74

Анонимен

преди 4 години

Ние сме като ***: не ни обичат никъде, но затова пък сме навсякъде.

73

До анонимен 75

преди 4 години

От 15 години живея във Франция, Вие говорите глупости.

72

Анонимен

преди 4 години

до 73Нещо не си ходил в правилните предградия явно. Позавърти се около важните административни и финансови центрове. Отиди в Ла Дефонс и пак ми кажи за "Африка". Тва че по улиците африканци продават сувенири и мият улиците не значи че е Африка. То и у нас улиците ги мият римляни, но това не значи че сме всички такива.

71

Ако някой...

преди 4 години

.. има илюзии относно френския тип добродушно гостоприемство, време е да се позапознае с версията на баболюбеца!

70

Анонимен

преди 4 години

Това, че ромите ни заливат Франция мога да го сравня с изпразване на мехура след дълго стискане, а фактът, че французинът се оплаква, че го опикавам е направо музика за ушите.

69

Анонимен

преди 4 години

И защо хвърляш вината на чужди хора. Не виждаш ли в твоите гета къв бардак е. За пет години в които живях в франция видях толкова неща за които си нямаш и идея. Такъв бардак е че ако знаеш ще се самоубиеш. Или ти само по Шанзелизе се разхождаш. Слез на земята не лети в облаците. Огледай се отиди на място и виж с очите си бардака. Наркоман до наркоман проститу, тки бедняци убиици и всичко това на куб и квадрат. Виж гредата в окото си а не сламката в чуждото.

68

Zz

преди 4 години

Прав е човека за бандитите.И аз наблюдавам около нас предимно бандити всякакви.

67

Анонимен

преди 4 години

Преди 2 седмици се върнах от Париж. Париж е Африка. Буквално. Да са живи и здрави.

66

До 63

преди 4 години

За Марсилия ти гарантирам, че не са само в гетата! Плъзнали са навсякъде. През лятото на Старото Пристанище смърди на потни африканци и араби - жените им увити в пашкули на 40 по Целзий. В морето не можеш да влезеш от мръсотия ! Плажовете са пълни с *** в буркини многолюдната им челяд + няколко заблудени туристи, които отказват да влязат във водата, в която плуват БУКВАЛНО бананови кори , пликчета от евтини сладкиши , найлонови торбички и бутилки...

65

71,

преди 4 години

"АБЕ *** АНОНИМЕН,КАКВИ ЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ..."Грам познания по история и геогрпафия нямаш, за да не си наясно, че от бивши и настоящи територии на Франция си идват хора, които наистина работят.За разлика от нашеските бандити-можиоти, които никой по света не ще в държавата си. Но то си е нормално - в нета се плискат всякакви недоучили дребни и плиткоумни хорица.

64

Анонимен

преди 4 години

Обиждай се, *** Балкански, дреми им на французите за това, че в главата ти няма грам логическа мисъл и че сам си избираш тия, дето те яздят и мачкат. Най-много ти тежи, че за европейците си просто никой, тъмен балкански субект, дето едно изречение не може да прочете и осмисли.

63

Данъкоплатец

преди 4 години

Освен че е ***, ще вземе да излезе че си пада по ББКИзвратено момче е тоя макарончето

62

Анонимен

преди 4 години

Ако въпросните български банди са от онзи етнос, за който си мисля, тогава предпочитам Франция да бъде залята и от "българските" банди и от африканските орди ахахАХхахХАХхах

61

67,

преди 4 години

Не очаквам да възразиш, ако не мислиш с главата си, разбира се."Нелегалните канали" са точно мафията и бандитизма. Ако са легални мигранти, работещи и осигуряващи се, никой не е против тях. И във Франция , и в други държави. И да, нормален мислещ човек никога, никога не би предпочел престъп ници, пред хора които "вършат работа".Но де ти разбиране в тролски глави? И в хора с манталитета на третокласник?...Иначе пошлите коментари на лична основа още повече излагат интелектуалното ниво на ***

60

Анонимен

преди 4 години

Има разлика, нелегалните канали на българите са държавни, шкембе войводата още ли взима 5000 на паспорт

59

Анонимен

преди 4 години

Радвам се, че ни мрази. Това означава, че всекидневно му бъркаме дълбоко в *** с присъствието си в ЕС.

58

27 ноември 1919

преди 4 години

Браво на Каракачанов! НАИСТИНА СЛЕД БРОЕНИ ДНИ ПРАВИМ 100 ГОДИНИ ОТ ПОДПИСВАНЕТО НА СРАМНИЯТ ЗА ЗАПАДА ДОГОВОР НАРЕЧЕН "Ньойският Мирен Договор"БЕДНИ СМЕ ЗАРАДИ ТОЗИ ДОГОВОР. НАГЛЕЦИ! КРАДЦИ!

57

АнонимеН

преди 4 години

ФРАНЦИЯ ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ХИТЛЕР Е БИЛА ЕДНА ЧЕТВЪРТ ОТ АФРИКА!!!СЕГАШНА ФРАНЦИЯ Е 40% ОТ АФРИКА!!!РАЗБИРА СЕ , ЧЕ ЩЕ ЗАЩИТАВА АФРИКА КОЯТО Е 40% ОТ ЕЛЕКТОРАТА ВЪВ ФРАНЦИЯ!

56

Анонимен

преди 4 години

"Предпочитам хора, идващи от Гвинея или от Кот Д'Ивоар, които са тук и вършат работа, отколкото българи или украинци с техните нелегални канали."Не очаквай да възразя срещу това да си пълниш държавата с ***. Даже се надявам рекламата която си правиш на държавата плюс антирекламата, която правиш на нашата да достигне до всички африкански бежанци.

55

Анонимен

преди 4 години

Макарон Стафидое..бов явно е бил добър по история,не е забравил че баш българите са били като мачка у дирек френските пу..тки,а те се биели за величието на Сърбия!!Преди няколко седмици Макарон говореше на сръбски в Белград,сега цитира конкретно българи КОИТО СА ГРАЖДАНИ НА ЕС и ураинци КОИТО ПЪТУВАТ БЕЗВИЗОВО за разлика от ЛЮБИМИТЕ МУ РУСИ!!Явно го боли,а можеби предпочита големи африкански паламарки,ми честити да са му.ЗАТОВА ГЕТАТА НА ПАРИЖ,МАРСИЛИЯ,НИЦА са помийни афроями!