71

До Чебурашка

преди 3 години

Явно не само Бойко,а цял свят взе да следва внушенията на Мангъров и да затваря само локалните огнища ,а да не блокира цялата икономика на държавите - ех този Мангъров, проми мозъците на португалци, германци, испанци, италианци, англичани и американци. Да му се чуди човек.

70

Анонимен

преди 3 години

Като го е страх Бил Гейтс да го ваксинира и да престане да се страхува, стига ни е занимавал със тоя вирус, нахалство и чудо. Какво разбира тоя от вируси или пък Мутраджийски.

69

Анонимен

преди 3 години

Няма да забранява нищо естествено, всеки който е в риск и има поне 2 мозъчни клетки може сам да си нпарави извода, но аз очаквам да съм хоум офис поне още 1 година.

68

Тонката

преди 3 години

Жалката опозицийка рИве:):):):)Бойко що затега,после рИве Бойко що разпуска:):):)Партизански номера:):):):)Преди месец"Бойкоооо пусни хората да ходят на работа,защото нямат с какво да живеят"а сега"Бойкооооо,защо пусна хората да ходят на работа":):):):)Само рев и сополи:):):):)

67

Анонимен

преди 3 години

Прав е премиера! Който желае може да си остане в къщи и да носи съвестно маска! А които не желаят, заповеди и глоби няма да ги спрат! Тия задръствания по границите,тия хора по центъра на градовете говорят за избора на народа!

66

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

"Значи или казваме, нацията: "Прибирайте се вкъщи. Но всеки има правото сам да си се прибере вкъщи. Защо трябва да го задължа?! Всеки може днес да отиде, да се прибере вкъщи, да се заключи и да си стои там. Това не е забранено!" И-хахахахахаххаха, ахахахахахахахахахахаха, хохохохохохохох...

65

ХИПОПОТАМ

преди 3 години

Мерките ще предприеме народа й ще вкара ШАЙКАТА в ЦСЗ, начело с теб!

64

Анонимен

преди 3 години

Този наясно ли e, че няма лекар на света, който може да те лекува насила, щял да затяга мерките абe *** се затвори във Банкя и не излизай от там. Колкото някой може да те джироса толкова може и да те лекува насила.

63

Анонимен

преди 3 години

Когато всичко пламне в Бг другите страни сами ще спрат самолетите за Бг.Това е въпрос на 2-3 седмици.Ама българите къде ще се крият не знам.Тиквата банкянска е за съд и разстрел.Тоя луд запали държавата.Не стига че окраде купища пари ами и ще изтрепа народа.

62

Анонимен

преди 3 години

"Борисов обеща: Без допълнително затягане на мерките през юли и август"Ето, казва си ви го човека - мерките не зависят от ситуацията, мерките зависят от това на него какво му е щукнало. Да сте видели някъде по света друг управляващ да казва какво ще стане и какво няма да стане в тия месеци? Или всички се движат според ситуацията?

61

Шкафчето

преди 3 години

Седя си аз, в едно шкафче значи, и по едно време - щрак ! Ама как така бе, аз имам права, авторски права ...

60

Анонимен

преди 3 години

Браво Баце! Пак ги ядоса!

59

Анонимен

преди 3 години

През септември като почнат настинките и хремите, пак ще ни го натегнат.

58

Тонката

преди 3 години

Тези къде преди време минаваха по време на карантината КППтата с фалшиви декларации сега рИвЪт,защо Бойко разхлабил мерките и не мислил за народа:):):):)Жалка работа,така избори не се печелят:):):)Партизански номера са това:):):)А бедните Българи куцо,кьораво и сакато хукнало на курорт по Моретата тук и в Гърция:):):):)А Велинградския Али Баба в Дубай като по-заможен:):):):)ГЕРБ-ПОБЕДА!

57

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко, ясно и точно!

56

пари му под гъза

преди 3 години

и си прави първобитен PR, но наивниците намаляват

55

Анонимен

преди 3 години

От март до май ни спасява насила, юли и август не ни спасява, през есента ще ни спасява отново. Някой все още да си мисли ,че всичко се прави заради вирус, пандемия или от загриженост към народа?

54

Чебурашка

преди 3 години

Баце да не дърпа дявола за опашката и да не прехвърля отговорността единствено на хората. Отговорността за здравето на нацията я носи той, ако все още не е разбрал. Ясно е, че от края на май изцяло се осланя на внушенията на Мангъра и следва неговите съвети. Дано не се наложи през септември отново Мутафчийски да ни спасява.

53

Анонимен

преди 3 години

Сега виждате ли какъв ЛУ*Н ви Оправлява?!

52

Анонимен

преди 3 години

Малката русалка е расист, да подкрепим САЩ и ЕС и да осъдим Малката русалка. Със Херо Мустафа напред да сеем демокрация и освобождение и либерализъм.