123

обяснение

преди 4 години

Чудех се,какво толкова се заяждат с Радев.И да има грехове,най-вече че е оставил жена си и е уредил либовницата...нещо не ми се връзва.Тази сутрин ме светна Ники Ненчев,бившия на отбраната.Понеже управлението се тресе и се страхува да не падне,нали се сещате какво следва ако-служебно правителство назначено от Радев за 6 м.Не ми се мисли...Затова бързат да го шитнат с цената на всичко.

122

хохохо

преди 4 години

Така, обобщавам, целта на атаката срещу Президента е Г Е Р Б да си вдигнат рейтинга(страшно нисък след водната криза в Перник и куп други издънки) и да принизят рейтинга на Радев, или направо да го откажат от политиката. Понеже Радев може да се превърне в добра алтернатива за гласуване на следващите избори, ако създаде собствена партия. Плевнелиев си го казва направо - добре ще е Радев да се кандидатира за 2ри мандат за президент, но не е добре да прави партия?? Сложили са му думите в устата.

121

Анонимен

преди 4 години

Тоя, ако го хване баба Стойна ще му счупи меките китки

120

Анонимен

преди 4 години

С 4 бона само от пенсията която му се полага като президент,ще си живее живота .За това е зора да се докопаш до постове.А баба Стойна да си наляга парцалите,че дс бди...

119

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

116Радев го е гнус да коментира и руските шпиони... - дума не е обелил...

118

Анонимен

преди 4 години

Най-големият в света Исторически парк до Варна вчера пусна сигнал до прокуратурата срещу олигарха Иво Прокопиев за иманярство и изнасяне на българско културно наследство. Браво на Ивелин Михайлов!

117

Анонимен

преди 4 години

Плевнята на въжето!

116

Анонимен

преди 4 години

Корупцията е полезна за Русофилската Мафия, защото това е най-неподозрителен метод за дестабилизиране на бившите сателитни държави на руския Гулаг !Не случайно Украйна сега е най-засегната от тази кремълска чума.Дано България спре кранчето на сектата "русофилско братство".

115

seira

преди 4 години

И АЗ ТОВА СЕ ПИТАМ:"ЩЕ СТИГНЕ ЛИ ГЛ. ПРОКУРОР ДО "ДРУГАРЯ" ПЛЕВНЕЛИЕВ?!"НАРОДЕ!!!!!

114

Само гнус

преди 4 години

Ренегатите бивши комунисти и комсомолчета предизвикват само гнус.

113

Аньо Нименов

преди 4 години

Кой е тоя ?На снимката прилича на болен човек със синдром на Дънинг-Крюгер.

112

Анонимен

преди 4 години

Добре, че Радев го е гнус да го коментира тоя продажник.

111

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Сегашните обитатели на Дондуков 2 са срам за България... - вицепрезидентът лъсна с език чипика на руския поп Киро, който пък от своя страна изтегли ушите на президента... - срам и позор...

110

Надя

преди 4 години

До АнонименНе *** ,а гол ***

109

Анонимен

преди 4 години

Голям стратег е Плевнелиев иска да принизи президента на неговото ниво и после да го победи с опит.

108

хохохо

преди 4 години

Този подмазвач е прибрал сега едни пари, да плюе срещу президента. Четох в друг сайт, в dir-a, пак интервю с него, и ми стана ясно защо Г Е Р Б атакуват Президента. 1-во - заради евентуалното посещение на Президента ни в Русия на 9ти май - това явно не се харесва на господаря на Г Е Р Б - САЩ. 2ро - заради високия рейтинг на Президента и ниския рейтинг на Г Е Р Б. Кой знае, Президента може да иска да прави нова партия след мандата си и това може да доведе до загуб на Г Е Р Б на следващите избори

107

Калеко Алеко

преди 4 години

Явно работещата прокуратура не се хареса тези от "Позитано 20" и беквокалистите им от "Дондуков 2", щом нададоха такъв вой при назначението на Гешев ... Затова и Радев напира за Президентска република, за да може еднолично да назначава, както премиера така и главния прокурор, по подобие на товарищ путин ... Независимостта на българската прокуратура е трън в очитена тези които могат да попаднат под ударите на закона ... !!!

106

Анонимен

преди 4 години

Хората не обичат хора като Радев, които ламтят за власт, а смирени държавници, като Борисов,Горанов и Плевнелиев.

105

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

С тенденция да стане следващият Генерален Секретар на НАТО... - за ужас на Жужи...

104

Дръндер

преди 4 години

Тоя кой го пита!