128

Бях предупреден:

преди 4 години

И се не появих! А допелгангера дет са намерили е леко поумрял. Така, че квото и да ми говориш ...

127

Анонимен

преди 4 години

Хайде, роби:Сопата, КПП, 5000лв, рсзстрел, бай ***, Агнешкото

126

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 122Каккав вила на врата на бг, умнико? Пак ще си прави бг какво иска,и тези,които ще го глобяват са бг. Ти спазвай мерките,пази се сам, не гледай българина.

125

Факт

преди 4 години

Сложат КПП , лъже и маже и не спира да иззлиза да пие и яде . Манат КпП - то , седи си у тех иска пак затегане на мерките.Затворят кръчмата и мола- реве като дете как му нарушили правата... отворят ги пцува власт имащите колко са безотговорни

124

Анонимен

преди 4 години

Айдеее сложиха им намордниците. Нацията, която губи 310 души всеки Божи ден ръкопляска на мерките срещу страшната зараза хахахха

123

До 63

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНКакъвто правописът, такива и убежденията.

122

Глей ги па тия?

преди 4 години

На некви им останало впечатлението, че аз съм бил еди къде си!!!! Е не съм бил там, с голямо съжаление трябва да ви го кожа. Имам подозрения за двама - трима дето са били на споменатото място. Но аз не съм бил там!

121

Факт

преди 4 години

Носете маски... българина свали маската вика пречи ми. Свалете маските... вика леле са че ни убият не се грижат за нас !

120

Анонимен

преди 4 години

Голямо мрънкане, какво са видяли в България, нищо, само знаят да мрънка и оплакват. На българинът вилата трябва да е винаги на врата опряла за да спазва някакви мерки. Лошото. е че примерът който се дава от властимащите е опорочен. Те самите не спазват никакви мерки срещу вирусът а искат народът да спазва. Големи хвалби бяха, как цял свят ни се възхищава какви мерки са взети, как искат съвети от нас,как сме най-добрите във взетите мерки. Голямо хвалене беше., просто да се смее ли човек да плаче

119

Анонимен

преди 4 години

Добрият Баце благородно разхлаби мерките, та чак до степен "0". И очаквано получи любовта и обичта на благодарния "матрял", който се юрна като отвързан по кръчми и седянки, слюнки да обменя, болест да опита. Щом Баце дава, значи вирус няма! И днес йощ Баце чака турист да дойде, йоще хотел да напълни, на бетон и чалга да се подложи, парички на Мутрьо да остави, *** турист НЕ идва, чартърите спряха. А Баце седи и мисли, мисли та чак пуши: Абе що тъй се получи?

118

Lan

преди 4 години

:) Първо два месеца абсолютно безсмислена блокада, безумни глоби за разходки на открито и КПП-та, като в затвор. Съсипахме и без това слабата ни икономика.Сега пък ЮРУШ. Маските на закрито, правилата за максимален брой хора в закрит обект, часовете за пазаруване за възрастни, разстоянията в ресторантите - всичко това е добро и трябва да се спазва! Да не говорим, че се надявах да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО миене на количките в супермаркетите, защото са ГНУСНИ и без вирус!

117

Джай На Ва Джайна

преди 4 години

за който знае Английски в Ютуб, най-доброто ново парче е "The Chyna Swing"

116

Анонимен

преди 4 години

Гадни китайци,дано Тръмп ви го .......както вие на всички нас ни го......

115

Анонимен

преди 4 години

И сега как мутрите ще напълнят хотелите по морето?Леле горкичките...:)))

114

До 111

преди 4 години

Ти си виден представител на "племето" - доста си семпъл ;)

113

Анонимен

преди 4 години

Колко са случаите в Дубай и там по тези ширини?Където е жега не се разпространява толкова вируса.

112

Бахти скапаната държ

преди 4 години

Много смотана България

111

надолу по стръмното

преди 4 години

До Анонимен 117Защото властите (не само у нас) се вкараха в no-win ситуация. Искат да спасят икономиката, но тя затъва с всеки нов болен. Пак затягат мерките, но това допълнително съсипва и без това кретащия ни свят. Ясно е, че ще рестартираме, но кога и как... и дали няма да сме колективно изперкали дотогава?

110

задам си въпрос

преди 4 години

Това РЯЗКО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАБОЛЕЛИТЕ някак си странно съвпадна със снимките и записите !!!Да не би ПРОПАГАНДАТА С ЕЛЕМЕНТАРНИ МЕТОДИ да приспива и без това не особено интелЕгентно племе ?

109

Браво

преди 4 години

Маските на затворено си трябва ! Че Бг мамалигара много баластра фъргя