята, която учим тук е фалшифицирана. Пример-заради Русия учим, че България е създадена 681г., което е лъжа, тогавава е само една битка, вече се говори за "Османско владичество", а не за Турско робство, а съвременниците на това време много ясно са го "самоопределили" като робство и то турско, както и Гоце Делчев сам се е определял за Българин, пък на югозапад тълкуват какво е искал да каже :D Но за нещо, на което част от извършителите са още живи, няма как да го скрият юго-престъпниците!

100

Анонимен

преди 3 години

"На Запад са католици и протестанти и за да те ограмотя просто човече, католиците, православните и протестантите вярват в един бог. Надявам се след този урок да ти се е образувала още една гънка."Пич, там е работата, че вие закърмените с християнски простотии си мислите, че мюсюлманите имат ДРУГ бог... Сякаш са дошли от друга планета или все едно някакви богове се бият един с друг като в древногръцката митология.

99

Анонимен

преди 3 години

Драги западни брат'чеди!Пожелавам ви приятно блеене!И дълго евро-белене на платното..Каквото сами си причинихте с "вашиот язик" и мегаломания , никой не може да ви го направи!

98

Opinion

преди 3 години

Bulgaria

97

Анонимен

преди 3 години

Тези псевдо учени са всичките титовисти, от Сърбия и Сръбска република-руската колония на Балканите. Вето, на Сърбия, заради лицемерието и геноцида над българите в Западните покрайнини.

96

Анонимен

преди 3 години

Сърбетата умират от яд ,че сме в ЕС,пък даже и си защитаваме националните интереси.Готови са да направят всичко за да ни пречат да отстояваме позицията си.

95

Факт

преди 3 години

Че то именно сръбските(югославски) историци измислиха македонската история!Нормално е да защитават историческия си Франкенщайн!

94

Диана

преди 3 години

До исторически факти 80Много е вероятно зад тази отвратителна кражба на Македония да стоят Великите Сили - царят ни по това време е немец, а и не вярвам тези негодници наши съюзници да се осмелят да направят това на своя глава...А вече не сме във времената на войните - трябва да решаваме проблемите като хора, не като зверове! Ситуацията е взривоопасна, но трябва да сме умни! Борбата е за правата на човека! Трябва да използваме всички възможни институции - ООН и какво ли не още /не знам точно/

93

Анонимен

преди 3 години

До ТурчинаНикой не те спира да учиш турски. Той е избираем , а българския е задължителен.

92

Много са жалки

преди 3 години

Някакво маке по-надолу на развален български се опитва да ни убеди, че сборникът на братя Миладинови Български народни песни не се казвал така и те не го мислили така, ами защо тогава са го издали така ?!

91

Анонимен

преди 3 години

Преди малко гледах една велика снимка от първата балканска война, името на снимката:"Каретата на сръбския крал Петър I, пленена от 29-ти пехотен Ямболски полк след боевете при Призрен, средата на ноември 1915 г."И това ли сме го измислили?

90

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Благоевград говорят по-чист български от Банкя.Живял съм там и съм наясно.Виж,в Разлог навремето езикът беше по изчанчен .Примерно една съученичка ми каза-Варкам да запазам мешка да седнем куд тебе...демек бързам да запазя место и да седнем заедно.А хазяинът показваше македонски паспорт.

89

Анонимен

преди 3 години

"На Запад са католици и протестанти и за да те ограмотя просто човече, католиците, православните и протестантите вярват в един бог. Надявам се след този урок да ти се е образувала още една гънка"Да те светна човече, че руснаците също са православни! Да те светна също, че Македония се намира на Балканите! Да те светна и дано ти се образува сиво вещество, че в Европа преобладаващо белокожи хора! Да те светна, че светофарът има 3 цвята! Много ме кефи глyпаци да си мислят, че ме "светкат" за нещо.

88

Анонимен

преди 3 години

Както винаги, сърбите ни забиват нож в гърба, така ни се отплащат, за безрезервната ни подкрепа за членство на Сърбия в ЕС. Никой не пречи на северомакедонците, да се самоопределят, както искат.Само че, трябва да признат общата ни история. Ясно лични, къде и от кой се списва македонизма и антибългарската истерия. Време е, Сърбия да получи вето за ЕС, за да отрезви болните глави в Белград.Говорителят на кръволока Милошевич, Ивица Дачич, размаха отдавна паст на България, да признае "македонско малцинство".

87

Анонимен

преди 3 години

Общото между сръбските протестиращи и форумните противници на ветото е че от тях нищо не зависи и нищо не могат да направят освен да надават вой.