136

Анонимен

преди 4 години

Сега тези като качат един Ковид горе и нищо няма да има.

135

MaйMyната

преди 4 години

Тръмп да си срещи перчема, по случая. А на Луната и Марс работа нямат, достатъчно работа имат в собствения си резерват.

134

Анонимен

преди 4 години

До Сатира" Рушки конспирации ..."Нивото на рушитата ...:)))

133

-|-

преди 4 години

До KOSTAS LINKEшедьоври, не шедиоври

132

Анонимен

преди 4 години

То така казвахте за ракети на уж въглищата на Ким. Ама после се оказа че всичкото ви е плоска пропаганда от СТРАХ. Анериканските мижитурки си напълниха килерите с консерви от ракетата на Ким!

131

Анонимен

преди 4 години

Руските ракети са по добри.

130

Анонимен

преди 4 години

Мисля че реакциите на *** по повод на такива събития ясно показват защо НИКОГА ПОВЕЧЕ не трябва да дапоускаме *** и техните господари да управляват в България: подобна изостаналост в мисленето може да води само до деградация и упадък и до никакво развитие.

129

Анонимен

преди 4 години

В България американофили няма. Има русофили и българи. Познайте кои са предателите, които веят единственото чуждо знаме на българска територия(руското) и заплашват с народен съд нас българите???

128

Анонимен

преди 4 години

Обяснявам бавно: Мъск разби конкуренцията на Роскосмос за американския и световния пазар. САЩ са просто клиенти.

127

Сатира

преди 4 години

До 145Не Рушита, не русофоби. А факти ;))))

126

Анонимен

преди 4 години

До Сатира"И ти ли си от онези лунатици който вярват във стъпването в пустинята Невада от Американците. Опааа обърках се Луната, исках да кажа"Нивото на рушитата ..:))))))

125

Сатира

преди 4 години

До 119Моля те преди да пишем кой какво е създал отвори чичко Гугъл и напиши там имената на Вагнер фон Браун и Сергей Корольов. И ти ли си от онези лунатици който вярват във стъпването в пустинята Невада от Американците. Опааа обърках се Луната, исках да кажа. Както вече писах американците правят всички в космоса със цената на много, ама много пари, източени от целия свят... Но мислиш ли че са достатъчно ефективни ??? Няколко марсоходо повече и това е

124

Анонимен

преди 4 години

До тцтцтцтКакъв САЩ бе момче, Мъск има постижение.

123

факт

преди 4 години

Американците хич ги няма в космическите технологии. Първата им космическа програма бе направена от германец - нациста фон Браун. Совалките се оказаха пълен б.оклук и ги изхвърлиха от употреба след като загинаха астронавти. Сега ракетите им ги прави южноафриканец.

122

Анонимен

преди 4 години

Значи ако изключим развитието на електрониката и софтуера вече 50 години космическите технологии не са мръднали в развитието си. Най голямата "иновация" е ракетата за многократно ползване. Другото си е същото като едно време. Даже преди 50 години сме имали по добри ракети. Щом са успели да отидат с тях до луната цели 6 пъти...а сега не могат правете си сметката колко сме зле. А едно време си мислехме че през 2000 година ходенето до Луната ще е като ходене до съседната държава. Туризъм...

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 125"след 5-10 години ще е готова"Мне. След 5-10 години опити да я произведат, ще обявят, че ще прескочат този етап и директно ще разработват за пътуване до Марс. Още чакаме летенето до Луната. Може би когато Китай полети до Луната ще се присламчат за да се похвалят най-накрая с нещо (макар и за чужда сметка, както обикновено)

120

Анонимен

преди 4 години

Скачването е автоматик пишеше го още в началото, преди това са си играли ръчно за обучение в реална среда са симулирали. Не са ходили от половин век, нормално да се учат.

119

тцтцтцт

преди 4 години

Не мога да разбера мисленето на американофилите . Имат някакво постижение САЩ и не коментират самото постижение ,ами започват неистово да плюят по Русия , как щяла да умре космическата и програма и всякакви други небивалици . То не че подобни коментари не се пишат от един и същ човек само / но може да има още един / . А не използват повода да се ограмотят малко . Примерно да прочетат нещо за Мъск , или за капсулата на Боинг . Явно за тях е по-важно заяждането / може би им плащат/

118

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 129И кво? Руските олигарси какво изстреляха?

117

Анонимен

преди 4 години

Фактите са, че Мъск разби Роскосмос на пух и прах и русофилите т.е. националните предатели не могат да го приемат.