47

Анонимен

преди 5 години

Във всички бивши соц страни се борят с червените *** в интернет.Само тук никой не се бори. Тук самата БКП в сатанизма си ги убива от глад.

46

Анонимен

преди 5 години

Днeс, кога ще пуснете новината за френските генерали, които са изпратили открито писмо до Макрон в което го призовават да не подписва пакта на ООН за миграцията? Обвиняват го в национално предателство защото не се е допитал до народа? Според експерти чрез този пакт в следващите няколко години 46 милиона мигранти ще влязат в Европа. И френските генерали ли са руски трoлове?

45

Калеко Алеко

преди 5 години

Рушката фабрика за *** и тук си има развит филиал, който се крепи на Петата колона още от времето на Перестройката и "Нерушимата българосъвеЦка дружба" ... И докато в другите страни вече са взели превантивни мерки за борба с инфекцията, то тук в този сайт, една група дежурни рушки *** са намерили благоприятна среда за развитие и тролят, и плюят с особено настървение по България, подтиквани от рушофилистичните си сърбежи ... !!!

44

Анонимен

преди 5 години

"Когато имаш проблеми вътре в страната си намери външен враг и насочи вниманието срещу него. Стара тактика използвана още от римляните.Говориш, за рУслямдия надявам се? Проблемите тзм, не секват от години."Не, говоря за франсетата и за някои от "демократичните" държави (категорично не всички).

43

Американ

преди 5 години

Това са фалшивките, пускни от cоpосоиднитe raдини и от техните си фабрики за ***. А Макрона няма нужда да го бутат отвън, французите сами ще си го гътнат до няколко дена.

42

Гoшу

преди 5 години

"Според нея Русия използва слабостта на френския президент Еманюел Макрон, за да разпространява "тезата за упадъка на Европа, кризата на демокрацията и надигащите се настроения срещу естаблишмънта-----Ами да, 90% от коментарите в Днеса,а и не само тук са точно по тези теми - как Европа се разпада, каква е изкривена демокрацията и колко е гнусна и насаждане на тотална омраза срещу елита, бизнесмените и политиците. ДА ВИ ЗВУЧИ ПОЗНАТО?

41

НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО

преди 5 години

дето да е по-продажно от бг журналист

40

Путин е виновен!

преди 5 години

На крива ракета космоса й е крив. Руските трoлове ли направиха френските данъци най-високи в света? Руските трoлове ли направиха рейтинга на Макрон 20%? Руските трoлове ли пълнят Франция с милиони африканци? Руските трoлове искат данък климатични промени? Хмммм

39

МИКРОНа

преди 5 години

не е ли на каишка на УСА президента

38

АРЕ У ЛЕВО

преди 5 години

По-т.ъпа лъжа не можахте ли да измислите. Откъде идвали ФЕЙК НЮЗите....

37

ХХ

преди 5 години

Само със злодейства се занимават тези руснаци. Кражби, грабежи, убийства, пиратство, наркотрафик...

36

Галя

преди 5 години

Видя ли ключовите думи "дойче веле", спирам да чета статията.

35

гого

преди 5 години

четеш Дойче веле и спираш нататък. Само това веле ли има в света, тези са най опротивялата на хората медия, жалко че само името и остана немско...

34

име

преди 5 години

на теория русия е враг на франция , а сащ не е . защо сащ подслушват франция и германия....?за русия е ясно защо се меси.

33

Анонимен

преди 5 години

Когато имаш проблеми вътре в страната си намери външен враг и насочи вниманието срещу него. Стара тактика използвана още от римляните.

32

Анонимен

преди 5 години

1. Руските *** отлично владеещи френския език са хиляди, всеки един го знае.2, Те са свързани директно със стотиците френски граждани които не могат да вържат двата края и за които месецът свършва на 15то число. Руснаците директно дърпат конците, а също така са толкова влиятелни, че карат Макрон отрито да се подиграва и презира Французите пред медиите.Така, че троловете сте вие.

31

до (*_*)

преди 5 години

пич да те светна примерно как е построен нефтохим или днешен лукойл. На 90% този завод е дошъл в Бг втора ръка от СССР ( Урал). Буквално един действащ завод от там е разглобен и сглобен за две години до Бургас. Баща ми го е строил и бургазкия и после след две години и плевенския. Новият нефтохим плевенският е бил новичък наистина новичък. Но политическото плиткоумие в Бг го унищожи.

30

Kuala

преди 5 години

Простотията дето се сипе от официалната западна преса, телевизии, радиа надминава едновремешната комунистическа пропаганда. Има филмчета в ютюб. Там дават хора дето казват че работят, а получават колкото да не умрат от глад. На повечото от тях им се гади, че ги управлява някакъв бабофил, а те имат да гледат деца. На мене ми се струва много опрадвано че те протестират. Може да се каже че французите са изнежени от провилегиии, че идва време да се лишат от тях, но ще поживеем и видим.

29

Анонимен

преди 5 години

Аман от тия руснаци... те ли ни цакат за Шенген и направиха, че тираджиите да се връщат у нас? Те ли пускаха измамите за българите и румънците та стана Брекзит? Това с двойните стандарти си е европейска измама моля.

28

(-_-)

преди 5 години

Много наивно е да се счита, че такива събития могат да се причиняват и манипулират с разни туитове.. Това става с хора на място и сериозно финансиране. Соц. мрежите са върха на айсберга..