48

БСП са гад.ини

преди 7 години

До 68 червен анонимник. Виц е червената чумма, от която си зомбиран. Иначе за прогнозите може да се консутираш с алените Райчев, Кънчо, Асланов и сие.

47

смЕх

преди 7 години

Като чета цоциологическите допитвания се чудя каква точно е разликата между тях и ало измамниците ? Едните работят на дребно и лъжат отделни хора ,а другите са "бизнесмени" на едро и лъжат всички нас.

46

Винету

преди 7 години

ГЕРБ! Другите не стават. Даже и Кънчовците го разбраха.

45

Анонимен

преди 7 години

Смях смях...Голям майтап се пуска тук.Герб води? По голям виц не сте пускали

44

Чичо Боби

преди 7 години

Каква столетница са тези бе? Те са на 26 години и се пишат за столетници. Това е мафията, която свали Живков. Как да гласуваш за тях. Точно БСП е в основата на разграбването на държавата и създаването на ДПС. Всички след БСП вече видяха как се краде и започнаха и те да правят така. БСП е техният учител по крадене и обезсилване на държавата. Добри са в турцизацията.

43

Бай Хей

преди 7 години

До 58. Не са медиите, не са, даже прокомунистическите Галъп и АФИС вече дават преднина за ГЕРБ. Щото дойде краят на кампанията и са гузни да не им се смеят хората, че лансираха БСП досега с фалшивите си проучвания.

42

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ е спасението от комунистическите пар азити!Само, и единствено!Финансираните червени *** пишат...та им пушат крат уните!

41

Българин

преди 7 години

След вчерашния резил на Корнелия Нинова и Крум Зарков българи християни и мохамедани трябва да изгонят с камъни БСП от политическата сцена.

40

Анонимен

преди 7 години

57 стига с комунистически заплахи и партизански похвати;)

39

П.Петров

преди 7 години

Като цяло идеята на олигархията(ориентираната към евро финансирането) се очертава ГЕРБ отново да спечелят и да направят крехко мнозинство с Марешки, зорлем може да вкарат и РБ до пълното им обезличаване, обединените патриоти ще се разцепят (40% към ГЕРБ, 60% към БСП). Ориентираната към енергийните проекти с Русия олигархия ще понесе относителна загуба.Колкото до българският народ със сигурност ще загуби, защото е много, много просто овчедушно стадо!

38

Анонимен

преди 7 години

От седмица медиите се късат да агитират за ГЕРБ.Трият се коментари срещу ГЕРБ.Социолози пускат платени проучвания за ГЕРБ и то с нарастване на процентите.Какво става?Комунизма се завръща или някой е напълнил памперсите от страх.Това е срамно за журналистите.

37

реалист

преди 7 години

От вчера - Крум Зарков, син на Ани Заркова и внук на Леонид Кацамунски се избъзика зловещо о ефира на Нова телевизия "Закъснях за предаването, защото с едни ченгета от ДС се чудихме как да измъчваме някой дядо", до него се кикотеше лидерката на БСП/БКП Корнелия Нинова. Комунистите и държавна сигурност почерниха хиляди семейства при атентата в "света Неделя, Народния съд и Беляне - не е повод за подигравка и евтини остроумия на гърба на човешката болка.

36

Анонимен

преди 7 години

Никога преди избори не е имало такъв герберски бяс.Вижте вчера само как като по команда всички пишмансоциолози вкупом започнаха да ни внушават победа на ГЕРБ.А за медиите нямам думи.Навсякъде се величае Бойко и се плюе Нинова.Забележете само как се водеха интервютата с двамата.Корнелия буквално я мачкаха с провокационни въпроси и постоянно я прекъсваха,а Тиквочът в студиото се чувстваше като в нужника си в Банкя.Абе идилия.Това значи само едно-неистов страх в ГЕРБ

35

анонимен

преди 7 години

Днес 24 март 2017 г последния ден за предизборна пропаганда всички медии са се активирали да плюят па БСП и да възхваляват Герб.Кого още ще докарате от ЕС да хвали Борисов,кой още вестник ще цитирате да хвали Борисов и да плюе по Нинова.Народа вижда нивото на Борисов и нивото на Нинова.Човек още като си отвори устата и се разбира колко струва.Какво сте го захвалили,ние вече 10 години му ядем попарата и му слушаме глупостите.Дедо му,майка му и родата му -антикомунистическа била.Филиите,прасетата,

34

Българина

преди 7 години

Тя и цецка беше 6 процента напред....

33

ГАДОРЯН

преди 7 години

Тази статия е манипулативна. Хората да си кажат че ГЕРБ са по силни и да гласуват за тях. Е да ама не

32

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаТя си е била комунистка както и г-н Костов преподавател по марксизъм и ленинизъм през комунистическо време.

31

Анонимен

преди 7 години

На президентските избори въпреки че такива стъкмисти до последно даваха голяма преднина на Цачева накрая се оказа че е паднала от стола. Въпреки че се прави на артистка и рони ред сълзи два со.поли неможа да се докопа до президентсото кресло. Същото положение ще е и сега. Ще ви успиват днес цял ден че гробарите са напред. До довечера може да стигнат 10 % преднина. Аз както винаги досега ще ви гледам отстрани. Ще гледам как отивате на яслата сваляте си гащетата и се хващате за палците! ЧЕСТИТО!

30

Анонимен

преди 7 години

Това, че гласувах за Радев, не значи, че ще гласувам за БСП!

29

Лисан

преди 7 години

Герб и на президентските избори уж беше дръпнал с няколко процента...