101

Анонимен

преди 6 години

СССР никога не е воювал срещу Афганистан. Ако СССР беше войвал срещу Афганистан всичко щеше да приключи за две седмици. СССР беше там по искане на афганистанското правителство и всички операции на руските части се провеждаха под ръководството на афганското правителсто. Руснаците дадоха много жертви, нямаха възможност да действат самостоятелно и накрая се изтеглиха.

100

we

преди 6 години

За пореден път се убеждавам,че вие обичате Турция,но не си го признавате.За няколко минути над 100 коментара,а това че държавата България се разграбва на огромни порции не ви тревожи,а ви тревожат думите на чужд президент,на чужда страна!!! Покъртителна българска любов!

99

Анонимен

преди 6 години

Що ли...ЩОТО ГЛАМАРЕ СТЕ НИ СЪСЕДИ,ЩОТО МЕРКЕЛ СКОРО 'УСПОКОИ"ГЪРЦИЯ ЧЕ ПРИ АГРЕСИЯ ЩЕ Я БРАНИ ОТ СУЛТАНАТА,ЗАТОВА!!!Анадънмъ ефенди?Защото се оказва че исляма побърква хората и след 100 години почти светско развитие пак наденахте фереджетата на жените!ВИЕ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ НЯМАТЕ,ПЛОДЯТ СЕ НАЙ-ПРОСТИТЕ И ФАНАТИЧНИТЕ,ОСВЕН ВОЙНИ КАКВО ДРУГО ВИ ОСТАВА??

98

Анонимен

преди 6 години

Ще ми се правиш на пубер или си такъв?Нямаш ли уши за да чуеш звука от клипа, папагалчо?.Мога да ти сложа какъвто искаш звук, на какъвто искаш клип. Лесно е.

97

Анонимен

преди 6 години

Тая дивашка държава никога няма да влезе в Европа.

96

Анонимен

преди 6 години

до 110 Що ли? Щото от 15 години насам и потурчените българи живеещи в България но милеещи за Турция се научиха да влизат във форумите. Те за т'ва!

95

Анонимен

преди 6 години

В Турция родителите вече плашели децата с Ердоган, вместо с Торбалан.

94

Анонимен

преди 6 години

Българите - жалки страхливци.

93

Анонимен

преди 6 години

Нищо дори да не разбираш достатъчно е да идеш до Истанбул не по на изток и който е бил преди дори не много време ще се опули и те уверявам че и най-запалените по турските серияли пат,,ки в бг.мама били наскоро там са ошашавени и УПЛАШЕНИ, и нямат намерение скоро да отиват пак!Да ви прави впечатление че вече в турските серияли И ТО ПОКАЗВАНИТЕ ПО БОСФОР И ЙЕНИ ТЕЛЕВИЗИЯ са пълни със забрадени жени,не с кърпи а омотани като на Ердо ханъмата!!Ако пък видите там какво се излъчва,,,,,,,арабистан!!

92

Анонимен

преди 6 години

За нула време новина за турският президент събира над 100 коментара, докато под новина за българския едвам се събират десетина вяли коментара. Що ли?

91

Анонимен

преди 6 години

Белята тръгна през 80-те с войната на СССР срещу Афганистан. Тогава Рейгън се включи на страната на муджехидините и радикалния ислям почна да се заражда. Даде стингъри на чалмосаните да свалят руските хеликоптери и оттогава си повярваха.

90

ЕрджоланДомусКахърлъ

преди 6 години

Квот кажа туй шъ става, жени, деца, маже, сите тюрки ше мрети за мени и родата ми кат сте такива аxмaци да ме избирате за президентин!

89

Анонимен

преди 6 години

до 102 Те щото нашите турци(потурчените българи) пък разбират турски викаш?Не ме разсмивай, бре!

88

Анонимен

преди 6 години

Следващата стъпка е Ердоган да разпореди да пуснат нови кукли за момиченцата- с комплект за удушаване, намушкване и куклата да поощрява децата ако я прострелят в жизненоважен орган.

87

Анонимен

преди 6 години

Ким Чен Ун е ангел в сравнение с тоя ненормален фанатик.

86

Василев

преди 6 години

Може ли да си представите, че някоя частна фирама ерепе, която контролира една трета от турския пазар , ще се продава , и Ердоган една година няма да знае кои са купвачите и да ги разнищи до последния момент няма да знае нищо за тях!!!Може ли това , да се случи в Турция???Ето за това ви казвам, че Турция не е палаткова държава!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

85

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Има неща, за които може шапка да свалим на Ердоган. Примерно за смелостта му да се опълчи на САЩ и Германия.При Ердоган Турция е добре и това никой не може да отрече. Ердоган е добър държавник, макар и тиранин.Постъпката му с това детенце обаче е меко казана неадекватна, за да не казвам грозна.Но .. така е. Когато един диктатор е ухажвани от Вашингтон, и от Москва... се стига до това положение на загуба на чувство за реалности на самозабравяне.Все пак действията на Ердоган не са наша работа

84

бас,и

преди 6 години

всички българи разбират турски и са наясно точно какво каза Реиси джумхур!Заглавието на статията също е измислена, *** пропаганда...

83

Българин

преди 6 години

Българите са народ!

82

Анонимен

преди 6 години

До ДедовияНай-смисления и точен коментар!!! Много добре казано. Който не му харесва в България ей къде е Анадола