125

Анонимен

преди 3 години

"Докато при коронавируса тази остра фаза е около две седмица или 13-14 дни. Това е причината хората да изперкват, защото всички са свикнали тези симптоми да минават за една седмица, докато тук е 2 седмици, допълни доц. Мангъров."Страницата е narod.bg

124

Лайфа

преди 3 години

Всички минуси са от вносители на маски... моята маска са циците на любовницата ***.

123

Анонимен

преди 3 години

манипулации с представянето, ако % е по-сериозен показваме %, а ако не е правим повече тествове и публикуваме числотоникой вече не ви вярва

122

Анонимен

преди 3 години

А някой щеше да ни "опазва живи и здрави"Ама на,оказа се че идват избори и ще трябва да се краде!

121

Анонимен

преди 3 години

Нашия бори заразата с огринчаване на тестовете.

120

Анонимен

преди 3 години

Собственото, което засега ни спасява от по-висока смъртност е, че хората над 70 години се пазят и сред тях има в пъти по-малко заразени като процент в сравнение с останалите между 20 и 70 години.

119

Мутафчийски

преди 3 години

Не разбрахте ли още, ***? Вече не се мре от рак, инфаркт, инсулт, катастрофи, а само и единствено от Ковид и за това е виновни цялото общество!

118

Анонимен

преди 3 години

До 116.Защото не сме разглезени като Западна Европа, затова не се затворихме още. Защото сме изкарали 45 години Соц и сме малко по-имунизирани от такива извращения. Фашизмът ще дойде в Западна Европа, ако дойде, не защото ще бъде наложен отвън, а защото хората от тези страни сами ще гласуват за него.

117

Анонимен

преди 3 години

"Началника на Детското отделение в Инфекциозна болница София доц. Атанас Мангъров, буквално застреля лъжите на Националния оперативен щаб, видя репортер. Докато докторите на хунтата ГЕРБ плашат вече половин година, че излекуваните от Covid-19 нямат никакъв, или имат ограничен във времето имунитет срещу коронавируса, доц. Мангъров е категоричен, че това не е вярно.Имунитетът след преболедуван коронавирус остава доживот. Тези, които казват друго са забравили, или не са го учили това нещо"

116

Анонимен

преди 3 години

Българина не вярва, че има вирус. Той не вярва! Защото, видите ли, средностатистическия българин - със своето основно образование, наднормено тегло, 35-годишно БМВ и 700 лв. заплата, този доайен на мисловната дейност, разбира от всичко - коли, жени, ядрена физика, футбол, политика, медицина, инженерство. Най се ядосва на ония, хентелектуалците, дето много учили, па за чий? Те ли ще му кажат на него. Чели били книжки - ква файда от книжки, бе? За елементарния ум всичко е елементарно.

115

Радио Пекин

преди 3 години

Другари, Биологичната Война с Европа е на път да приключи с Пълната ни и Окончателна Победа. Бялата раса е Елиминирана! Китайските Арийци са БогоИзбраната Раса. Ние имаме Моралното и Етично задължение да извършим Холокост над тях.

114

Анонимен

преди 3 години

Този който това лято похарчи милиони за чисто нови бариери и мобилни КПП къщички с климатици едва го свърта да не ги извади!

113

До 107

преди 3 години

Миналата седмица минах покрай централните софийски гробища и повярвай ми - положението не е розово. Жалкото е,повечето хора за да го осъзнаят трябва да загубят близък. В момента смъртността на 100 хил. население не се различава особено от тази в Италия март месец.И това е официалната статистика от Ковид, а починалите с инфаркти, инсулти, перитонити, язви, за които не е имало легло защото са с отрицателен тест никой не ги брои. Ще видим след месец в НСИ графиките, дано не са маниполирани много

112

Covid-19

преди 3 години

Каскети...Pfizer ще ви оправи.....противошапная НЕ успя....умора затворниците.

111

Bebok

преди 3 години

Никва новина тва е. Докато не станат 10000-20000 трупа на ден, даже не ни закачайте.

110

Учител

преди 3 години

106 загинали за денонощие... Това значи ли че всички които са умрели в България за изминалото денонощие са умрели от коронавирус? Нещо бая се пооляха май!?

109

Анонимен

преди 3 години

Има ли много заразени...ще има и много мъртви. Фактите го доказват. Лекарите нямат никаква роля освен да отлагат неизбежното ,ако болния е със слаб организъм. Няма превенция...

108

Анонимен

преди 3 години

До 104Дифузно знем какво означава само се питам защо мерки няма защо цяла Европа се затвори а ние тик се занимаваме с барове дискотеки и тн. Защо учелищата работят.защо всички министри се изпокриха? Защооооо

107

Изглежда

преди 3 години

Абе истината е че протестите разнесоха заразата.

106

Анонимен

преди 3 години

До ДодоТакива бройки? Повече от 66 е нямало. Това е от 2000 регистрирани. След 2-3 седмица ще бъдат над 200 от 4000. Числата не се интересуват ние какво вярваме или не. Пред чисата и Бог замълчава. Само в тази клета държава, някои се считат по-умни от Бог.