96

Анонимен

преди 4 години

ш разбере НияКък съ прди вджа Мия.

95

Василев

преди 4 години

Ционистката политика настройва етноси и настройва религии една срещу друга!С една дума разделяй и владей , една стара максима , която се прилага от векове!!!Мислите ли, че някой ще се занимава с мюсюлманите и религията им, ако нямат петрол и граничат с Израел???Селяни прости, много е лошо да си неграмотен или грамотно манипулиран!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

94

Анонимен

преди 4 години

Тая ще свърши като затворничка в тъмницата на някой миролюбив.

93

133

преди 4 години

ПРАВА Е МАЙКА ДА СЕ ВАЙКА....ТАКА Е ОТ ЕЖЕДНЕВНОТО ОБЛЪЧВАНЕ С ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ,АМАН!

92

Архангел Псувнаил

преди 4 години

отдадела ТА християнка.май повече се е отдадела на безразборен секс с унтерменшмаймунен отколкото нещо друго. Сексуалната комплексираност при жените е бич божи.

91

Анонимен

преди 4 години

На тая няма ли кой да и подари едно копие на "Не без дъщеря ми", че дано го прочете и се светне. Въпреки, че едва ли. Докато сама не разбере какво е да си ислямска съпруга, няма да и дойде акъла.Ама да не четем след няколко години новина, че българка се бори за децата си или по-лошо, че българка е заклана от съпруга си.

90

Бате Гойко

преди 4 години

"Звезда няма да стане"Тя звезда няма да стане, ама днес-а ще си вземе сребърниците за материала.

89

Анонимен

преди 4 години

А костите в църквата в Батак са супер малко и са сложени огледала от всичките им страни за да се създава зрителна илюзия, че са много. Отделно от товя, за клането са си виновни изцяло батачани, понеже са убили 2 момчета. И после са съсекли с брадва един мюсюлманин, без нищо да им е направил.

88

Анонимен

преди 4 години

Ето защо не бива в училище да се мотаят вероучения и други.Защото детската психика е крехка и може да бъде манипулирана. За чия полза е друга тема. Самият Христос знаете на каква възраст се е покръстил.

87

Анонимен

преди 4 години

В исляма жените са с по-малко права от кучетата и козите. Това е религия, която поставя жените на пеадестал, а в Европа жените са подтискани от белите мъже.

86

Анонимен

преди 4 години

Като си закачулят главата и сложат тесни дънки и дрехи подчертаващи всичко са ми най смешни. Главата иска морал ,а гъ...а авантюра

85

гошко

преди 4 години

Мн. правилно и викат терорист, след като е избрала да носи символи на течения в исляма, които призовават за избиване на неверниците. Исляма не е в забрадката.

84

риба стара

преди 4 години

Чаршава го перем с прах с парфюм. Летем . Щот запарва.

83

Анонимен

преди 4 години

Живял съм с мюсулмани. Добри са до момента в който нещо им прищрака в главата. Една туркиня на работата тук в СФ ме пита защо не говорим на турски и се държи надменно. Има и свестни, но те са от по-пътувалите. Въпросната е напуснала Унгария да учи в София, вероятно там не си дават *** на всеки чужденец като нас. Без опит я уредиха на ръководна позиция тук в СФ!!!! *** сме!

82

Вуту

преди 4 години

Ми, разлика нема, само требе да си мие краката по 5 пъти на ден. Нема лошо.

81

haha

преди 4 години

Защо ни занимавате с личните неща на некаква си тинейджърка. Да прави каквото ще, никой не го интересува това. Не ни губете времето хора с подобни статии. Звезда няма да стане... хаххахахах

80

Сава Томов

преди 4 години

Погледни костите на твоите деди, които и до днес са разхвърляни из цялата страна от анадолските животни, тях, същите, убийци, на които сега се кланяш!

79

Анонимен

преди 4 години

"Ние 500 години сме клани и им се кланяме. Костите в Батак седят, отидете ги вижте!"Там е работата, че вече е доказано, че кланетата са митове и измислици. И просто някои хора, които от малки още са били лъгани, сега им е трудно да признаят сами пред себе си, че не са били много умни и са се хванали така лесно на лъжи и прооаганда.Помисли - само за 50-60 години българите в Македония ги направиха македонци. А за 500 години ако бяхме потурчвани така насила и клани, нямаше да има днес българи.

78

Анонимен

преди 4 години

Докато не отиде да живее в Пакистан не може да е истинска мюсюлманка.

77

Василев

преди 4 години

Лоши отровни семена могат да покълват , само в нива която не се стопанисва и обгрижва добре!Къде е източноправославната религия???Къде са поповете???Държавата дава луди пари за българската патриаршия, но не може да се пребори с офшорните ционистки банки и корпорации!!!Селяни прости, вие сте валат!Удариха и най-милото Ви нещо , и гледат каква е анемичната реакция на едно умиращо селско неграмотно общество, като българското!!!Животът е жесток, селяни прости!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!