34

Исперих

преди 5 години

Вашето бъдеще е Турция! Един народ сте и докато България е била управлявана от Аспаруховия род е била силна и велика! Но не могли да изтрепат славяните, защото се покръстили, а след това дошъл Светослав, спасил ги и няколко българи /турци/ са се укрили в Македония докато всичко приключи и се възстанови след 200 и 350 години!

33

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

нещо не виждам статии за протестите срещу пенсионната реформа в РФ.

32

Анонимен

преди 5 години

Русия е един огромен непотопяем самолетоносач. От Каспийско море бият в Средиземно.А американските самолетоносачи отдалеч избягват контейнеровозите, защото знаем какво става.

31

Burzum

преди 5 години

Първи коридор!

30

анонимен

преди 5 години

То тя друго няма какво да покаже ( а , забравих дашните хорошие рускинки , нямащи аналог в целия свят)!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Той и Баце показва само магистрали, като не може да покаже високо жизнено равнище.

28

Анонимен

преди 5 години

ГОЛЯМА МОЩ СА НЯМА ЩО!!!КЛОШАРИТЕ ОТ РУСИЯ ИМА САМО 1 ЯДРЕН САМОЛЕТОНОСАЧ ДОКАТО САЩ ИМАТ НАД 10!ВАЖНОТО Е РУСКОТО ПРОСТОЛЮДИЕ ДА СЕ РАДВА!

27

Мразя Англо-Саксония

преди 5 години

Хвърляй атома, Владимире! Ракетите калибър изстреляни от кораби и подводници да опърлят ционистките рептили в Уошингтън.Русия има военноморски флот от 1696 година - тогава когато задокеанските психопати са избивали индианците и не са имали държава.

26

Анонимен

преди 5 години

Бай калеко от алекоНаполеон превзел Москва, ама тръгването от там било доста интересно. Май само Наполеон се върнал в Париж и чакал там руския цар.А бедният фюрер така и не влезе в Москва, сигурно се е поучил от Наполеон. И к`во стана?ЕЛАТЕ ДА ПЛАЧЕМ.

25

Чичко Роги

преди 5 години

А новият руски Айфон кога ще покажат? - НИКОГА!

24

Анонимен

преди 5 години

"Русия може да победи всички за 2 дни, но не иска така! Защото трябва да има трагедия, Наполеон да запали Москва, Хитлер да стигне до Кремал, да има жертви, глад, блокада, контраатака и героизъм! А то ако ги опердашат за 2 дни какъв героизъм.Няма да има повод за почерпка за Ден Победа!"Ха ха ха, наивник! В опита си да осмееш Русия, само подчерта нейното величие и несломимост. Развесели ме.

23

СДС

преди 5 години

Цитат:...Русия показа военноморска мощ! Кадри от парада по Нева.....кога ще покаже повишаване на жизненото равнище на своите граждани..../ Хайде *** и ***--давайте с минуси, защото руското посолство не иска руснаците да живеят добре, Путин иска само да е плашилото на севта./

22

SpaceX

преди 5 години

Знаете ли кой купи ТЕЦ ВАРНА, а знаете ли какво притежава тецът. ДЪЛБОКОВОДНО ПРИСТАНИЩЕ. За това го купиха руснаците , готвят ви кримски сценарии след някое друго десетилетие. АКО ги има тях де

21

🏳&#1

преди 5 години

До АнонименПише се иСтински, а не иЗтински

20

Анонимен

преди 5 години

И аз го гледах-направо страхотен!А катерът-робот направо ме разби!Последните 10 години руснаците направо станаха други,кравари/те и ингилизите трябва малко да се замислят вече,че да не стане инфекция!Щото руснака един път като тръгне-само в столица спира!!

19

Зозо

преди 5 години

А шлепът Кузя влачиха ли го пак през половината свят? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

18

Калеко Алеко

преди 5 години

До Активист на БКП .... И Наполеон и Хитлер превзеха маскава ... Какво друго да превземат, сибирските блата ли ... или пък да ходят да воюват с чукчитата от Чукотка ... ???

17

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Путин & Русия.На гол ЗЪГ,чифте пищови.

16

Анонимен

преди 5 години

Русия може да победи всички за 2 дни, но не иска така! Защото трябва да има трагедия, Наполеон да запали Москва, Хитлер да стигне до Кремал, да има жертви, глад, блокада, контраатака и героизъм! А то ако ги опердашат за 2 дни какъв героизъм.Няма да има повод за почерпка за Ден Победа!

15

сара

преди 5 години

До Гошо...ТъпотоПодкрепям!