31

гневна

преди 4 години

Държавата готви нов начин за кражба.Да построим наново и фабрики , и завиди.Юруш на комунизма!

30

Анонимен

преди 4 години

Руските възможности за влияние върху политиката на България бива систематично намаляно от правителствата на ГЕРБ,Лукойл е поредният пирон в ковчега на руската агентура у нас, преди тях бяха Божков, Стайков, Банев, Арабаджиев, газта.....Премахването на хранителната среда на руските корумпета у нас ги кара да изпадат в истерия, водена от другарите на Позитано и Радев

29

Анонимен

преди 4 години

И защо чак след 11 години държавата сега реши и там ли нещо се счупи в общата далавера на власт и бизнес ?

28

Дубаец

преди 4 години

НАКРАТКОДепутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...

27

Анонимен

преди 4 години

Е. Ееее най сетне само ме лъжат с цена качество количество ужас

26

Анонимен

преди 4 години

Биби да почерпи за новата придобивка. Да си ги ползва със здраве

25

Анонимен

преди 4 години

Бензинджии ще дират ли,че от малък ми е мечта да го работим това...

24

Анонимен

преди 4 години

Много големи политици има тук. Радвам ви се.

23

Тонката

преди 4 години

Аз винаги гласувам за ГЕРБ:):):)П:)

22

КОКО

преди 4 години

Добре де имаме 1500 бензиностанции и една рафинерия и решаваме да строим още 100 бензиностанции, не нова рафинерия. И всичко това с идеята повишяване на конкуренцията. Защо аджеба, къде е логиката за *** ли ни имате ?

21

Доц. д-р Чоко Боков

преди 4 години

Адекватно действие за предизвикване на конкурентна среда е премахване или намаляване на монополите и олигополите. Но това не се учи в академията на Вили Адамс в Свищов, особено от долнодъбнишни задочници. Забележката е за 80-те % фенове на Идола на простите, които всъщност са поне 95%. Приятен ден.

20

Анонимен

преди 4 години

Лошо няма. Ама защо спирате програмата, чак извънредно. От 3 дни го говорите. Нещата не са наред.

19

Анонимен

преди 4 години

Тия бензиностанции ще държат ниски цени и ще принудят и другите да ги свалят Но червените отпадъци пак са против БСП са винаги против - против СДС , против ГЕРБ , против ЕС , против НАТО , против България ...Искат да дойдат на власт за да крадат пак , но българинт не си е загубил ума за да гласува за тях ...

18

Анонимен

преди 4 години

Въпросът е защо не внасяме петрол от Арабите след като те продават най качествен и най евтин. Как пък за толкова години не се намери един бизнесмен да направи рафинерия конкурентна на Лукойл?

17

Анонимен

преди 4 години

Лукойл го издуха

16

Тиква алчна

преди 4 години

По добре ще е конкуренцията да се стимулира,като се премахнат всички пречки за свободната търговия с горива, складове за гориво на всеки,а не само на Лукойл,внос свободен с минимални акцизи..Но тогава ще намалеят парите за Тиквата.И затова нова серия капачки,нова структура от калинки и ново ручеи за корумпиран бг " елит ". А най тъжното е,че простият ни народ,като чуе държавно смята,че е по качествено,по евтино и така ще прецака силните чорбаджии...

15

Анонимен

преди 4 години

xhaxhaxah Давайте пуснете си ТВ-то и вижте онова момичнеце, момченце как още малко ще се разплаче. Едвам държи сълзите в очите.. страх го е то се вижда !!! Гледайте и се радвайте идва краят им . Да живее Божката !

14

Анонимен

преди 4 години

В момента има определени бензиностанции, на които се зареждат ведомствени автомобили и на разни държавни фирми, в определени дни,които са известни. Отидете и си заредете дизел и ако не си хвърлите дюзите на третото зареждане ще ви почерпя. На тях не им пука, държавна работа и да се счупи нещо, бойко плаща. Държавна бензиностанция и за качеството на горивата ще следи държавна лаборатория. Направо кипи безсмислен труд.

13

Анонимен

преди 4 години

Пак ще гласувам за ГЕРБ

12

Анонимен

преди 4 години

Строежът на една бензиностанция отнема около година и половина, най-вече за да се извадят необходимите документи и всякакви разрешения.Ясно е, че до изборите няма как да спретнат 100 бензиностанции.Шайката ще рекетира собственици на бензиностанции да ги продадат на държавата.