139

u4en

преди 6 години

Москвичи в небето ! 2019 г. Раша ще бъде при СССР!

138

Митев

преди 6 години

F 22 е вече остаряла машина. Отдавна вече се говори за F 35. Това е като да сравняваш Лада с Крайслер. Техният СУ е същото. Да не говорим, че май пишеше за ЦЕЛИ 12 самолета. И то през 2020. СТРАХОТЕН успех

137

Карлсон от Покрива

преди 6 години

Инересно ми е колко от тия, които слагат минуси дали са били някога изобщо в Русия. Аз съм бил в Москва, Санкт Петербург, Суздал, Загорск, Челябинск и Казан. Аз имам мнение по въпроса какви са реалните настроения, а не какво се говори пред анкетьорите. Но вие си чешайте езиците де, като за "Левски" и ЦСКА".

136

Анонимен

преди 6 години

Русия сама си произвежда процесорите и електрониката. Писаниците на розовите дупета от албиона са абсолютни глупости. Китайска електроника позват Ф-35 и до колкото чувам давала доста дефекти.

135

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

СССР най-големите предатели на Русия, сигурен съм, че ако можеше Руската Империя да предвиди какво ще стане, щеше да проведе православен кръстоносен поход срещу болшевишките е,вреи !

134

Анонимен

преди 6 години

*** то и северна корея е най-велика, ако вярваме на ким ир сенма то и су57 е най-великия самальот ако вярваме на русофилска медия като денсбг

133

Анонимен

преди 6 години

Даже и едно българско Евангелие е откраднато и сега е в Лондон и вече му викат "лондонското евангелие" крадците...

132

Карлсон от Покрива

преди 6 години

А още по-най-големият проблем на Русия е, че периферните народи от Руската Федерация също вече не искат да живеят "по-руски".

131

ист

преди 6 години

Между първата и втората картинки, има голяма разлика. Вижте им задниците.Голямата работа на втората картинка, не може да полети. Това е сандък а не самолет.

130

пехотинец

преди 6 години

Това са просто едни комични аероплани, които могат да уплашат само гаргите! Вероятни са произведени един-два способни да летят и да учвстват във въздушен бой, а останалите са просто шперплатови делтапланери боядисани в бронз за да наподобяват самолет. Само един ф-16 е достатъчен за да започнат да падат като зрели круши на земята. Старите хора са казали мъдри слова - руснака следи качеството само на водката и огурачките, всичко друго е прах и измама!!!

129

Анонимен

преди 6 години

Гледайте, гледайте .... Невиждано чудо, раССия е разработила "Стелт" технология, която ще влезе на въоръжение, чак през 2019 г. За сведение САЩ разработиха "Стелт" технологията още през 1960 г. с първообраза Ср-71 "Блекбърд", после още през миналия век го последваха F-117, 7_b-2, B-2 Spirit, за да се стигне до F-35. Даже и китайците представиха своя J-20 Ченджу още през 2011 г. А и сега тези самолети изглеждат като дошли от бъдещето, бъдеще което раССия ще продължава да гледа през крив макарон

128

Карлсон от Покрива

преди 6 години

От Русия и Китай по-сериозният противник би бил Китай,

127

Burzum

преди 6 години

Охаааааааа да подарят ерна ескадрила и на маршал Ким Чен Ун и да почва краварите стига ги е наблюдавал....

126

Анонимен

преди 6 години

До хохолиите капутТъпунгер, Дейли Мейл пише с тънка ирония. В момента Русия ползва остаряла електроника от Китай. Западът затвори кранчето. И в един момент Китай може да прецака електронно руските каруци.

125

Карлсон от Покрива

преди 6 години

Най-големият проблем на Русия е, че народите в бившите й сателити не искат да живеят повече "по-руски". Колкото и да обвинявате ЦРУ, ФБР, евреите, масоните, темплиерите, илюминатите и извънземните, все едно истината е следната - никой не иска да живее в условията на централизирана корумпирана азиатска сатрапия. И Корнелия Нинова не иска, и Станишев не иска, даже Волен Сидеров не иска. Просто хората искат да живеят като германци, холандци, американци и канадци.

124

Анонимен

преди 6 години

Като ония де завиждат в ловеч на всичко хубаво броите колко имам ама един ден аз ще броя ваште помнете ми думата радев радослав

123

Анонимен

преди 6 години

Е"ахти и смешните хвърчила. Нашите чипосани Миг-ове са много по-бързи. Сега като вземем и онези гаражни Ф16-ки, които почти не са карани и на малко километри(на практика нови), тия консерви не знам къде ще ги крият.

122

Анонимен

преди 6 години

До Бож.Имаш много здраве от арменския поп. Крадени произведения на изкуството има най-много в Лондон, Берлин и Ню Йорк, където провеждят търговете на Кристи'с и Сотби'с. В Третяковската галерия и Ермитажа има само руски творци.

121

55

преди 6 години

Странно.F 22 беше първи и през цялото време докато беше единствен руснаците не са спирали да му се подиграват и да го подценяват, после когато показаха техния си ПАК ФА и сега Су 57 се оказа, че са много добре изкопирани варианти (даже до детайли) на американския изтребител.С тяхното самочувствие ако са поне наполовина толкова добри колкото твърдят да бяха измислили и направили нещо, което не са гледали никъде в продължение на 10 години.Китайския J 20 също е точно копие на F 22.

120

хохолите капут

преди 6 години

До Анонимен 140 "Статията е гавра с Рашка Го...."ти си жалък.....