138

Той

преди 7 години

188 Кое му е разпадащото се . Дори и ВБ е все още вътре, да не говорим , че се чака Решението на Парламента и. Кой ще излезе Франция ли или Италия и кво ще правят сами.

137

вината на комунизма

преди 7 години

1989 - 9млн българи2017 - 6млн българивиновен е комунизма

136

Той

преди 7 години

от както сме членове на ЕС съюз сме най-бездетната нация в света. Има ли смисъл да говоря колко съм горд или да пия една ракия направо?!

135

хехе

преди 7 години

харесва се само на Българската върхушка дето краде парите които ЕС ги дава !!!на народа муе все едно ...той бяга в Европа !!

134

Анонимен

преди 7 години

Добре де, близо десет години от влизането ни в ЕС управлява герб. Какви комунисти ви се привиждат? Защо става по зле, та не си личи че управлява европейска партия. Още повече че владееше всички постове. Що не изринаха комунистите. Ами защото гарван, гарвану око не вади!

133

Той

преди 7 години

180 Чакай ти да се разпадне . ВБ излезе , но тя винаги е била с единия крак навън

132

русофоб

преди 7 години

Русия е комунизъм по презюнкция, и в България е комунизъм и ЕС е комунизъм, щото иначе как може една комунистическа държва да вирее в демократичен съюз - не може. Значи сме комунизъм, значи и ЕС е комунизъм.ей това е 2 и 2 да прави 4

131

www

преди 7 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕС ОТ БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗНА ИСТИНСКОТО МЕСО И МЛЯКО А ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ СА ГУМЕНИ И ПЛАСМАСОВИ...

130

Той

преди 7 години

175 Да връщат се руснаците от Среноазиатските републики които по паспорт са останали в тях . Идват и много гастарбайтери по пътят им към Европа пак от тези републики. Все повече китайци се заселват в Сибир

129

Анонимен

преди 7 години

Явно лесно се минава този изпит.

128

Русофоб

преди 7 години

ако не ви е ясно в България е комунизъм, не е демокрация. Ако не ви е ясно де, вервайте ми!

127

Той

преди 7 години

Най-хубавото нещо което се е случло на България в 1300 годишната и история е членството в ЕС , който това не го е разбрал , значи нищо не е разбрал .

126

борисов

преди 7 години

вижте сега, щом меркел казва че ЕС и България е комунизъм - значи е комунизъм. И той е виновен. В Либия, Ирак и другите е демокрация, пък България е тъжен комунизъм. Разбрахте ли сега

125

Меркел

преди 7 години

ние комунистите от Германия поздравяваме Европейские, комунистически съюз и най-вече България дето не може да мръдне от комунизъм

124

Да живей Русуя

преди 7 години

Европа майка, там е истината на доброто бьдеще на Бьлгария!Уважение разбирателство общи култури традиции между всички европейскихристиянски народи!

123

Анонимен

преди 7 години

Комунизмът научи хората да са мързеливи, да са мрънкачи и да чакат на готово някой да им дава.Е...вече я няма тази.И за сведение на руските ***, в България не е демокрация, а бесен посткомунизъм от руски тип. Модел осигурен от ченгета и комунисти.

122

русофоб

преди 7 години

всъщност бъгларите, немците и англичаните са комунисти. затова ЕС е прецакан, щото само комунисти в него

121

Анонимен

преди 7 години

В Русия има мигранти много и това е факт.Но са най-вече тюбетейки от Средна Азия.

120

Анонимен

преди 7 години

Всички родени и израснали преди 89-та сте комунисти, но това няма значение, от значение е факта, че сте прости и не знаете как да развиете една страна и да направите така, че с времето тя да заработи качествено и да е стабилна като тези на запад, с мощна икономика, където има работеща демокрация, а хората са оставени свободно да се развиват и да правят бизнес(спазвайки правилата), без ярко изразена олигархия, страх ви е от това да живеете свободно, страх ви е от това всички да заживеем добре.

119

русофоб разбирач

преди 7 години

арабите са комунисти, Меркел е комунистка и Тръмп и той. затова сме на този хал, всички са платен от Путин. И внуците на комунистите, на ленин и на троцки също са виновни. Другото е проруска пропаганда и хибридна война. Ако не знаете ще ви светна