80

Анонимен

преди 5 години

Не знам за БСП, ама България със сигурност ще си отдъхне от гербераските крадци.

79

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда. :) Земята няма да спре да се върти, нито пък Слънцето ще спре да свети. :)

78

ПроСоТо

преди 5 години

До 1221е ти "изби рибата"!!!!Тоя *** НЯМА КАК да е "хитрец!!!..Просто е достатъчно ТЪ$П, за да не е в състояние да "влезне в час" по която и да било тема!.."Каквото кажат големите началници"...Това е НЕГОВОТО "мото",афиширано най-безсрамно от него-"УПРАВИТЕЛЯТ на държавата" ни!!!този е просто един СЛУГА,натресен ни от "приятелите"-МЕНТЕТА!!!

77

Анонимен

преди 5 години

78, малко да ти дигнеме адреналина. Че ще зАспиш.

76

Анонимен

преди 5 години

Абре червени борсуци,що сте блокирали гласуването против гадната лъжа в Коментар 63 на "za BG" и сте направили така,че да му излизат само положителни гласувания и никой да не може да гласува с "против"??? Не се отучихте от старите си навици,фалшификаторчета мерзки!

75

Анонимен

преди 5 години

Сетих се и за още един виц за тъща.Легнала тя да умира ама все не умира. Зетя седи до нея и чака. По едно време една муха забръмчала наоколо и тъщата се загледала в нея.А зетя казал: Аааа, не се разсейвай, не се разсейвай!Така, че Боко, пенсионирай се и не се разсейвай!

74

сиромах

преди 5 години

Много ми е интересно какъв език е учил другарят Борисов та и дума не може да оттдума на друг освен български?И как са му дали изпита по този уж учен език,по милост или с връзки?

73

сиромах

преди 5 години

Това ми звучи като оня виц,дето една тъща се притеснявала,че когато умре сигурно ще са свършили местата за погребения,а зетят и я успокоява,,абе ти умpи а пък ние ще ти берем кахъра,,!Така,че нека не се притеснява,то тази негова партия майчица и без друго я кара ден за ден и колкото може повече да се крадне!Така се правят всичките им закони и поправки после!

72

Анонимен

преди 5 години

С колкото ръководството на герберите са ощетили България,толкова да върнат и възстановят от личните си сметки!За щетите от спирането на ЮП и за останалото!

71

Анонимен

преди 5 години

Ти се пенсионирай, пък не му бери грижа.А най-добре *** да си живееш у Барселона.

70

Анонимен

преди 5 години

Борисов е просто един селски тарикат, вживял се в ролята на политик. Този номер обаче минавам само пред простите.

69

1221

преди 5 години

ХИТРЕЦ СИ ТИ борисов ХИТРЕЦ СИ ТАКА СИ ГО ВЪРТИШ НА ПРЪСТА ТОЯ НАРОД. ЕВАЛА

68

До Петров

преди 5 години

Борисов е приет във Факултета по Противопожарна охрана и през 1982 се дипломира по специалността Противопожарна техника и безопасност. През1989г.(по времето на Възродителния процес) е назначен за командир на батальон за Охрана на селскостопански обекти и оказване помощ по прибирането реколтата

67

Анонимен

преди 5 години

Vajno e kakvo ste praviat ....ima oste bg christianski banki za falirvane....ima oste generalski komunisticheski chengeta za vaznagrajdavane s miliardi otkradnati levove...komunisticheskite deca na ujkim faliralite banki i na shefa na pes kade ste si razigravat koniovete....iz europeiskite monarhicheski konushni....ili na drugi kontinenti sha igraiat roliata na bogati bg christianski artisti ?!

66

Анонимен

преди 5 години

БлекСеПе научи ли се да говори?

65

Майтапчия

преди 5 години

И понеже все ме обвиняват в хейтърство,си позволих да напиша още похвална ода "Банкянското слънце"(недовършена) и любовна поема "Любов необяснима" (за кака ***).Но това-друг път.

64

жалки комунисти

преди 5 години

Времето е прекрасно хората са на вън само *** къртици излизат под земята реят гнусна политика.

63

Анонимен

преди 5 години

То Южен поток го спря вашият Орешарски, както и КТБ фалира през 2014 г при вашето управление на БСП, не се прави на разсеян!

62

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да не успее да каже Бе-еееееее Сепе,няма да е голяма загуба.

61

za BG

преди 5 години

България................формално член на ЕС, неформално-американска колония и турски вилает.............няма такъв абсурд в целия свят!!!!