17

Бай Тошо

преди 5 години

Да ама има банани нали това искахте ? Бачкате гнусни работи за западните господари...Вие какво очаквахте че ще ядете с тях на една маса......Запомнете по-добре 1944-1989 е последният златен век на България

16

Анонимен

преди 5 години

До 9 Зависи. Познавам българи, който не са чак толкова мързеливи и дават по 14-15 сменни на седмица, понякога и повече. За тях, не е добра идея, да ги виждат децата им. Същит смао работя, спят, работят. Не му пука каква му е квартирата, яде набързо, но за 4-5 месеца, събира, колкото ще събере за 4-5 години в България. Е, сега ако отива да работи в Майкрософт в Лондон, работата е съвсем друга, нали. Аз ти говоря, за фабрика ти, чистачи и дюнерджии.

15

ХА-ХА

преди 5 години

Нямаха банани и тоалетна хартия щяха да им докарат, сега нямат не само банани и тоалетна хартия и са докарани до просешка тояга, искате комунизъм ама няма отивайте на запад да миете клозетите. И между другого покупката на банани спонсорира африканската икономика ама африканеца не купува от вас ябълки и праскови за да има честна размяна и западняците не искаха корекоми от изтока, искат само консуматори и евтина работна ръка за роби.

14

ай сега

преди 5 години

Доста гурбетчии се грижим за семействата си.Проблема е на червената буржоазия която загуби тоталния контрол над хората.Преди човечеца превива гръб. Партийния секретар се заглежгда по жена му. Ако е "оправна" може и да я оправи защото после ще "раздават" апартаменти . . .Социалистически идилии и здраво социалистическо семейство.

13

гошу

преди 5 години

Колко хубаво беше като границите бяха затворени и хората нямаха право да избират къде да живеят

12

Анонимен

преди 5 години

Да, като заминавах на по 30 години. Сега са си взели билет те за чужбина, преди да са измислили, къде ще ходят за бала. Да не мислите, че тези празници места в университетите, за които се "бореха" по 6-7 души са смао, защото имало открити няколко нови специалности истината ?Просото от малки се из асяме вече. И аз исках да стоя,ама като работех едно лято при "него работодател", всичко беше решено ...

11

Анонимен

преди 5 години

ВИНОВНИТЕ ЗА ТОВА СА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И 240 СВИ НИ У ПАРЛАМЕНТУ.

10

Джими Хендрикс

преди 5 години

Е че кой няма да изостави козите за епилирана руска или украинска блондинка.

9

привет от Германия

преди 5 години

Големи тъпотии ! Когато отиваш в чужбина трябва да помислиш как да вземеш и семейството си там , а не в чужбина да скиташ от обект на обект и да пращаш пари на семейството си ! Гурбетът не е за всеки ! Ако си въобразяваш ,че семейството ти ще е добре когато един от двамата е в чужбина ,а другият в България с децата , дълбоко се заблуждаваш !

8

Кратун

преди 5 години

Тези дето ограбиха България и ни докараха до това са в парламента. Те нямат милост и не мислят за бъдещето на този народ. Но и българинът сам си е виновен, че вместо да грабне сопата и да изгони крадците, тръгва да се спасява поединично. А този, който се осмели да се изправи и поиска да промени нещо, бива оплют от другите.

7

Анонимен

преди 5 години

Тази откри топлата вода. Само в моят блок и в 5-те входа които са на по 8 етажа пове4е от половината семеиства се разбиха заради този гурбет. Децата им станаха наркомани защото оставишли дете без контрол нищо добро не 4акаи. Демони-крация равно на разстурация. Това са го знаели вашите селя-ндури в парламата когато бурно аплодираха плана Ра-нът.

6

Терминал

преди 5 години

До тука ни докараха комунистите. Преди Луканов купони на ксерокс. Който държи ксерокса си печата колкото иска. За другите магазина празен.След това Луканов. И със ксерокс и без ксерокс соя и пилешки пухчета в консервите.След това Жан Виденов със Бялата Книга щеше да избие народа от глад.Прокудиха българина за да му вземат всичко и сега злобеят по форумите че няма кой да работи за да осигурява ленивия и безотговорен живот.

5

ЦК на ГЕРП

преди 5 години

Нашите членове са добре !!!

4

Циник

преди 5 години

Родопско-джебелско-смолянският вилает... развенчаха мита , че българските турци се грижат за семействата си! Културния шок - къшлата с козите - Лондон ... се оказва твърде голям за турците с български паспорти.Зарязват косматите ханъми ... миллета ... и хукват по епилирани такива.

3

Хибриден трол

преди 5 години

Сещам се за поне няколко причини за тази ситуация:1. Костов! (разбира се)2. Американците3. НАТО4. ЕС5. Бежанците...А може и в обратен ред!

2

Кръстьо Костов

преди 5 години

Не е само в Родопите, навсякъде е така в България.Ама какво друго ни чака в международното разпределение на труда, където България даже няма право да се конкурира с другите страни от ЕС и взима само огризките ?

1

Анонимен

преди 5 години

Като разказ на Йовков...