38

Анонимен

преди 5 години

До Подкрепяме премиера!И ти не стааш бе брадчед- Дрънкаш абсолютни глупости. Ако ситуацията беше друга да, но сега си брутално смешен.

37

Анонимен

преди 5 години

Не ги разбирам мигрантите-щ'о се хабят.Проблема им не е правителството,а "мъдрият" българскинарод,който се изтрепва да гласува за децата на ***.Едните в червеният другите в синия отбор.Все крадци.Какви ще са!Не става бързо иска поколения.И на мен не ми се чака,но за сега това е извода.

36

Анонимен

преди 5 години

Свършиха отпуските парите ескурзиите до чужбина и сега ох леле маико правителството е виновно

35

Анонимен

преди 5 години

Нямат куража да започнат истинска революция. Хората на протеста гледаха уплашено и несигурно, все едно не са си в своята собствена държава. Хора, не забравяйте, че Бойко е по-страхлив от вас и има повече какво да губи от вас.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Кво ДПС ти се мрежделее бе ? Те говорят за пълна промяна. Само че някак си не стават... Нещо са съвсем неподготвени.

33

Българин

преди 5 години

Промяната възниква първо във всеки един от нас. Ето "прос пример"ако българите имаме нетърпимост от сивата икономика, т.е за не издаване на касови бележки и всеки един от нас е приел това за нещо нередно, представете си всеки ден милиони сигнали при не издаване касови бележки, масови проверки от страна на НАП и т.н. Защото държавата, това е "сбор от самите нас". От нашите нагласи и действия. Но това не се случва, защото от 7 милиона Българи само една малка-малкичка част искат промяна другите не.

32

Анонимен

преди 5 години

И на тези мотото е "стани да седна".Курито им е обещала министерства,а за простия народ пак нищо.Ако тия успеят,ще дойде ДПС на власт,и тогава по ли добре ще е?

31

Анонимен

преди 5 години

До ЛудТака е. Превратаджиите винаги работят за чужди интереси.

30

Анонимен

преди 5 години

За какво се протестира нали не се прие истамбулската конвенция кво още искате нещо даите

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Не въриш бе брадчед. Не стааш. Некадърник си.

28

Луд

преди 5 години

Промяната се случва с подготвени хора, обявяват си програмата, явяват се на избори и ако хората им повярват съставят правителство и се пробват. Другото е преврат, а превратите са ясни чие оръжие са.

27

Анонимен

преди 5 години

Е, преброяването на русофилите приключи !Кремъл разочарован от петата колона. Ще има критика и орязване на субсидиите.

26

Анонимен

преди 5 години

Без медии не става. Само че медиите слугуват на хората с пари, със власт, и народа ги е намразил. Особено дразнещо е когато се изразява справедливо недоволство срещу неуспехите на властващите журналистите услужливо да спират изказването "поради липса на време" , или да зададат отвличащ въпрос. Те затова са недолюбвани. Има едни "журналистки" които като стане убийство примерно отиват да питат близките "как се чувстват". Ако това не е тъпотия, е върха на провокацията да бъдат бити.

25

Разочарован

преди 5 години

Тези протести не са на истинските демократи-антикомунисти!Последните 18 г. Властта тотално премина в ръцете на БКП и ДС,с финансовата подкрепа на Русия. И ГЕРБ и БСП са корумпирани до костите мафиотски партии, които използват глупостта на повечето българи, крадат народа по един и същи начин последователно, като: Когато положението стане нетърпимо, започват атаки срещу партията на власт, за да спадне напрежението,сменят управляващата партия и нещата започват отначало.Бъдещето на БГ е ТЪЖНО.

24

Анонимен

преди 5 години

Докато не чуя някой интелигентен човек имащ представа как да се справим няма да повярвам или подкрепя какъвто и да е протест. То с врякане не става. Освен това масовката твърде мижава за да се справи и по неинтелигентен начин.

23

Анонимен

преди 5 години

Пак зад офиса на ПЕС ли ще се дават кифтаците, кога да дойдем за лапачката.

22

Анонимен

преди 5 години

УТРЕ ЩЕЛИ ДА ДОЙДАТ ДРУГИ ПАК ОТ ЕВРОПА- ОТ КРУШОВИЦА- ЕМ НАЛИ ПАК Е ЕВРОПА.

21

Анонимен

преди 5 години

Русофилите напускат паметника на Троянския конник !Ялова работа.

20

Анонимен

преди 5 години

Баба ми казваше:изправяла работа!Хора без работа!То бива толупи,!

19

Анонимен

преди 5 години

СЕГА ТРЪГВАТ 560 САМОЛЕТА ЗА ЕВРОПА ПЛАЩАТ ГИ С ДАРЕНИЕТО ОТ 1000 ПАУНДА.