12

Анонимен

преди 3 години

"Според него Радев не извлякъл ползи от срещата с ръководствата на ДАНС и МВР, а напротив - вреди."НАПРОТИВ, РАДЕВ ИЗЛЕЗЕ ПОБЕДИТЕЛ ОТ ТЕЗИ СРЕЩИ. ПОЛИЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА БИЕ И ТОРМОЗИ НАРОДА. ТОВА Е ГОЛЯМА ПОБЕДА.

11

уточнение

преди 3 години

Моля, социологът да посочи конкретно какви вреди си е извлякъл Радев от срещата с полицаите!Защото според "някои" социолози, Радев каквото и да направи, все вреди си извлича. Нещо обективността на "някои" социолози.Колев, аргументирай се! Вместо да отправяш внушения.

10

Анонимен

преди 3 години

Ама дайте реално да погледнем на нещата една мутра с криминално минало да ни управлява че и нагъл искал рестарт нали всичко беше добре и изведнъж рестарт

9

Анонимен

преди 3 години

Оставете хората да протестират. Те нямат други доходи!

8

Анонимен

преди 3 години

Борисов се провали защото искаше хората да гласуват за ГЕРБ за да победи БСП а после се обърна и започна да говори за обединяване.

7

Анонимен

преди 3 години

Протестърите на улицата нямат ресурс, да блокират държавата и внесат смут в инстуциите. Единственото което им остава е да се радикализират и да са шумни, постигайки преоразмеряване на мащабите си по медиите.Борисов в качеството си на законна власт показа пътя към оставка. Или парламентарно поставените партии ще тръгнат по него, или ще се мерят на изборите догодина. По голяма масовост протеста няма да постигне, защото политическите филми в тази им крайност не са първостепенна цел на народа.

6

Анонимен

преди 3 години

НА УЛИЦАТА СА ДЕМОКРАТИТЕ!

5

Ф.С.В.

преди 3 години

Вчера на Президента хората ръкопляскаха -Но на Кмета на Пловдив -беше тотално освиркан-Обърка речта си --Уважаемо Гости ))) -Караянчева седеше като ***!!Правителството където и да се появи-Бива освирквано и замервано с бутилки!

4

Василев

преди 3 години

Улицата е овладяна още по време на прехода, улицата е рекетьорските банди и наркотрафика, улицата е масовото купуване на гласове за избори, улицата е общинска благословия и бизнес за едни, а за други рекет!Това е площада и жълтите павета за интелигентите с две и три висши, с няколко езика, които си мислят че обществото и държавата е длъжна да им дава, защото са учили и се имат за умни!Това е капитализъм, това е див капитализъм с първоначално натрупване на капитал, ти трябва да се бориш!Мо!ЦРУ

3

aa1830

преди 3 години

Оставка може и да има, но кризата няма да се реши (филма БСП, ДПС и разни партии еднодневки сме го гледали...)

2

Ф.С.В.

преди 3 години

Виждате ли как Едно Шкафче без НИКАКВИ ОТГОВОРИ- ОБЪРНА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!!! Още преди време казах -че Мълчанието за НЕГО- със всеки ден ще става по Страшно за Властимащите!!

1

Анонимен

преди 3 години

Оставка на фигуранта!!!