16

Бедняк

преди 6 години

Как ще докажат, че двигателят на автомобила работи по време на теста? Врътки винаги ще има, кога ми се вдигнат доходите, тогава ще карам изправен автомобил. С жалата ми 2к заплатка толкова! Не мога да извадя 20к за читав автомобил.

15

1

преди 6 години

Защо не проверите каква заплата получава обикновения човек и колко струва нов катализатор?Когато направите адекватни заплати, тогава може да имате изисквания, или само "богопомазани" ще имат право да ползуват автомобил?Всичко друго оправихте и опряхте до катализаторите!Урана във водата изчезна яко дим!

14

!!!

преди 6 години

Аман от комсомолски инициативи на посредствени админстратори. Нищо конструктивно не могат да сътворят, но до катализаторите опряха. Ако улиците в градовете се мият, рязко ще се подобри чистотата на въздуха. Ако улиците и движението по тях са нормални няма да има проблем. Тук нещо ми намирисва. Лобира се за нещо друго. На неуважаемите инициатори ще кажа, че на крив майстор пилата му е *** (поговорката има и друг вариант, но тук не му е мястото).

13

Анонимен

преди 6 години

Беше крайно време. Който няма парична възможност за такава кола - градски транспорт или велосипед.

12

Язе

преди 6 години

Направете стандарта такъв, че да могат хората да си подържат колите безпроблемно или да могат да си купят нова ако се наложи. С тези нива на заплатите какво искате как човек да си позволи нов филтър като струват повече от колата. До сега не сте яли хурката но автомобила остана единственото нещо което поне малко дава свобода на българина и ако му вземете и това не мога да ви мисля. Ще се събудите някой ден с 3 милиона таралясника блокирали цяла София.

11

Анонимен

преди 6 години

Поредната медийна кампания, която ще отшуми за няколко седмици, също като кампанията за спиране на дизелови автомобили.

10

Инженер

преди 6 години

Наскоро регистрирах автомобил в Пловдив.ПАРОДИЯ е малко да се каже.Няма абсолютно никакъв технически контрол!Дори и спирачките не ми провериха!

9

м даа

преди 6 години

Да затворят всички измислени пунктове за ГТП и да узаконят няколко , покриващи изискванията и да им се правят проверки и да започнат да се свалят табелите на автомобили без преглед.

8

Американ

преди 6 години

А в Америка няма технически преглед, а нивото на емисии се мери веднъж на две години, при това само на коли над 5 години. И въздухът е много по-чист.

7

Иво

преди 6 години

Преди да погнат колите, мисля че трябва да погнат Градските автобуси тип Икарус, Чавдар, които все още се движат.

6

Анонимен

преди 6 години

Има едни норми , вече са стигнали до Евро 6 , да приемат закон да се регистрират коли отговарящи поне на Е 4 и готово.

5

Men

преди 6 години

ХАХХАХА те ги пускат без спирачки, та какво остава за катализаторите.

4

аз

преди 6 години

Единственото което ще направят ... е корупцията по голяма !Да спрат *** българи които карат без книжки !

3

Анонимен

преди 6 години

Айде всички тарикати сега , дето ги махна ха да имат 5 коня повече. ....*** :))

2

Легендата

преди 6 години

Крайно време беше!

1

Анонимен

преди 6 години

А ще има ли мерки за предотвратяване кражбата на катализатори ?