62

хамел

преди 8 години

Мдам, почна разковаването на кочинката...

61

БГ

преди 8 години

Първият вот на недоверие към кабинета Борисов 2, насочен срещу водената от правителството политика в сферата на здравеопазването, беше неуспешен. За гласуваха едва 80 народни представители, като правителствената политика събра подкрепата на 130 депутати, а петима се въздържаха. Вотът беше подкрепен от 38 депутати от БСП лява България, 30 депутати от ДПС, 9 от Атака и трима независими. Против гласуваха 80 народни представители от ГЕРБ, 21 от Реформаторския блок, 17 от ПФ.БЪЛГАРИЯ!

60

БГ

преди 8 години

До от74Обичам да го набивам фактологични на юрушисти: Първият вот на недоверие към кабинета Борисов 2, насочен срещу водената от правителството политика в сферата на здравеопазването, беше неуспешен. За гласуваха едва 80 народни представители, като правителствената политика събра подкрепата на 130 депутати, а петима се въздържаха. Вотът беше подкрепен от 38 депутати от БСП лява България, 30 депутати от ДПС, 9 от Атака и трима независими. Да живее България!

59

Odysseus

преди 8 години

Европа ще се оправи , но преживява наистина труден момент. Той дойде в резултат на застоя в който изпадна след несполучливия опит да се приеме Европейска конституция . Може би днес и сега ще трябват наистина смели решения. Иначе всяка коза за своя крак ,а ние ще бъдем абсолютните губещи. Не мис се мисли въобще какво би станалоИзходът е:Европейска конституция Нов Европейкски парламент с нови правила за избор / най-малкото английската група трябва да си ходи/ Пряк избор на Президент на ЕС

58

странно но

преди 8 години

тук сорос има право !! може би има пред вид , че и други страни ще напуснат съюза но наистина който не споделя единно виждане как трябва да се развива ес е по-добре да напусне . добре знаем историята за орела,рака и щуката и ес който те теглят !! рака се разкара да видим коя щука ще напусне !!

57

от74

преди 8 години

до БГ Хайде нали си паметлив?

56

Анонимен

преди 8 години

до БГИ колко депесари гласуваха ЗА вота на недоверие, ОЛИ.ГОФРЕН?

55

Шорош

преди 8 години

Сорос притежава множество организации за подривна дейност - Отворено Общество например. Негова организация раздава на бежанците при влизане в Европа емигрантски наръчници, правят се платени публикации в фейсбук в Сирия, Ирак и тн. лъжейки горките хора, че в Европа едва ли не текат реки от мед и мляко.

54

Анонимен

преди 8 години

до БГ И колко от ДПС гласуваха ЗА, оли.гофрен ?

53

...

преди 8 години

Тоя е като дядовците във Великобритания, които са гласували за империята от едно време и след някоя друга година ще се преместят в отвъдното и ще ни оставят нас, младите да си блъскаме главите с мухлясалите им решения. Възрастни добре, уважение добре, ама по някой път трябва да знаеш къде да си затваряш устата. От 10-а години насам се опитват да бутнат Европа и от запад и от изток, да се останат изненадани само накрая...

52

Анонимен

преди 8 години

Тука се писа че Путин бил големия печеливш от Brexit, но очевидно най-печеливш излезе Сорос, който от спада с 12% за 1 ден на британската лира спечели още 1 милиард долара.

51

Анонимен

преди 8 години

66 така е само 1991-92 не бяха на власт и за това спретнаха пуча на Ф.Димитров и 1997 -2001 при Костов , при Костов Доган не вървеше . Той е единствения който не му цепеше басма , за това е и толкова мразен защото не е системен играч.

50

БГ

преди 8 години

Ибрици от ЮРУШ, четете:С подписите на 69 депутати от БСП, ДПС и независимите Георги Кадиев и Велизар Енчев беше внесен първият вот на недоверие към втория кабинет на Бойко Борисов - за провал в сферата на здравеопазването.ДПС внесоха вот!Стига вече опорни точки!ИБРИЧЕТА сте от ЮРУШ!Да живее България!Да живее България!

49

Анонимен

преди 8 години

А бе да не би Сорос а е станал рашист или путинист Ще трябва нова терминология Соросопутиноид да измислите

48

Анонимен

преди 8 години

до 62Абе брат, аз нали това се опитвам да набия в ку.хата чу.тура на потребителя БГ...че ДПС винаги е било във властта. ама той е толкова предубеден, че каквото и да му говориш си знае неговото..юрущ та юруш била виновна за управлението на ДПСю, пък той Доган от 90-та управлява тази страна...ама върви му го кажи на тоя оли.гофрен, не на мен.

47

Анонимен

преди 8 години

63 Това са глупости . особено за Унгария . Как могат тиквите ви да ражадт непрекъснато глупосто . Какво пък Унгария е загубила през 1992примерно

46

Анонимен

преди 8 години

Между другото Петицията за поправителен на Референдума гони 3 млн вече

45

Шорош

преди 8 години

Точно този Убавец на снимката спретва на британците Черната Сряда 1992 г. и след валутното му мародерство UK никога не влиза в евро зоната. Сорос винаги работи активно против Европа, Сорос има забрана за влизане в собствената си родна държава Унгария, както и редица други по света заради валутните си престъпления.

44

Анонимен

преди 8 години

59 ДПС управлява пряко или косвено 21 от 26 години демокрация ДПС не беше единствено на власт по време на правителството на Филип Димтров и на Иван Костов но те са лошите за вас нали ибрици , нали така

43

Анонимен

преди 8 години

А какво се предлага насреща Граници между държавите , може би визиРуска корупцияПутинско правосъдиеТова ли е алтернативата Кажете слушам Май ви се ще да се върнете в 19 век