25

хх

преди 5 години

демографския срив е в ресора на Валери Симеонов....за него обаче е по-важно лифта на Цеко Минев и коя кръчма колко силна музика е пуснала...

24

Gary

преди 5 години

До Бай Иван 20Какво трябваше да стане според вас? Да ни държат като дoбитъци и да не си показваме носът на вън ли? За това приехме демокрацията за да имаме свобода и възможности според багажа в главите ни. А не както беше през социализма не можещ и можещ взимаха едни и същи пари.Социализма не е справедлив и това се доказва и днес.

23

Куврат

преди 5 години

Бягаме от тук ,за да си направим другаде държава.Ще оставим само депутатите тука. И някой ден ще се върнем с огън и меч.

22

Анонимен

преди 5 години

Не виждам смисъла от тези статии, освен джанкане с вече втръснали аргументи. Има си национална статистика - България намалява още от 1986 г., даже имаше статия в същият този сайт. А раждаемостта е в постоянен спад още от ВСВ насам. Мерките не са сработили преди, няма да сработят и сега. Защото са неадекватни.

21

Анонимен

преди 5 години

Били сме 3 млн и сме станали 8 млн. Пак ще станеме 3 и после пак 8. Това е жив организъм.

20

Анонимен

преди 5 години

Никой не ни е опрял пистолет в главата за да емигрираме.Нашите предци са живели в много по-тежки условия,но демографска криза е нямало. Просто съвременните българи не стават,защото са алчни,егоистична и винаги се кланят на чуждото.Забележете,колко малки деца още не знаят добре български,но напористите родители ги записват на английски,а като порасне го подканят да отива в чужбина и да не се връща.Просто не ставаме.

19

Анонимен

преди 5 години

Не виждам защо е тази мания за непрекъснато нарастване на населението. Пресметнато е, че Земята може да изхрани 10 милиарда. Надвишим ли това число, ще се случи нещо и ще има масово измиране, може би най-голямо в САЩ, докато не се възстанови равновесието.

18

Обективен

преди 5 години

През 1988 година в България има почти 9 милиона население, от което почти 8 милиона българи. Сега 30 години по-късно в България останахме под 4 милиона население, от което българите сме около половината - 2 милиона. Тези 5,4 милиона през 2050 година, в България ги достигнахме още преди 2000 година. Официално все още отчитат към населението на България и избягалите от България българи, които никога няма да се върант ада живеят в България, а и те почти винаги вече са и чужди граждани.

17

Бай Иван

преди 5 години

Демокрацията това прави,искахте я ,получихте я ,честито ;) !!!!

16

Аз-ът

преди 5 години

Аз вярвам, че е за добро

15

Gary

преди 5 години

Още по хубаво.

14

BG IZCHEZVA

преди 5 години

RADOST ZA USA

13

Анонимен

преди 5 години

С такава политика на всички правителства до сега успяват бързо да ни затрият.

12

учен

преди 5 години

ГЛУПОСТИ ! Бг е най-бързо увеличаващата се нация ! От 7.5 милиона преди влизането ни в ЕС .сега сме - в БГ 7 500 000 + 2 500 000 братя македонци + 500 000 бесарабски бг. + 300 000 връщащи се от Турция след финансовия спад работливи .със двоино гражданств .бг турци .равно 10 800 000 ...втори след Румъния на Балканският п-остров и преди - Гърция...Сърбия....Хърватия...Албания...Босна...Словения

11

привет от Германия

преди 5 години

Спокойно ! Има нации които са дори под 1 милион ,но пак съществуват ! По-добре е по-малка нация с по-малко мизеруващи хора отколкото голяма нация с много мизеруващи хора ! Каква полза от това ?! Искате да стенем като Русия ли , 120 милиона население ,от които 90 милиона под прага на бедността , та дори и офицерите им с висше образование мизеруват като роми от Столипиново !YouTube - Жизнь в России !Покажите ето Путину !Къде и как живеят офицерите във велика Русия

10

Анонимен

преди 5 години

До харманли РадевТеб явно първи те отвързаха и пуснаха да лаеш, браво, добра реакция!Ще има кокалче.

9

Анонимен

преди 5 години

А, сега Баце да се бие в гърдите! Няма нищо по- важно от това , да се работи върху демографската криза. Но явно, това не е приоритет на правителството.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7В грешка си, 4 млн. ще са не българите.

7

харманли Радев

преди 5 години

Това е резултат от Промяната на Радев, за който вие гласувахте! Убийства, самоубийства, изнасилвания, нападения, силов терор, финансов колапс, морален срив, национален падеж,баби колят внуци, внуци бесят бащите си, дъщери проституират, дечица реват, майки пищят, бедност, мизерия, студ,тъмнина, безпътица, кучета хапят минувачи, наркомани атакуват миряни, полицаи бият невинни, анархия, беззаконие, безвластие, институциите абдикират, депутати неглижират,България е пред колапс!Благодарим ти, Радев!

6

Анонимен

преди 5 години

И от тези 5.5 милиона колко ще са българи, най-много 4 милиона ?