27

до 24

преди 4 години

Заразата тръгва точно от мястото на лабораторията. Но някои ще разсъждават и по друг начин - ще кажат, че е прекалено удобно и лесно, и ще потърсят конспиративна връзка.Така или иначе за сега топката е в полето на китайците. Ако не намерят доказателства за чужда вина, точно те ще понесат морланата отговорност.

26

Анонимен

преди 4 години

Стар комунистически прийом е да стоварват вината за собствените си грешки върху други. Другарите пропускат факта, че в САЩ вече има над 2000 заразени.Другарите пропускат факта, че коронавирус не е първия вирус тръгнал от Китай.Вируса сарс беше по-смъртоносен от корона и неговия произход е СЪЩО от пазарите в Китай.Другарите пропускат факта как умишлено криха за вируса.Кога другарите ще вкарат обществото си в 21 век и ще закрият мърлявите си животински пазари, източник на вируси и инфекции?

25

факт

преди 4 години

Накрая ще излезе, че японците са виновни...

24

Анонимен

преди 4 години

От Китай там го изтърваха в лаборатория от ниво 4 и това за мен е изкуствено създаден вирус.

23

Най после

преди 4 години

САЩ са най големия враг на света,за тях човешкия живот не струва нищо,дано заразата там ни отърве от тях.

22

Сокче

преди 4 години

И аз мислех,че са Сащ но заразата сега е тръгнала и при тях в всички щати имат болни и 51 починали!Сори!

21

очакваше се

преди 4 години

Първо проблема се отричаше и потулваше, но вече е време да се отговори на върпоса, кой е виновен за този ужас.За сега е ясно едно - заразата по света воплю или неволю е разнесена от китайци.

20

Анонимен

преди 4 години

До Ха-ха-хаУбеден съм, че дръпнатите са го създали във военните си лаборатории с решаващата помощ на колхозниците, обаче са го изпуснали, и сега, типично по комунистически обвиняват гнилия Запад и САЩ!

19

Факт

преди 4 години

Като се има предвид до сега САЩ какви престъпления срещу човечеството извършват,няма съмнение че САЩ са пуснали вируса,това значи че те са врагове на човечеството и подлежат на унищожение за доброто на хората.

18

сигурно

преди 4 години

Американците искат да съдерат Китай , но се получи рикошет !

17

Fenasi Kerim

преди 4 години

Голяма е вероятността янките да са го пуснали вируса "без да искат". Китайците също. Тази Пандемия е доказателство че Човека е нищо пред един Вирус. Цивилизация която желае да засели Марс а с един вирус не може да се справи. Дори проблема с мокрите кърпички не е решен. Как да изтеглиш само една кърпичка от опаковката. Винаги излизат повече отколкото имаш нужда.

16

Анонимен

преди 4 години

Изпуснат от американски учени в лабораторията на Ухан като незавършена разработка, защото целта на разработката е била нещо като СПИН само че разпростаняващо се по въздушно-капков път - така щеше да има смъртност от поне 90%.Със сигурност е изкуствен защото човек го носи 2 седмици без никакви симптоми, заразява другите и чак след това се разболява.Не умират децата или новите роби на световната мафия, които още от сега ще свикнат да не ходят на училище (това е в цял свят).Вирусът мутира...

15

УБИЕЦ ФАЩ

преди 4 години

Няма нужда китайците да се стараят да ме убеждават. Повече от ясно е защо в момента когато Китай зае твърдо и сигурно Първото място за световна икономическа сила се появи вирусче. Тер0ристите от "най демократичната" държава в света освен бомби и убийства по целият свят сега включват и други биологични оръжия краварски вируси... Може би са искали да навредят само на Китай обаче причиниха смърт по цял свят за пореден път Не се учудвам това е САЩ

14

Не извратен тип

преди 4 години

Китай,Иран,Европа,са тези които отказаха да подпишат сделки със САЩ. ЕС щеше да подпише сделка за 5- джи със Китай.Искам да знам колко са заразените във Израел ,КОЛКООООООООО ? Заразата във Китай тръгна след като сената забрани на Тръмп да напада Иран.Света ще излезе по сиелен и обединен срещу САЩ и Израел

13

РЕПТИЛ

преди 4 години

От мен!

12

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вирусът е пуснат от американците, за да ликвидира икономиката на Китай, а покрай Китай да пострадат и съседните му държави като Русия и Иран.Американците са готови да жертват и част от своето население, за да постигнат крайната цел - тотален контрол над човечеството.Всъщност това е желанието на световния елит, а САЩ е само изпълнител на поръчката.Убеден съм, че американците имат лекарство за COVID-19, но ще го извадят едва, когато другите са съсипани.Дано го даживеем !

11

Kubilay

преди 4 години

Короната е наказание за чайниците за терора над уйгурите. Това ще им се случва докато държат милиони уйгури по затворите.

10

ето ви отговора

преди 4 години

Изолация и характеристики на Новел Корона Вирус нападаш ACE2 рецепторите, дата на публикация 2013, автори - група китайски учени от лабораторията в Ухан, публикацията от 2013 тук:https://nature точка com/articles/nature12711

9

Анонимен

преди 4 години

Вместо да цъкате минуси глупави червени каскети се запитайте защо оня дойтор който надаваше аларма че има странна нова болест в град Ухан са го сложили в затворът.Или това е неудобната истина на любимата компартия като навремето Горбачов обясняваше че нищо не е станало а те му дадоха снимките от сателит на избушената централа.И пак нямаше нищо пак беше лъжа.Една лъжа повторена 1000 пъти не става истина става лъжа повторена 1000 пъти.

8

Додо

преди 4 години

От Китай тръгна, със 100% сигурност! Кой обаче и къде и дали го е забъркал и ако е пуснат, дали е пуснат умишлено или изпуснат извън контрол.. са трудни въпроси и еднозначен, едносричен отговор не помага много...