26

Анонимен

преди 4 години

Тоя ако се е крил до сега,за разлика от него аз си живях свободно.

25

...

преди 4 години

Спортувайте, движете се, излизайте на разходка сред природата, дишайте чист въздух. Само така ще заздравите имунната си система, а именно тя ще ви предпази от вируси и именно тя ще се пребори с вируси ако случайно ви хванат. Няма да ви предпази затварянето вкъщи, напротив, това ще отслаби имунната ви система.

24

До 22038

преди 4 години

Хахаха - те да не работят, да си работиш ти и да ти е добре. Бягай от тук.

23

баба гица

преди 4 години

От коя дата ще вдигат тока ,че не разбрах?

22

Анонимен

преди 4 години

Тоя психар преди три дни каза че в България са заразени 300000 ,сега запя друго.

21

Анонимен

преди 4 години

200 лева взима професора за консултация, но вече му се вижда малко. Иска да потекат безотчетни милиони по здравна каса за отделението му.

20

Анонимен

преди 4 години

До810лв честно заработени, браво...

19

Анонимен

преди 4 години

До 18Май нещо се ядосваш,че твоят болница не можа да се напълни около корона истерията...

18

Анонимен

преди 4 години

Мангъра в предишния си живот е бил член на великата инквизиция

17

Анонимен

преди 4 години

Този човек има някакви психически отклонения!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Нали е шеф на детска клиника,като се разболеят децата болницата му ще се напълни и започва потока от пари,толкова е прозрачен че чак свети.

15

математик статистик

преди 4 години

Пикът ще е след месец и половина. Ако не съм сбъркал някъде.

14

Анонимен

преди 4 години

Прав е човека !

13

Досиетата Х

преди 4 години

Защо само в България искат да се зарази 70%. При това болно и бедно население! Защо в Китай 1,4 милиарда не оставиха да са заразят 70%. Защо мнението на този г-н трябва да се взема като правилно, какъв фактор е той, че всеки ден го гледаме и слушаме, бетер щаба? На някой му е неудобно явно, че не се разболя населението, което щеше да дестабилизира страната и властта. Причините явно са политически. Имунитет от респираторно заболяване?!? Това да не ти е шарка? Колкото от грипа има имунитет!

12

111

преди 4 години

Всеки който се почувства зле при теб ли да идва и по колко лева да си подготви?

11

Анонимен

преди 4 години

Понеже много умници... твърдяха досега, че броят на заразените е малък... сега сотпадането на някои мерки ще се навакса в това отношение и едва тогава ГаньоБалкански ще разбере... "Кон боб яде ли"...

10

22038

преди 4 години

Точно такива скокове на заболеваемост НАШАТА здравна система не е в състояние да овладее. Вариклечкото да се скрие някъде. Ясно е, че почти всеки българин ще преболедува този вирус, но целта е да получи необходимата медицинска помощ. Да, процесът е по-продължителен, но се спасяват повече хора, а отпускането да става стъпаловидно и тези, които можаха 2 месеца да работят вкъщи, да не се втурват първи към офиса, за да можем да работим и ние без струпвания по транспорта.

9

вечният хейтър тулуп

преди 4 години

Той бил доцент. А пък аз мислех че е професор.Народа пък бил бели мишки.

8

Анонимен

преди 4 години

Всъщност Мангъров ни призовава да си рискуваме здравето масово за да се създаде хаос и паника в държавата от блокирането на болниците с много заразени хора наведнъж и липса на персонал ,който е намалял от заразяване.

7

OneMoreLight

преди 4 години

Така де, сега ще проверим тезата, младите като се заразят масово, дали старите ще оцелеят или става италиански сценарии и тук.Особено, когато се очакват нови вълни на зараза. Но въпросът е, кой ще поеме отговорност за смъртта на тези хора?Вродено е в българския ген да си научи урока чак, когато неговата глава се опари да разбере, че му липсва самодисциплина. Пригответе се за най-лошото... :)