98

Анонимен

преди 7 години

На Цачева не възраста и визията са и главния проблем. Душата и е много замърсена! Това е проблемът и. Тя е фалшива и покварена! Това да служиш като палаш на господарите не е достатъчно за да бъдеш харесан и одобрен от хората.

97

Анонимен

преди 7 години

Беше ни представен поредния жалък водевил. Румен Радев - блестящ военен от кариерата, вероятно с чисти подбуди - употребен от червената върхушка - жалък, пелтечещ, неадекватен. Цачева - напълно НЕ-ИЗ-БИ-РА-Е-***, неставаща за црън ойх, с малко по-добър изказ от него, което е и единственото й достойнство, бесна клишарка, чак да настръхне човек от безмислиците, които дрънка. Бог да пази България, надежда всяка оставете...

96

Анонимен

преди 7 години

През 10 март 2016 година Чацева каза при включен микрофон на заместника си Д.Главчев да поеме функциите й защого"Отивам да се снимам с няк'ви баби!". действието се развиваше на датата на спасяването на евреите. Цачева се срещан с "Бабите" - представители на българите живеещи в ИЗраел

95

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

След изгледания дебат, нямам никакво съмнение- генерал Радев ще е най-успешният ни президент! Да му честитим още от сега победата и да му пожелаем спорна работа в президентството!

94

Fiki

преди 7 години

Абе вие КТБ и Оришарски забравихте ли...Партията на генерала подкрепяше Ореха...Та това ли искате бе *** народ

93

Митьо

преди 7 години

Тръмп както е свикнал да бъде заобиколен от манекенки, и дори жена му е от балканите, като види нашето русо чучало ще хвръкне с 200 към САЩ, чак перуката ще му падне. Изобщо ще забрави за панорамите у плевен. Поне с ген. Радев ще могат да си сипят от ракията дето Митьо Пищова ще му подари и ще могат нещо да си кажат на чист английски, за разлика от Цеца, която само може да мята на парцали на английски с очите

92

Анонимен

преди 7 години

Тая заради климактериума ич не е добре с нервите! Изпуска се на елементарни ситуации. Не бива да става президент. Вредна е!

91

Анонимен

преди 7 години

Гордоста на цецка че е спечелила в ромските квартали е смехотворна. просто явно и членовете на герб не са искали да гласуват за цецко цачев и затова се наложило да размятат по 20 лв. В тези райони, но това не е повод за гордост нито път за борба с корупцията или за съдебна реформа.

90

петолъчка

преди 7 години

Тц тц тц! Какво нещо е живота как тия с осъдени и репресирани дядовци после са правили кариера в злата,лоша и червена партия! Пък сега са ГРОБари!

89

Анонимен

преди 7 години

Цецо сега се напива като Калин Терзийски. Фалшифицирането на изборите никак няма да е лесно!

88

Анонимен

преди 7 години

До Радев-жалъкА Цеца е два мандата председател на парламента и сега седнала да ни обещава всички закони в бъдеще време! Защо толкова се изплаши тя когато генерала говореше за Моника Маковей? В раиран костюм ли се видя, та чак го обърна на сълзи? Ами ако ни нападне някой, за дедо со ли ще реве или ще ръководи армията? Гласувай за когото си искаш, но аз майка си имам! Мащеха не ми е необходима.

87

Саше Дебелиот

преди 7 години

Цецка е изгуби изборите! ас се обложувам за 5 лева и половина домашна ракиа од грозе.

86

Григор

преди 7 години

И двамата показаха много ниско ниво. Само клишета и заучени фрази. Но хората ще се подведат и ще върнат на власт ***. Тежко и на България

85

Анонимен

преди 7 години

Цецке в неделя само ще ревеш,без да се хилиш.

84

кофти тръпка

преди 7 години

До Анонименбащата зарязал майката на децата си и отишъл да пази съседката

83

Анонимен

преди 7 години

Ей голяма артистка тази, баш тогава намери да се разплаче...цтцтцтц номера...иначе лека му пръст на баща й..но не е точи начина да се прави пред народа !

82

анонимен

преди 7 години

Звучи като виц, но е вярно. По време на народната власт тези, на един партизанин брат му бил полицай. Партизанинът го вкарали в затвора, че имал роднини от стария режим, а полицая го издигнали, защото имал брат партизанин.... Стига с това минало бе хора, стига с тея скелети в гардероба. Старите комунисти като измрат по естествен начин, кой ще е виновен за сакътлъците в държавата. Минаха 27 години и виновните са все едни и същи, правещите гуша - също.

81

до 154 с българщинат

преди 7 години

Умнико " никой не е пророк в собственото си село !!!" вековна истина .И бГ казана ...

80

Анонимен

преди 7 години

Един въпрос към БНТ-то. Защо беше необходимо да усилват толкова звука в микрофона на Цеца? Тя и без това си караше на кресчендо. Честно казано, едва я изтърпях. А още 5 години...НЕ!

79

петолъчка

преди 7 години

До впечатлен,Един и същ дебат ли сме гледали!? Защото ако става дума за този по БНТ от 20:30ч. Тетка беше под абсолютната 0, а мелодраматичният момент лошо изигран!