85

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми граждани, вие нямате ли поне едно познато лице работещо в болница. Аз имам много, в България и в чужбина. Няма да вземам страна, само ви моля, спрете да обсъждате статистиката. Аз лично, а и моите близки не се интересуваме от нея. Истината е около самите нас, усещаме я физически, психически и емоционално. Медиците не са роботи, те са повече, защото имат сърце. Сърце за всички вас, моля Ви, пазете това сърце. В един момент всички се превръщаме в пациенти, включително и докторите.

84

Анонимен

преди 3 години

Време е реалити шоуто да се прекрати

83

Анонимен

преди 3 години

Успокойте се! Ще има lockdown...Просто повечето т'ъпаци ще трябва да осъзнаят, че няма друг начин. Обществото трябва да го разбере по трудния начин. Когато мъртвите станат над 100 на ден ще има и реакция на щаба и правителството.

82

Нищо ви НЕМА, БЕ...

преди 3 години

МИМИ ВИТКОВА, КАТО ТРЪГНЕ ДА МРЕ ДА СИ НОСИ ЧАРШАФИ ЗА ПОКРОВ.ТАКА БЕШЕ И ПО НЕЙНО ВРЕМЕ, КАТО МИНИСТЪР... ХАХАХААА.... ДА НЕ Е, ЗАБРАВИЛА.... ХАХАХААА!????

81

Тонката

преди 3 години

На площада горим маски,после рИвем,че мерките закъсняха:):):)Мими Виткова министър на здравеопазването в кабинета на Жан Виденов:):):)Пак партизански номера:):):)

80

Анонимен

преди 3 години

Много про..ст народ!Във всичко:знания;култура,хранене,спорт,здраве......!После плюе държавата!Само тарикати наоколо!

79

Анонимен

преди 3 години

До Зозохубаво

78

Анонимен

преди 3 години

До Скоти ПипанОбясниха ти го: Топло, хората са на открито и на слънце, учениците не са напъхани в училищата. Освен това се върни да видиш даниите. През юли и август се въртяхме около 100те на ден

77

Зозо

преди 3 години

Важното е да се живее в страх, схемата работи. Скоро хората ще приемат, че е за тяхно добро да се обесят, вместо да рискуват да заразят себе си или близките си. Овцете най-лесно се водят

76

Анонимен

преди 3 години

До 64.Китайците не са забравили нищо, продължават да крият данни. Те и преди са крили за епидемията от 2002. Никакво епидемия те са ликвидирари, тогава, просто са скрили информация. По същия начин хората маршируваха на манифестация на 1 май в соца цели 4 дена, след като ядреният реактор в Чернобил беше гръмнал. Лекарите обаче знаеха, но си траеха - лекарска банда ***.

75

Анонимен

преди 3 години

Възмутен съм от народа. Съседите на Хелуин се изпокриха и не дадоха бонбони на децата понеже децата щели да ги заразяг.Едни семейни прятили пък не искат да ни ходят на гости на тексгивинг дей понеже си мислят че ще се заразят.

74

Анонимен

преди 3 години

За Нинова имаше мерки и то адекватни. Само 1 час след като кихна излезе теста и и беше светкавично настанена във ВИП стая във ВМА.Вие си лайте по форумите колкото искате! ДрОгарката Нинова получи златната доза Ремдесивир.. макар, че написа още вечерта, след като беше приета на стената си: "ДОБРЕ СЪМ"ДЕПУТАТ НЯМА ДА ПОЧИНЕ ОТ КОВИД19. САМО УЧИТЕЛИ И ЛЕКАРИ ЩЕ СА ПОЧИНАЛИТЕ... КАКТО И ДРУГИ РАБОТЕЩИ.НЕРАБОТЕЩИТЕ ДЕПУТАТИ ИМАТ ДОЗИ С РЕМДЕСИВИР ДОРИ ЗА РОДНИНИТЕ-ЗАЩОТО ПАРТИЯТА МАЙКА ТАКА КАЗВА

73

Анонимен

преди 3 години

Пак Боко виновен?!Той да не вие изтривалка!

72

Анонимен

преди 3 години

Остави болниците но и по аптеките няма лекарства.

71

Елке,....

преди 3 години

да си завреш хубавата българска дума "локдаун" отзад !

70

предКоледно

преди 3 години

Дядо Коледа носи ни,искрено те моля аз,от вълшебната Ваксина,удома за всички нас.Мили Дядо помогни ми -щом прилежно си платя,сметки най-необходими,без лекарства ще стоя !Тук Снежанка остави ни,имам си една мечта -с нея Новата година,да посрещна със мерак.Също ни командировай,малко весело джудже,със чували много, много,ще ни трябват занапред.Ако Ковид те прецака,и останеме валат,БЧК ще ми изпрати,по-добрия Дядо Мраз.

69

Скоти Пипан

преди 3 години

Някой с разумно обяснение защо лятото в разгара на протестите нямаше нищо? Или в карантинираните Банско и poмски махали хората отказаха да uзмират яко?

68

Анонимен

преди 3 години

Че ние сме си в локдаун от 30 години бе

67

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоТи даже не виждаш и до носа си... Какво направи Китай преди няколко месеца... знаеш ли? В Германия, Гърция, Англия, Испания, Белгия, Италия, Франция... какво правят сега? Или ти си най-умния в Европа...?

66

До Totenkopf

преди 3 години

Природно ли си толкова npocтo или го тренираш усилено?