82

Анонимен

преди 6 години

Валклев, не ти вярвaм, Ваклев!! Изигра своята гнусна роля и ще получиш това искаш. Мръсотии кои са това момче, но каквото човек остави в пространството, това получава.

81

Сара

преди 6 години

Получи си го самозабравилата се фризьорка! Евала

80

Анонимен

преди 6 години

И сега след този грандиозен гаф, Борисов с кой ще се оправдава ?Та нали точно той е наредил на марионетките си Цацаров и Пламен Георгиев да смажат Иванчева.Защото не го слуша.

79

Анонимен

преди 6 години

Хайде пускайте женицата вече, видяхме че нямате доказателства. Поне постигнахте целта си да смъкнете доверието на хората от нея за предстоящи избори.

78

Анонимен

преди 6 години

Този търсил "СРЕЩА" с Иванчева .............А Маджо търсел "СРЕЩА" с Бойко.Ама за разлика от първият "търсещ" който не се е срещнал ВТОРИЯТ се е срещнал.А в "незвисимите" бг медии "Ни дума-ни вопъл-ни стон".П.П. Та се шудя аз Що ли Маджо се е срщас Бойко?! Сигурно са си говорили за ...."плетки".Не може да е за друго.............не-не, няма как.За пари, подкупи и престъпления? Не, не ми се вярва. такива набожни и мили хорицасамо за светите дела са хортували.

77

Анонимен

преди 6 години

Явно става дума за предложен подкуп от Ваклин през Дюлгеров (и дваматат активисти на ГЕРБ) и сготвяне на кметицата.

76

Анонимен

преди 6 години

Между другото Иванчева вече е повдигнала обвинение срещу България в Страсбург и започва да съди държавата. Иванчева ще осъди България в Страсбург, защото са извършени над 10 нарушения при нейното задържане и при повдигане на скалъпеното срещу нея обвинение. Дори една постановка не могат да направят, както трябва ГЕРБ... Сега заради тях, народът ще плаща.

75

Анонимен

преди 6 години

*** на Позитано, кажете ако Иванчева беше от ГЕРБ щяхте ли да пишете, че е невинна?

74

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ ДА БЪДЕ ДАДЕН НА ПРОКУРОР.ЩОТО Е ВИСОКОПЛАТЕНА ПРО-СТУТ-УТКА, ИЗПЪЛНЯВАЩА ПОРЪЧКИ НА ВИСОКОПОСТАВЕНИ КЛИЕНТИ-МАФИОТИ....ТО И ПРОКУРОРИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДАДЕНИ НА ПРОКУРОР В ТОЯ СТАБИЛЕН КЕ-***-ДЪРЖАВА

73

Анонимен

преди 6 години

Всички си загубихме нервите от некадърно скроената история!Конецът е светнало-бял и много дебел. Пропуските говорят за хора, които нямат търпение да премахнат кметицата от ТАКА ЖЕЛАНИЯ ПОСТ! Интересите явно са изключително големи а мръвките апетитни!Да живее българската ПРЕКАРАТУРА и подразделението И с ръководител специалния Пламенчо!

72

Анонимен

преди 6 години

Бизнесмен е майка му на тоя, тя е собственик на фирмата и парите. Маминото синче си въобразява, че никой не знае, че е собственик единствено на гащите си.

71

Анонимен

преди 6 години

Искам да знам какви са точно длъжностите на тези с маските от КНОПИ.Инспектори ли гавази ли охранители и точно на тази мома с ръчичката явно е близка на близка.А и тези белезници колко още ще ги носят чиста репресия е това.

70

напоследък

преди 6 години

Нашествие на Гинки и Ваклиновци.А кой стой зад тях???И от Космоса се вижда че това са подставени лица.

69

Анонимен

преди 6 години

Радев сега е хванат по бели *** заради Иванчева и се чуди заедно с Нинова как да отърват протежето си Иванчева от затвора.

68

Анонимен

преди 6 години

Една ПОСТАНОВКА не могат да съчинят и изпълнят като хората !БЕЗДАРНИЦИ !

67

Анонимен

преди 6 години

До долния:Това опорните точки спуснати тази сутрин от Позитано 20 ли са?

66

Анонимен

преди 6 години

5.Извършване на процесуално-следствени действия с участие на задържаното лице, без участие на защитник.6. Липса на протокол за уведомяване на задържаното лице за правата му, от момента на задържането,7. Протокол за претърсване и иземване от МПС, по НПК няма такова животно.8. Поемни лица от служители на МВР, които ги има в плана за операцията, като служители с конкретни задачи,9. Участие на служители от КОНПИ в процесуално-следствените действия, без тази структура да има разследващи функции по НПК.И още, и още, ама неам нерви!

65

Анонимен

преди 6 години

Тоя очилат евреин като го гледам как мънка, лъже и маже, ми се струва, че не му е чиста работата и всичко е постановка на ГЕРБ.

64

Анонимен

преди 6 години

Радев да амнистира жената и да се свършва с това обвинение.

63

Анонимен

преди 6 години

1. Задържане без да се знае на какво основание! Не е връчена заповед за 24-ка в момента на фактическото задържане. Такава е връчена, когато са откарани в РУ-то, издадена от дежурния офицер, но с час от фактическото задържане.2. Използване на специални средства, белезници, без да са налице условията по ЗМВР за това!3. Неизвестно кой орган е използвал белезниците - прокуратурата и КОНПИ нямат такива правомощия, липсва задължителната докладна от орган на МВР, какво е наложило използването на специалните средства.4. Недопускане на адвокат от момента на фактическото задържане.5.Извършване н