19

РУСКИ СМРАДЛИВ ТРОЛ

преди 5 години

Никакво евро!! Рублата да въведем! Ако не става за пазаруване поне за тапети е добра , че и евтини излизат!

18

Стефанов

преди 5 години

Защо ли оставам с впечатлението, че протестите срещу въвеждането на еврото у нас са подкрепени от чужди среди, които целят в крайна сметка разпадането на ЕС по чисто икономически причини.

17

Анонимен

преди 5 години

Задължително трябва да се въведе еврото. Вярно е че може да има леки сътресения в началото и много търговци ще се оптитат да спекулират със цените. Но това не е повод за отказване.Трябва да мислим за бъдещето защото дългосрочно от еврото ще спечели целия бизнес. Отделно ще спечелят хората които работят в чужбина както и тези които редовно патуват в ЕС.Няма да се налага постоянно да обменяте валути и да губите при всяка обмяна.

16

Анонимен

преди 5 години

Против еврото сме!Не искаме евро!

15

Анонимен

преди 5 години

ako имате 200 лева пенсия става 50 евро това не е ли масов разстрел за възрастните хора как не ви е срам вие християни ли сте от вас лицемерните политици не можем да влезнем в храмовете по време на празници

14

Анонимен

преди 5 години

Който посегне към левчето ще му строшим ръцете без никакво значение от каква партия е който иска евраки да ходи да бере ягоди в Испания прав му път на Харцамупян и другите лихвари .

13

sport

преди 5 години

Амиииии не е точно така. Може да се приеме закон за средствата натрупани във валутния борд. Ние рано или късно ще приемем евро валутата, ако естествено ЕС продължи да съществува и ние сме част от него. Т.е. трябва ни стратегия за разпределянето на средствата от борда, след приемането на единната европейска валута. Тази стратегия следва да бъде обнародвана и толкова. Иначе вечно ще сме си с левчетата и 2/1 курс.

12

ФАРС

преди 5 години

И да има референдум, овцете в България са доста повече от колкото се мислят във "Възраждане", т.е. - загубена кауза.

11

пижо, пенда и дженда

преди 5 години

Не забравяйте, че след 9 дена Конституционният Съд Ви налага и джендърите!

10

Анонимен

преди 5 години

Дежурни рублояди, дерзайте!

9

Орбан е Велик

преди 5 години

Вишеградската 4-ка, никога няма да приеме Евро, Африканци, Ислямисти!! Брюксел да си ги завре, там дето слънчева светлина не огрява!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Стига с това евро, бе! Евро, та евро, еврозони, чакални ...! Левът е с твърд курс спрямо еврото, няма смисъл от номинална смяна на валутата.Нито народът ни го иска, нито Европа ни го дава. Защо не кажете, колко страни-членки на ЕС си останаха със собствените валути?

7

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Тази власт е антибългарска.

6

Анонимен

преди 5 години

а резерва от 15 млрд. евро който крепи бордаще бъде освободен и усвоенокраден от хората на Бойкои на внучетата му по 1 млрд. да са живи и здрави да ги харчат

5

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

С въвеждането на еврото българите ще обеднеят за една нощ двойно.Ако не вярвате попитайте гърците !

4

Анонимен

преди 5 години

България и референдум?

3

kratko

преди 5 години

ефектите ще са, че ще плащаме солидарно дълговете на другите държавикакто плащаме тока и водата на sigанитеkratko i qsno

2

евро-зона

преди 5 години

еврото и мизерията са едно и също нещо, питайте Гърция, Португалия, Испания, Италия и всички други държави, които еврото фалира!!

1

Икономистите

преди 5 години

Имат думата да кажат какви ще са отрицателните ефекти след въвеждането на еврото