48

Анонимен

преди 6 години

Абе я го питайте тоя ваклин как ги е осчетоводил Тея пари или са от черна каса

47

Анонимен

преди 6 години

В някои държави и даването на подкуп е криминално деяние, не само взимането. Защото колкото и да не му е чиста работата на подкупения, толкова и на този дето подкупва. Ама този преприемач изглежда е от обръча от фирми, които точат общината от години и е наш човек.

46

Анонимен

преди 6 години

Споко няма да е осъдят това беше цирк ала мутрата в началото после тя ще осъди държавата

45

Анонимен

преди 6 години

Извратена държава,*** народ !Всеки коментар е излишен !

44

Анонимен

преди 6 години

Доказателства,че е виновна няма,нито тя,нито колежката и,но засега се оформят доказателства за използване на държавно положение на група хора,които набеждават Иванчева в престъпление,за да я отстранят от поста и.И не са действали законосъобразно.

43

да

преди 6 години

дарете пари за свободата на престъпниците, хванати с подкуп..то бива безочие и наглост ама чак пък толкова

42

Анонимен

преди 6 години

Имай сърце, #спасихрантутник

41

Max

преди 6 години

Колеги съфорумци.За Желяз колко събрахме в касичката, че и за него трябват едни $50.000 за адвокат в САЩ.Пък после ще оправим и г-жа Иванчева.Нека караме подред.

40

Vednaga

преди 6 години

Vednaga isprashtam

39

Дарител

преди 6 години

Предлагам да поканите г-н Ваклин да дари около 250 х ? с първоначална вноска 70 х?, като ги остави на задната седалка на кой да е служебен автомобил в общината.

38

нова далавера

преди 6 години

Колко ли кашона с пари досега е прибрала Иванчева?! А вий будалите събирайте още пари за нея. Поредната далавера на Иванчева.

37

врата в полето

преди 6 години

Така както е тръгнало_ да съберем и за билет Белград- София на един друг несретник............. Сходни са основанията,нали???!!

36

на луди се правят

преди 6 години

Кметицата и другите около нея имат достатъчно пари взети от други рекети ,но сега не искат да плащат високите суми по делото защото прокуратурата ще ги пита от къде имат тези пари за да платят такива високи суми по делото при тези ниски кметски заплати ?!Затова близките им просят , уж тези крадли нямат пари да платят !

35

Роб на влаЗта

преди 6 години

Съгласен-кой колкото има да даде...Аз имам само заеми ...да се обади и им ги давам до един да си има и тя ...ненаситна гадна гадина.

34

Анонимен

преди 6 години

несправедливо обвинен кмет за крадене в БГ няма!!! всички крадат, кой колкото може!!! съд и затвор за такива!!!

33

анонимен

преди 6 години

Жална България - Някога хайрсъзите искаха да я освободят,сега ;крадливите; в затвора.Някъде хората живеят щасливо /простите ЗАПАДНЯЦИ/,другаде умните масово мизеруват/ т.е. НИЕ - Българите. Една жена опълчила се на Мафията,ще стане жертва за да се радва масовия Българин!

32

Стамат

преди 6 години

70 000 евро стигат ли? За един преател питам...

31

Искам право

преди 6 години

На тия високи нива не ги мисля. Мен мислят ли ме, че работя за 1000 лева и едвам вързвам двата края ? НЕ. Да се съдят тия там по високите етажи.

30

Съседа

преди 6 години

Нека приключат делата с г-жа Иванчева, и като и сборуват крайната сметка, аз като съсед ще и платя всичко. Няма смисъл да занимаваме народа с нейните сметки. Само че аз ще искам фактура и касова бележка за да я регистрирам за лотарията на НАП, нали трябва да сме честни. Така ни учат мутрите.

29

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ИВАНЧЕВА МОМЕНТАЛНО ДА ПРЕВЕДАТ ПОЛОВИНАТА СИ ПАРИ НА НЕЯ ТАКА Е РЕДНО :D